Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Rastatt

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Rastatt
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Rastatt

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Rastatt bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart EQ ForTwo
8 Dagen van 04.09 - 12.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
8 Dagen van 04.09 - 12.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Opel Corsa
8 Dagen van 04.09 - 12.09.2024
Voorbeeld auto

Rastatt verkennen met een huurauto

Laten we naar het Residenzschloss in Rastatt gaan!

Laten we naar het Residenzschloss in Rastatt gaan!

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Rastatt en de deelstaat Baden-Württemberg zijn een interessante bestemming. Met een huurauto van MietwagenCheck kunt u de stad Rastatt gemakkelijk met de auto verkennen. Met zijn 48.000 inwoners is Rastatt een kleine stad in Baden-Württemberg. Waar ligt Rastatt? Rastatt ligt ongeveer 22 km ten zuidwesten van Karlsruhe en 12 km ten noorden van Baden-Baden. Vergelijk snel en eenvoudig het huurauto aanbod in Rastatt via onze prijsvergelijker. Wees slim en verzeker u van de goedkoopste deal door online te boeken.

Ontdek bijzondere bezienswaardigheden in Rastatt

Bezoek het Favoriete Kasteel in Rastatt

Bezoek het Favoriete Kasteel in Rastatt

Een stedentrip betekent tegelijkertijd veel bezienswaardigheden bezoeken. Het is goed dat je je vierwielige metgezel al bij je hebt. Het brengt u snel en veilig naar alle bezienswaardigheden in en rond Rastatt. Dankzij de vele parkeerplaatsen rond alle bezienswaardigheden kun je veel zien. Ga op ontdekkingstocht met de huurauto en laat u inspireren door de veelzijdige cultuur en de bezienswaardigheden van Rastatt.

De historische gebouwen van Rastatt:

  • Favoriete Kasteel
  • Einsiedeln Kapel
  • Pagode Kasteel
  • Evangelische stadskerk
  • Wassterturm
  • Rossi House
  • Fruchthalle

Daarnaast is er het theater, dat sinds 1990 bestaat, de Badner-Halle als cultureel evenementencentrum . Er zijn ook verschillende musea gewijd aan de geschiedenis van Rastatt. Gedenktekens bij het kasteelpark, maar ook muziek- en sportliefhebbers komen hier op hun kosten.

Auto huren voor Rastatt

Aankomst op Karlsruhe Baden-Baden Luchthaven

Uw auto afhalen op de luchthaven van Baden-Baden

Voor degenen die met het vliegtuig via Karlsruhe Baden-Baden Airport (FKB) naar Rastatt willen reizen, is een van de vele autoverhuurbedrijven de beste plaats om uw huurauto op te halen. Om uw huurauto af te halen die u vooraf via MietwagenCheck heeft geboekt, gaat u naar de desbetreffende autoverhuurbalie. U vindt deze balie in de aankomsthal. Op MietwagenCheck vindt u ten minste vier afhaallocaties in Rastatt van waaruit u een auto kunt huren en vooraf online kunt reserveren. Verzeker uw droomauto voor vertrek op MietwagenCheck! Laat u inspireren door de beste aanbiedingen van de meest uiteenlopende automerken. Of u nu op zoek bent naar een cabriolet of een gezinsauto, wij hebben zeker de juiste huurauto voor u!

opletten bij het huren van een auto in Rastatt

Wanneer u uw huurauto ophaalt, moet u op de volgende criteria letten voordat u aan uw reis begint:

  • Carrosserie- en lakschade
  • Loopvlak van de band
  • Functie van lichten en lampen
  • Goed werkende remmen
Inspecteer de auto ook als je hem ophaalt.

Inspecteer de auto ook als je hem ophaalt.

Wanneer u de huurauto ophaalt, zorg er dan voor dat de auto in perfecte staat is. De beste manier om dit te doen is om met uw smartphone een zelfopgenomen video te maken waarop de toestand van de auto te zien is. Dit zal u en uw borg beschermen wanneer u de huurauto terugbrengt. U kunt dan gemakkelijk verwijzen naar de tijd en datum van de video. In de regel streven autoverhuurbedrijven ernaar integer te handelen. Bij MietwagenCheck worden onze gerenommeerde partners met zorg uitgekozen. Dit komt dan ook tot uiting in de dienst en het te betalen voorschot. Een waarborgsom is een indicator van een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Deze stort u gewoon ter plaatse met een creditcard en kan in individuele gevallen ook contant worden gestort.

Waar u goedkoop kunt tanken in Rastatt

Benzinestation bij Rastatt

Wees slim en kies de eerlijke tankregeling

Als je slim bent kun je kiezen voor de aantrekkelijke optie eerlijk tanken. Met deze optie haalt u uw huurauto op met een volle tank. U moet er wel voor zorgen dat u de huurauto met een volle tank terugbrengt. Er zijn tankstations in de buurt van de luchthaven, in Rastatt en in de omliggende gebieden. Wanneer u een auto huurt, vergeet dan niet om uw huurauto uiterlijk vol te gooien voordat u hem terugbrengt naar het autoverhuurbedrijf.

Is er tol in Rastatt?

Er is geen PKW-tol in Rastatt, noch in andere delen van Duitsland. Het is altijd een mogelijkheid geweest, maar het is nog niet ingevoerd. Indien u naar een van de buurlanden reist, dient u zich opnieuw te informeren over het desbetreffende land. Hier kan de regelgeving rond de tolheffing afwijken. In Duitsland is het, in tegenstelling tot andere landen, bijzonder goedkoop en gemakkelijk om snel van A naar B te komen.

Welke parkeermogelijkheden zijn er in Rastatt?

In Rastatt zijn er talloze gratis parkeerplaatsen verdeeld in en rond het stadscentrum. Als u echter geen geluk hebt en alle parkeerplaatsen zijn al geblokkeerd, vindt u ook betaalde parkeerplaatsen . Dit zijn echter meestal goedkope parkeerplaatsen in het centrum. Zo kunt u alle bezienswaardigheden snel bereiken. Over het algemeen is de parkeersituatie in Rastatt vrij goed.

Belangrijke nummers voor noodgevallen

Noodgeval Telefoon
Politie 110
Brandweer 112
ADAC Pechhulp 0 180 2 22 22 22

autoverhuur Rastatt - De juiste verzekering

Bij alle aanbiedingen op MietwagenCheck is gegarandeerd de wettelijke aansprakelijkheid inbegrepen. Hiermee bent u beschermd in elementaire zaken. Nog beter ben je met een volledig uitgebreide verzekering op de weg. De uitgebreide autoverzekering zonder eigen risico is absoluut aan te bevelen voor huurauto's. Want hiermee bent u in ieder geval beschermd en rijdt u zorgeloos door het gebied.

Tweede bestuurder voor de huurauto in Rastatt - een goede optie

In Rastatt en omgeving is het een welkome tijd om het stuur over te dragen. Wie reist met een reisgezel, die in het bezit is van een rijbewijs klasse B, moet denken aan de extra bestuurder . Met deze optie heeft uw bijrijder ook het recht om de huurauto te besturen. Na registratie ter plaatse geniet hij van een volledige verzekeringsdekking, net als u. Geniet van het uitzicht en rust voor de verandering eens uit.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat