Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Baden Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor de Baden Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Baden Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Baden Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 30 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
9 Dagen van 20.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo
9 Dagen van 20.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart ForTwo
9 Dagen van 20.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto

Als het ' s wint ers wat kouder wordt in Karlsruhe, is het de ideale tijd van het jaar om met uw huurauto een paar musea en bezienswaardigheden te bezoeken. Haal de huurauto op bij de luchthaven van Karlsruhe/Baden-Baden en ga bijvoorbeeld naar het kasteel van Karlsruhe of de Staatliche Kunsthalle. Hoe uw perfecte wintervakantie in Karlsruhe er ook uitziet, u kunt uw bestemmingen altijd comfortabel bereiken met uw eigen huurauto.

Huurauto op de luchthaven van Karlsruhe/Baden-Baden

Uitzicht op Karlsruhe / Baden-Baden

U wilt een auto huren in Karlsruhe of Baden-Baden? Als u via Baden Airpark Airport (FKB) aankomt, is het een goed idee om uw huurauto direct op de luchthaven op te halen. Verschillende internationale autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven en bieden een goede selectie van huurauto's voor elke smaak. Van hieruit bent u goed aangesloten op het verkeersnet van Baden-Württemberg en kunt u zowel het kuuroord Baden-Baden, op 12 km, als Karlsruhe, 35 km naar het noorden, bereiken.

Ontdek Karlsruhe & Baden-Baden in het voorjaar en de zomerMenu-entry:

De lente en de zomer zijn de BESTE seizoenen om een roadtrip te maken, want dan is alles veel beter te verkennen dan anders. Hieronder staan enkele steden die u kunt bezoeken vanuit Karlsruhe en Baden-Baden:

Uitzicht op Heidelberg

Heidelberg

skyline van Frankfurt

Frankfurt aan de Main

Bezienswaardigheden vanuit Karlsruhe Afstand Duur per huurauto
Heidelberg ongeveer 55 kilometer ca. 45 minuten
Stuttgart ongeveer 80 kilometer ongeveer 1 uur
Straatsburg (Frankrijk) ongeveer 85 kilometer ongeveer 1 uur
Frankfurt aan de Main ongeveer 140 kilometer ongeveer 1 uur en 40 minuten
Neurenberg ongeveer 270 kilometer ongeveer 2 uur en 45 minuten

De luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden in een oogopslag

Karlsruhe Stadskerk

De luchthaven van Karlsruhe/Baden-Baden ligt in het zuiden van Karlsruhe, direct aan de Franse grens aan de rivier de Rijn. De kleine luchthaven opereert hoofdzakelijk regionaal, maar heeft ook internationale verbindingen met verschillende Europese landen en beschikt over een goede infrastructuur. Onder andere de low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft hier een vestiging. De luchthaven Karlsruhe / Baden-Baden is aangesloten op de A5 en de rijkswegen 500 en 36 en is ook vanaf de Franse kant gemakkelijk te bereiken.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Karlsruhe / Baden-Baden Luchthaven?

Een auto huren op Karlsruhe / Baden-Baden Luchthaven is ongecompliceerd. Op de luchthaven van Karlsruhe hebben reizigers de keuze tussen verschillende bekende autoverhuurbedrijven, waarvan u de aanbiedingen kunt vergelijken met MietwagenCheck. Neem de tijd om u te informeren over de selectie van huurauto's en de toepasselijke contractvoorwaarden.

U vindt de volgende autoverhuurbedrijven op Baden Airpark Luchthaven:

  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt

U hebt de keuze tussen verschillende modellen en voorwaarden. Kies uw droom huurauto, boek direct en de tour kan beginnen. De directe offertevergelijking met MietwagenCheck is in ieder geval de moeite waard!

Ontdek het kuuroord Baden-Baden met een huurautoMenu-Intrede

Baden-Baden staat voor ontspanning, plezier en luxueuze flair aan de rand van het Zwarte Woud. Het internationale kuur- en kuuroord staat bekend om zijn festivals en casino's en trekt bezoekers uit de hele wereld. De thermale bronnen van de stad werden al door de Romeinen gewaardeerd en zijn nog steeds een van de belangrijkste attracties van Baden-Baden. De stad is een van de best bewaarde kuuroorden uit de 19e en 20e eeuw in Duitsland, waardoor zij architectonisch zeer aantrekkelijk is.

Stad Baden-Baden
Uitzicht op Baden-Baden

In de oude binnenstad van Baden-Baden vindt u talrijke mogelijkheden om te winkelen en cafés te bezoeken. Bezoek ook de Caracalla Therme, het Friedrichsbad en de Romeinse badruïnes en gebruik de huurauto voor een uitstapje naar de classicistische Villa Hamilton, de waterkunstfaciliteit Paradies, het Lichtenthal klooster of het Nieuwe Paleis en Brahms Huis. Het aanbod aan cultuur en vrijetijdsbesteding in Baden-Baden is indrukwekkend. De plaatselijke musea en het theater van Baden-Baden, het Festspielhaus (de op één na grootste concertzaal van Europa), de Baden-Baden Philharmonie en het Kurhaus bieden een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor wie in cultuur geïnteresseerd is.
Als u een auto huurt, bent u ook snel in de buitenwijken van de stad en in de omliggende gemeenten. Vanaf de ruïnes van Hohenbaden hebben bezoekers een goed uitzicht op de stad en het beboste omringende landschap. Gebruik uw huurauto om Baden-Baden te leren kennen!

Met de huurauto op pad in Karlsruhe

Met uw huurauto bent u binnen 30 minuten in Karlsruhe, dat in het noorden ligt. De stad met 307000 inwoners is de op één na grootste stad van Baden-Württemberg en heeft heel wat te bieden. Het stadscentrum van Karlsruhe is relatief jong en heeft daarom geen klassieke oude binnenstad. Toch valt er in Karlsruhe heel wat te ontdekken. Goed weer is niet ongewoon in Karlsruhe - de stad wordt beschouwd als een van de warmste steden van Duitsland.

Vooruitzichten op Karlsruhe
Kasteel Karlsruhe

Het stadscentrum van Karlsruhe wordt gedomineerd door de toren van het paleis van Karlsruhe met zijn prachtige paleistuin en paleisplein. Ook het culturele aanbod en de evenementen in Karlsruhe zijn indrukwekkend. Meer dan 50 theaters, galeries en musea zijn open voor bezoekers en bieden variatie, zelfs bij slecht weer. Bezoekers aan Karlsruhe hebben een goed uitzicht op de stad vanaf de Turmberg. Jonge bezoekers zullen genieten van een bezoek aan de dierentuin van Karlsruhe en actiefanaten komen aan hun trekken in het bosklimparcours.

Op rondreis in de omgeving - met huurauto

Baden-Baden

De omgeving van Karlsruhe en Baden-Baden is zeer schilderachtig en kan gemakkelijk met een huurauto worden verkend. Perfect als u genoeg heeft van de stadsdrukte en iets van het prachtige Baden-Württembergse platteland wilt zien! Als u sportiever bent, kunt u met uw huurauto het platteland intrekken, hem parkeren en de omgeving bewandelen - talrijke wandelpaden in een bergachtig, bebost landschap nodigen u daartoe uit. De Panoramaweg rond Baden-Baden loopt in vijf etappes rond de stad en is door het Duitse Toeristenverbond uitgeroepen tot mooiste wandelroute.
Het nabijgelegen Zwarte Woud is ideaal voor korte uitstapjes vanuit Baden-Baden of Karlsruhe en biedt talloze ontspannings- en recreatiemogelijkheden voor rustzoekers of avontuurlijke reizigers. Ook de Elzas en het Paltserwoud lokken bezoekers met charmante landschappen en schilderachtige landschappen. Traditionele stadjes, indrukwekkende kastelen zoals het kasteel van Heidelberg, middeleeuwse dorpskernen of de wijnbouw op de zuidelijke wijnroute - er zijn veel goede redenen om de regio met een huurauto te ontdekken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat