Huurauto Karlsruhe

Autoverhuur Karlsruhe vanaf 33 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Karlsruhe

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Citroen Ds3 of gelijkwaardig
Citroen Ds3
vanaf 19 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
TOYOTA AYGO
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 24 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Seat Leon of gelijkwaardig
Seat Leon
vanaf 21 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Skoda Scala
vanaf 25 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Ford C-Max of gelijkwaardig
Ford C-Max
vanaf 23 €/dag
Minibus
bijv. Ford Focus Station Wagon of gelijkwaardig
Ford Focus Station Wagon
vanaf 22 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Ford S-Max of gelijkwaardig
Ford S-Max
vanaf 31 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. L FORD TOURNEO of gelijkwaardig
L FORD TOURNEO
vanaf 40 €/dag
SUV
bijv. Ford Kuga of gelijkwaardig
Ford Kuga
vanaf 26 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 1 Series of gelijkwaardig
BMW 1 Series
vanaf 35 €/dag
Vrachtwagen
bijv. GR.5 MAN 8.180 KOFFER of gelijkwaardig
GR.5 MAN 8.180 KOFFER
vanaf 79 €/dag
Van
bijv. VOLKSWAGEN CADDY of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN CADDY
vanaf 37 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 10:00 - 14:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Huurauto Karlsruhe: Een betoverende stad met een bijzondere flair

Gezicht op Karlruhe 's nachts

De voormalige koninklijke zetel Karlsruhe scoort met charme en kosmopolitisme. Met meer dan 300.000 inwoners is Karlsruhe de op één na grootste stad van de deelstaat Baden-Württemberg. De grootste is Stuttgart, de hoofdstad van Baden-Württemberg met ruim 600.000 inwoners. De vrolijke universiteitsstad Karlsruhe wordt in het westen begrensd door de Rijn, die ook de grens vormt tussen Baden-Württemberg en Rijnland-Palts. Karlsruhe ligt bijna 300 kilometer ten noordwesten van Münchenen ongeveer 140 kilometer ten zuiden van Frankfurt am Main. Voor een bezoek aan de stad is het een goed idee om de bezienswaardigheden en attracties met een huurauto te verkennen, zodat u flexibel en onafhankelijk bent.

Karlsruhe verkennen in de winterMenu-Entry

Karlsruhe kerstmarkt

Karlsruhe kerstmarkt

Als de dagen weer korter worden en de nachten langer, dan weet je dat de winter om de hoek komt kijken. De temperaturen koelen weer af, dus je moet het grootste deel van de tijd thuis of binnen doorbrengen. Maar aan de andere kant begint de magische kersttijd weer, waardoor de koude winter veel mooier wordt. Maak van de gelegenheid gebruik om de kerstmarkt in Karlsruhe te bezoeken, want het is ongelofelijk mooi zoals in elke grote stad. U zult ook de mogelijkheid hebben om de wintersport te beoefenen. Met een huurauto heeft u slechts een uur nodig om te skiën en te rodelen. Ook een beetje afwisseling in een overdekt zwembad is niet slecht, zodat je je kunt opwarmen van de kou. Voor velen ook een hoogtepunt in de winter: Carnaval! Natuurlijk kun je dit ook in Karlsruhe vieren. Zoals overal begint het op 11 november en eindigt het meestal eind februari of begin maart. Zo kunt u ook in de winter veel beleven in Karlsruhe en met een huurauto is het nog makkelijker, dus aarzel niet en maak uw verblijf gemakkelijker en relaxter.

Boek een huurauto voor Karlsruhe goedkoopMenu-Entry

Fonteinen en thermen Karlsruhe

We hebben een groot aantal verschillende huurauto's voor zowel privé- als professionele doeleinden, zodat u voor elke gelegenheid de juiste huurauto heeft.
Idealiter zoekt u een huurauto op het internet voordat u aan uw reis begint. Zo krijgt u alle aanbiedingen voor huurauto's en verzekeringen in één oogopslag. U vindt zo snel mogelijk een geschikte auto en kunt direct beginnen met het plannen van uw reis. Zorg er bij het afsluiten van een verzekering voor dat u een volledig omnium verzekering zonder eigen risico afsluit en dat u een extra bestuurder meeneemt. Zo bent u aan de veilige kant in geval van schade aan de auto of als u niet de hele reis zelf wilt maken maar het stuurwiel aan uw reisgenoot wilt overlaten. U kunt de voor u belangrijke filters instellen en zo specifieke voertuigkenmerken, diensten en modellen selecteren. U kunt ook kiezen uit drie verschillende servicepakketten. De borg voor de huurauto in Wenen wordt betaald bij het autoverhuurbedrijf ter plaatse, bijvoorbeeld op het vliegveld. Vergeet niet dat u de mogelijkheid heeft om de reeds geboekte huurauto kosteloos te annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. Hier vindt u een overzicht van de drie servicepakketten:

Servicepakket 1 Servicepakket 2 Servicepakket 3
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks
zonder aftrekbaar zonder overdaad
kilometerrendement vrij alle kilometers vrij
Bescherming van glas en banden
Eenrichtingsverhuur Wenen: Waar moet je rekening mee houden?
Stadskerk van Karlsruhe

Zoals de naam eenrichtingsverhuur suggereert, is dit de manier om een huurauto te boeken voor slechts een enkele reis. Dit betekent dat u de huurauto op een gewenste locatie ophaalt, bijvoorbeeld op de luchthaven van Karlsruhe bij het autoverhuurbedrijf en deze later op een ander station inlevert. Zo kunt u bijvoorbeeld met het vliegtuig in Karlsruhe aankomen en uw huurauto ophalen. Met uw huurauto vervolgt u uw reis richting Heidelberg en Mannheim en van daaruit wilt u met het vliegtuig terug naar huis. Als u een enkele reis heeft geboekt, kunt u de huurauto op de plaats van aankomst ophalen en later op een andere plaats inleveren. Geef daarom bij het boeken via internet aan of u de huurauto op dezelfde locatie ophaalt of dat u twee verschillende locaties kiest voor het ophaal- en afgiftepunt.

Huurauto Karlsruhe: interessante feiten en cijfers

Karlsruhe Botanische Tuin

De deelstaat Baden-Württemberg met de deelstaathoofdstad Stuttgart is ontstaan uit de fusie van Baden, Württemberg-Baden en Württemberg-Hohenzollern. Vanaf de oprichting van Karlsruhe tot de fusie van de deelstaten tot de deelstaat Baden-Württemberg was Karlsruhe de residentiestad en daarmee het culturele en machtspolitieke centrum van de deelstaat Baden. Dit wordt vandaag de dag nog steeds weerspiegeld in de vele historische gebouwen. Het belang van Karlsruhe als zetel van het Hooggerechtshof van de Bondsrepubliek heeft hier ook zijn historische oorsprong. Karlsruhe heeft een uitstekende infrastructuur en uitstekende vervoersverbindingen. De stad is snel en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto en met de huurauto. Karlsruhe is een universiteitsstad en biedt een breed scala aan culturele en sportieve activiteiten. Er is ook een breed scala aan winkelmogelijkheden: grote supermarkten die de dagelijkse behoeften dekken en winkels waar u goedkope goederen kunt kopen zijn beschikbaar, evenals winkelvoorzieningen voor de meer veeleisende en luxueuze goederen.

Verken de waaiervormige stad Karlsruhe met een huurauto

Kasteel Karlsruhe

Karlsruhe is een van de geplande steden in Duitsland en vertegenwoordigt de grootste stad in Baden-Württemberg die op de tekentafel was gepland. Geplande stad betekent dat de stad niet "gegroeid" is, d.w.z. ontwikkeld door de eeuwen heen uit een kleine stad, maar als het ware gepland is in de lay-out en gebouwd op een greenfield site. De planning voor Karlsruhe is ontstaan uit de Markgraaf van Baden, Karl Wilhelm von Baden-Durlach. Hij liet een residentiële stad bouwen, waarvan het centrum het prachtige kasteel was. Alle straten liepen waaiervormig vanaf het kasteel, wat Karlsruhe de naam waaierstad opleverde. Er waren verschillende nederzettingen in het gebied rond de geplande stad, de regio was al in de beginperiode gevestigd. Sommige van de nederzettingen zijn vandaag de dag nog steeds bewaard gebleven en vertegenwoordigen districten van Karlsruhe, zoals Durlach. De afzonderlijke, deels historische wijken zijn ook de moeite waard, zodat een verkenning met een huurauto hier absoluut de moeite waard is. Vooral Durlach heeft in dit opzicht veel te bieden. De wijk is veel ouder dan de stad Karlsruhe zelf en maakt indruk met zijn charmante middeleeuwse oude stad.

Huur een auto en beleef Karlsruhe op een stedentripMenu-Entry

Skyline Karlsruhe

Natuurlijk kunt u de stad leren kennen tijdens een dagtocht. Maar dit is slechts genoeg voor een nogal oppervlakkige indruk. Wie de betoverende voormalige residentiestad beter wil leren kennen, moet enkele dagen voor het bezoek plannen en de bezienswaardigheden van de stad en de omgeving met een huurauto verkennen. Er is ook een uitgebreid gastronomisch aanbod. Alles is vertegenwoordigd, van het chique restaurant tot de gezellige kroeg waar u goed en voor een redelijke prijs kunt dineren. Als u een stedentrip maakt, wilt u unieke bezienswaardigheden bezoeken.

Met een huurauto via Karlsruhe

Kasteel Gottesaue Karlsruhe

Als u geen gebruik wilt maken van uw eigen auto, kunt u met de bus, trein of het vliegtuig naar Karlsruhe reizen. Dit is handig als u de MietwagenCheck prijsvergelijking gebruikt om goedkope aanbiedingen te vinden. Karlsruhe ligt op slechts ongeveer 40 kilometer afstand van de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden (FKB), de op één na grootste luchthaven van Baden-Württemberg. De grootste luchthaven in de deelstaat Baden-Württemberg is de luchthaven van Stuttgart (STR). Het is ongeveer 100 kilometer verwijderd van Karlsruhe. Als u tijdens uw verblijf in Karlsruhe niet zonder uw auto wilt, ook niet als u met de bus, trein of het vliegtuig aankomt, kunt u gebruik maken van een huurauto. In Karlsruhe en in andere steden van de deelstaat Baden-Württemberg zijn er talrijke aanbiedingen van autoverhuurders. Wanneer u een huurauto zoekt, voert u in het zoekmasker het gewenste ophaalstation in en haalt u uw huurauto gemakkelijk op het gewenste tijdstip op. Het maakt niet uit of u uw huurauto direct op de luchthaven van Karlsruhe of op een station in de stad wilt ophalen, met Mietwagencheck boekt u niet alleen tegen transparante prijzen, maar ook met TÜV-geteste beveiliging.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders