Huurauto Luchthaven Stuttgart

Autoverhuur Stuttgart Luchthaven Echterdingen - STR vanaf 16 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Luchthaven Stuttgart

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat 500 3dr A/C of gelijkwaardig
Fiat 500 3dr A/C
vanaf 25 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 29 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500 3dr A/C
vanaf 27 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Fiat 500 3dr A/C
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Opel Astra 4dr A/C of gelijkwaardig
Opel Astra 4dr A/C
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 33 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra 4dr A/C
vanaf 34 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Opel Astra 4dr A/C
vanaf 31 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. SKODA OCTAVIA of gelijkwaardig
SKODA OCTAVIA
vanaf 40 €/dag
Minibus
bijv. Peugeot 308 SW of gelijkwaardig
Peugeot 308 SW
vanaf 36 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Ford Galaxy 7ST of gelijkwaardig
Ford Galaxy 7ST
vanaf 62 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Toyota Proace of gelijkwaardig
Toyota Proace
vanaf 88 €/dag
SUV
bijv. SEAT ARONA of gelijkwaardig
SEAT ARONA
vanaf 34 €/dag
Cabrio
bijv. MINI Convertible of gelijkwaardig
MINI Convertible
vanaf 62 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW2Series of gelijkwaardig
BMW2Series
vanaf 50 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 10:00 - 14:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autohuur op de luchthaven van Stuttgart

Vooruitzichten voor Stuttgart

Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg en ligt in een van de grootste wijnbouwgebieden van Duitsland. De stad heeft ook het Stuttgart Ballet, het Stuttgart Philharmonisch Orkest en het Operahuis. Als u een autofanaat bent, kunt u ook het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart bezoeken. Op het terrein van de grootste zoölogische-botanische tuin van Europa, de Wilhelma, worden regelmatig festivals gehouden. Huur een huurauto voor de luchthaven en start uw onafhankelijke reis direct vanaf daar.

Begin uw voorjaarsvakantie in Stuttgart direct vanaf de luchthaven van StuttgartMenu-Entry

Cannstatter Wasen

De lente is een van de mooiste seizoenen, want na een koude winter wordt alles weer warmer en ontdooit. Mooie bloemen beginnen te bloeien en de laatste sneeuw smelt om een voorproefje van de zomer te geven. De temperaturen zijn niet te warm, maar ook niet te koud, maar gewoonweg aangenaam. Tussen half april en begin mei vindt in Stuttgart het beroemde Lentefeest plaats, ook wel bekend als Cannstatter Wasen. Hoewel het kleiner is dan het Cannstatter Volksfest in de herfst, is het nog steeds het grootste lentefestival van Europa. In 2018 zullen tot 1,6 miljoen bezoekers het Lentefestival hebben bijgewoond, waarmee een nieuw record wordt gevestigd. Met een huurauto kunt u in het voorjaar gemakkelijk en flexibel overal naartoe, zelfs naar het Lentefeest.

Luchthaven Stuttgart: Goedkope autoverhuur

Stuttgart Luchthaven

Stuttgart Luchthaven

Stuttgart Airport is de grootste van in totaal drie luchthavens in Baden-Württemberg. Het ligt twaalf kilometer van Stuttgart. Vliegtuigen die opstijgen vanaf alle grote luchthavens in Duitsland landen in Stuttgart. Er is slechts één landingsbaan op de luchthaven van Stuttgart, hoewel het een van de grootste luchthavens in Duitsland is. Aangezien het nu al duidelijk is dat de luchthaven het toenemende aantal passagiers in de toekomst niet zal kunnen verwerken, zal ze voortdurend worden uitgebreid.
De vlucht van Stuttgart naar Hamburg duurt slechts een uur en een kwartier. Ondertussen landen er ook talrijke goedkope vluchten op deze luchthaven. U kunt uw gereserveerde huurauto ophalen bij het geselecteerde autoverhuurbedrijf op het luchthaventerrein en de stad comfortabel verkennen. De afkorting (IATA code ) van de luchthaven is STR.

benzinestations in de buurt van de luchthaven

Er is een benzinestation OMV op het luchthaventerrein dat 24 uur per dag geopend is. Hier kunt u uw huurauto, die u eerder bij het autoverhuurbedrijf hebt opgehaald, vullen, zodat u Stuttgart en de omgeving met de auto kunt verkennen. Als u bij de online reservering de optie Fill up (vol/vol) heeft geselecteerd, kunt u hier ook de huurauto vullen voordat u deze inlevert. Als u de huurauto ondanks deze gekozen optie leeg inlevert, wordt een bepaald bedrag van de borg ingehouden.

Kasteelplein Stuttgart
Vooruitzichten Stuttgart

Boek uw huurauto gemakkelijkMenu-Entry

U kunt gemakkelijk een huurauto vinden op onze site. U voert gewoon de juiste filters in die voor u belangrijk zijn. Deze filters omvatten de voertuigcategorie, functies, inclusief en verzekeringsvoordelen, u geeft ook aan met hoeveel personen u reist en als een van uw metgezellen een rijbewijs heeft, raden wij u ten zeerste aan om een extra persoon op te geven. Deze extra persoon heeft dan ook het recht om de huurauto te besturen, zodat de afgesloten verzekering automatisch wordt overgedragen aan deze persoon. Zo kunt u altijd om beurten rijden, zodat één persoon niet alle routes hoeft af te leggen. U heeft ook de mogelijkheid om een van onze drie servicepakketten te kiezen, zodat u niet alle diensten afzonderlijk hoeft te filteren.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks billijke regeling van de tanks
zonder overdaad zonder aftrekbaar
kilometerrendement vrij kilometerrendement vrij
Bescherming van glas en banden

Uw huurauto gratis annuleren?

Kasteelplein

Bij ons heeft u daadwerkelijk de mogelijkheid om de reeds geboekte huurauto tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren. Maar aangezien niet alle verhuurbedrijven gratis annuleren tot 24 uur, maar slechts tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode, moet u zich bij het boeken goed informeren. Indien u de huurauto vanaf 72 uur voor aanvang van de huurperiode wilt annuleren, dient u niet alleen per e-mail maar ook telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij de huurauto zonder problemen voor u kunnen annuleren.

Huur een auto en rij door Baden-WürttembergMenu-Entry

Wilhelma Stuttgart

Stuttgart Wilhelma

In Stuttgart hoeft u geen speciale verkeersregels in acht te nemen, aangezien dezelfde regels gelden als overal in Duitsland. Huur een auto op het vliegveld en rij met uw huurauto naar de bijzondere bezienswaardigheden van Stuttgart en omgeving. Let op de verschillende snelheidslimieten zodat u niet in conflict komt met de wet; betaal boetes, of breng uzelf en andere weggebruikers in gevaar. In Duitsland zijn veiligheidsgordels verplicht, dus u moet ze altijd dragen als u met een huurauto rijdt. In Stuttgart en omgeving zijn er veel tankstations waar u tegen lage kosten uw huurauto kunt tanken.

Goedkope Explore bezienswaardigheden in Stuttgart en omgevingMenu-Entry

Daimler AG: Mercedes-Benz Museum
Mercedes-Benz Museum

Een van de bezienswaardigheden in Stuttgart die u goedkoop en snel kunt bereiken met een huurauto van uw autoverhuurbedrijf is de geboorteplaats van Gottlieb Daimler, die in 1979 door Daimler Benz werd gekocht en vervolgens werd gerestaureerd. Vandaag de dag is het huis zowel een conferentiecentrum voor Daimler AG als een museum. Het museum bevat onder andere het werk van de reiziger, persoonlijke voorwerpen en tekeningen van Gottlieb Daimler.

Staatsgalerie Stuttgart

Tot de bezienswaardigheden van Stuttgart behoort bijvoorbeeld de Stuttgart State Gallery, die u gemakkelijk en goedkoop kunt bereiken met uw huurauto. Het heeft een grote collectie beeldhouwwerken en schilderijen uit de 14e tot 21e eeuw. De Staatsgalerie is ook een van de meest bezochte musea in Duitsland. U kunt uw huurauto veilig parkeren op de parkeerplaats van de Staatsgalerie. Momenteel bevat de collectie van de Staatsgalerie zo'n 800 kunstwerken. De collectie prenten en tekeningen bevat 40.000 kunstwerken. In de Staatsgalerie worden jaarlijks zo'n acht tentoonstellingen gehouden, inclusief een uitgebreid programma van rondleidingen.

Kasteel Leonberg
Kasteel Leonberg

Met een huurauto kunt u ook naar het kasteel in Leonberg rijden, want daar nodigen het kasteel Leonberg en de Pommerse Tuin u uit voor een bezoek. De stad werd gesticht in 1248. Het voormalige stadskasteel werd tussen 1560 en 1565 door Aberlin Tretsch omgevormd tot een kasteel. Parkeer uw huurauto op het terrein van het kasteel en neem een kijkje in de prachtige terrassentuin met het Pommerse huis en de fontein.
De Pommerse tuin van het paleis werd lange tijd niet gebruikt en werd pas in 1980 gerestaureerd volgens de oorspronkelijke plannen van de staat Baden-Württemberg. Het is een van de weinige terrastuinen uit de tijd van de Hoge Renaissance die nog in Europa bewaard zijn gebleven. De bloemperken bieden een kleurrijke variëteit aan bloemen, bijvoorbeeld kruiden en geneeskrachtige planten. Geniet van uw tijd in Stuttgart.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders