Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Manhattan

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor Manhattan
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Manhattan

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Manhattan bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 54 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. A CHEVROLET SPARK
5 Dagen van 21.06 - 26.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 54 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. B FORD FOCUS
5 Dagen van 21.06 - 26.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 224 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chrysler Pacifica
5 Dagen van 21.06 - 26.06.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto New York en USA ontdek

Skyline in New York

In de adembenemende grote stad, in het oosten van de gelijknamige USA staat, wachten wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld op uw verkenningstocht. Zelfs als je een van de 8,5 miljoen inwoners van deze stad zou zijn, zou je niet echt de tijd hebben om alles wat de moeite waard is te verkennen, zo groot is de stad. Maar met een huurauto ontdekt u veel meer dan bezoekers die de stad zonder huurauto willen verkennen en vooral kunt u overal flexibel en zelfstandig terecht. U kunt Car Rental Check gebruiken om autoverhuuraanbiedingen in New York te vergelijken en online een huurauto in New York te boeken.

Wat is de beste manier om een auto te huren voor New York?

Gezicht op New York City

Bij het huren van een auto maakt het niet uit in welk land u uw voertuig huurt. Voor uw eigen bescherming dient u altijd te kiezen voor de verzekering "volledig uitputtend zonder eigen risico". Wanneer u online boekt, heeft u de mogelijkheid om deze verzekering en vele andere voertuigkenmerken en -diensten die voor u belangrijk zijn, gemakkelijk uit te filteren of om te kiezen tussen drie verschillende servicepakketten. Als u niet de hele tijd in New York en USA alleen achter het stuur wilt zitten, kunt u een extra bestuurder voor de huurauto in de autohuur opnemen. Meestal is hiervoor een kleine meerprijs nodig, een prijs die vaak per gehuurde dag wordt berekend. Er zijn echter ook aanbiedingen die een extra chauffeur gratis bevatten; ook hier is een online vergelijking op voorhand de moeite waard.

Breng een onvergetelijke zomer door in Manhattan

Wat is een betere plek om de zomer door te brengen dan Manhattan, New York City? Pak uw beste vrienden, boek een huurauto bij Car RentalsCheck en kijk uit naar de zomer van uw leven in Manhattan. Neem een huurauto om enkele van de populairste attracties van New York City te bezoeken, ga winkelen en sluit de zomeravonden af in een van de dakterrassen. Nou, hoe klinkt dat voor jou? Aarzel niet om vandaag nog de perfecte huurauto te boeken voor uw zomerreis naar Manhattan.

Belangrijke informatie voor reizen in New YorkMenu-Entry

In New York heeft u een grote keuze waar u uw geboekte huurauto kunt ophalen, ook op de drie luchthavens New York JFK (JFK), New York La Guardia (LGA) en Newark New Jersey (EWR). De alcohollimiet in het bloed in de staat New York is 0,8 promille. In sommige staten is het verboden om met alcohol te rijden, dus als u met uw huurauto in naburige staten rijdt, controleer dan zeker uw lokale autoriteiten of vermijd gewoon het drinken van alcohol voordat u gaat rijden. Overtredingen worden bestraft met 10 dagen in de gevangenis en enkele honderden USD dagen in de gevangenis, zelfs aan de ondergrens. Geopende alcoholische dranken mogen niet in het bestuurderscompartiment worden meegenomen, maar alleen in de kofferbak. In de meeste gevallen is het Europese rijbewijs voldoende USA , maar in individuele gevallen is ook een internationaal rijbewijs vereist. Het is daarom raadzaam om er een aan te vragen voor het vertrek. Hiervoor kunt u met uw nationale rijbewijs en een geldige pasfoto naar het verkeersbureau bij u in de buurt gaan, waarna u meestal direct een internationaal rijbewijs ontvangt voor ongeveer 15€ of 15 CHFr, dat u dan 3 jaar lang kunt gebruiken. In geval van autopech of een ongeval met uw huurauto dient u USA altijd eerst contact op te nemen met het verhuurbedrijf en de verdere procedure te bespreken.

5th Avenue in New York City

5th Avenue in New York City

Luchthaven in New York

Luchthaven in New York

Waar kan ik mijn huurauto parkeren in New York?

Parkeren in New York

New York is de dichtstbevolkte stad in de USA. De metropool biedt over het algemeen niet veel parkeerplaatsen en parkeergarages zijn erg duur - 50 USD voor één dag is geen uitzondering. Het parkeren op straat is meestal voorbehouden aan de bewoners. Vooral Manhatten heeft een extreem moeilijke parkeersituatie. Wie nog met een huurauto naar binnen durft te gaan, moet de borden van de straatreiniging volgen. Dit gebeurt meestal twee keer per week. Na het schoonmaken duurt het ongeveer een half uur voordat alle parkeerplaatsen weer bezet zijn. Dit keer is de beste kans om een parkeerplaats te krijgen met de huurauto in New York. Buiten de parkeergarages geldt een algemeen parkeerverbod bij de brandkranen (een afstand van minimaal drie meter moet worden aangehouden) en in de rood gemarkeerde gebieden, alsmede bij de bushaltes.

Snelheidslimieten en boetes voor overschrijding ervan

 • Stedelijk: 25-30 mph (mijl per uur) of ca. 40-50 km/u
 • Buiten de stad: 55-65 km/u of ca. 88-105 km/u.
 • Snelweg (Interstate): 70-75 mph of ca. 112-120 km/u
Overschrijding in km/h Boete
10 - 15 km/u 180 USD
15 - 20 km/u 226 USD
20 - 30 km/u 250 USD

Ontdek de bezienswaardigheden en de omgeving van New York met een huurautoMenu-Entry

Central Park New York

Central Park New York

New York heeft het ene na het andere hoogtepunt te bieden. Wereldberoemde musea zoals het Museum voor Moderne Kunst (MoMA) of het Metropolitan Museum en iconen zoals het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building, die elk kind kent van boeken en televisie, staan hier opgesteld. Wandel door Central Park en kijk naar de zonsondergang over de beroemdste skyline ter wereld. Bezoek deze plaatsen en ervaar de stad die nooit slaapt.

Bijzondere hoogtepunten in New York:

Vrijheidsopstoppingen in New York

Vrijheidsopstoppingen in New York

 • grondnul
 • Natuurhistorisch museum
 • hoge lijn
 • Groot Centraal Station
 • Top van de rots
 • Times Square
 • Brooklyn Bridge
 • Broadway
 • Rockefeller Center

Steden in de omgeving van New YorkMenu-Entry

Washington, D.C.

Washington, D.C.

Huur een huurauto in New York en verken de omgeving van New York. Want met een huurauto heeft u de mogelijkheid om de prachtige omgeving van New York te verkennen. Bestemmingen als Boston, Philadelphia en Washington D.C. zouden bovenaan je lijstje moeten staan. Bijzonder mooie en interessante bestemmingen, die u dankzij de huurauto's kunt bereiken, staan in de volgende tabel met informatie over de afstand:

Excursies uit New York Afstand Duur met de huurauto
New Haven, Connecticut ongeveer 137 kilometer ca. 1 uur & 50 minuten
Philadelphia ongeveer 160 kilometer ongeveer 1 uur & 20 minuten
De Hamptons ongeveer 160 kilometer ongeveer 1 uur & 50 minuten
Boston ongeveer 350 kilometer ongeveer 3 uur & 20 minuten
Washington, D.C. ongeveer 360 kilometer ongeveer 3 uur & 40 minuten

Geniet van de adembenemende metropool met volledige onafhankelijkheid en verken ook andere wereldberoemde plaatsen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat