Huurauto John F. Kennedy International Airport

Autohuur New York Luchthaven JFK vanaf 34 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Awarded for very good service Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen John F. Kennedy International Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark of gelijkwaardig
Chevrolet Spark
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Chevrolet Spark
vanaf 43 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Chevrolet Spark
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Chevrolet Spark
vanaf 41 €/dag
Compact
Compact
bijv. Hyundai Accent of gelijkwaardig
Hyundai Accent
vanaf 43 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Nissan Versa
vanaf 46 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
Hyundai Accent
vanaf 43 €/dag
Compact
 • Zonder eigen risico
Hyundai Accent
vanaf 43 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Toyota Corolla of gelijkwaardig
Toyota Corolla
vanaf 44 €/dag
stationwagon / MPV
bijv. Nissan Quest 7ST of gelijkwaardig
Nissan Quest 7ST
vanaf 66 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Nissan Quest 7ST of gelijkwaardig
Nissan Quest 7ST
vanaf 66 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit of gelijkwaardig
Ford Transit
vanaf 95 €/dag
SUV
bijv. Buick Encore of gelijkwaardig
Buick Encore
vanaf 45 €/dag
Cabrio
bijv. Chevrolet Camaro Convertible of gelijkwaardig
Chevrolet Camaro Convertible
vanaf 60 €/dag
Luxe auto
bijv. Wild Card of gelijkwaardig
Wild Card
vanaf 46 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 10:00 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autohuur New York Luchthaven goedkope huurauto's

Zonsondergang New York

Het is het beste om een huurauto online te reserveren op een prijsvergelijkingsportal voordat u aan uw reis begint. U kunt het JFK dus direct ophalen bij het autoverhuurkantoor op New York Airport. U kunt de beste aanbiedingen voor een huurauto op de luchthaven vinden via Car RentalCheck. Vaak zijn alle huurauto's volgeboekt of erg duur. Online boeken bespaart u veel tijd en geld. Bij binnenkomst in het land USA moet u eerst de toegangsprocedures doorlopen. Daarna kunt u direct met uw bagage naar het autoverhuurbedrijf gaan en uw huurauto ophalen. De meeste aanbieders hebben een servicestand in het terminalgebouw. Neem contact op met het personeel op de locatie waar de huurauto wordt opgehaald.

Met een huurauto van het vliegveld naar de stad

De John F. Kennedy airport car hire pick-up point is gunstig gelegen. Twee goed ontwikkelde snelwegen verbinden de luchthaven van en naar de luchthaven: de Van Wyck Expressway in het westen en de JFK Expressway in het oosten. Beide gaan direct vanuit de huurauto naar het zuidelijke deel van de Belt Parkway, die in westelijke richting door Queens en Brooklyn loopt. Wie met een huurauto van de luchthaven naar Manhattan wil rijden, neemt de Van Wyck Expressway vanaf het opstappunt, dat overgaat in de Interstate 678. De reistijd met een huurauto tussen de luchthaven en Manhattan ligt tussen de 45 minuten en 2 uur, afhankelijk van de verkeerssituatie. Tankstation, werkplaats en carwash bevinden zich direct ten noorden van de luchthaven op de JFK Airport Plaza. Ze zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het ophaalpunt voor huurauto's via de Van Wyck Expressway en de JFK Expressway.

Verkeerstips voor bestuurders van huurauto's in NYC

Straten New York

Wie de omgeving en de stedelijke gebieden van New York Airport na aankomst wil NYC verkennen, moet zich ook aan de Amerikaanse verkeersregels houden. Er zijn veel vragen over het besturen van een huurauto in het buitenland. Waar vul je ze mee in USA? Hoe rijd ik op de snelwegen? Naast de snelheidslimieten zijn er nog een paar andere zaken om in gedachten te houden. Trouwens, er zijn een aantal speciale regels in New York.

Neem daarom de volgende aanwijzingen in acht.

 • Op snelwegen: zo min mogelijk spoelwissels: zo min mogelijk spoelwissels
 • Geen stoppen bij de kruising
 • Ongelode benzine = gewoon gas
 • Super loodvrije benzine = plus gas
 • SuperPlus loodvrije benzine = superieur gas
 • Snelwegen / Snelweg: 65 mph
 • Binnensteden: 25-45 mph

Wat moet ik met de huurauto in de USA?

Duitse benaming aanwijzing USA octaangehalte
Normale benzine Ongelode benzine gewoon gas 87
Super Benzine Loodvrij plus gas 89
SuperPlus Loodvrije Benzine opperste gas 92

Huur een goedkope auto en ontdek New York

New York City en de omgeving bieden een overvloed aan bezienswaardigheden en attracties. U kunt ze gemakkelijk bereiken met de auto vanaf de twee internationale luchthavens JFK en Newark Liberty. Daarom is het de moeite waard om een auto te huren op het vliegveld. Met de huurauto zijn de reizigers onafhankelijk van de dienstregelingen van het openbaar vervoer en kunnen ze spontaan een spannende tocht maken.

New York, New York: beroemde gebouwen, straten en pleinen

Geen enkele andere New Yorkse deelgemeente heeft zoveel beroemde bezienswaardigheden te bieden als Manhattan. Het is niet ver van zowel Newark Airport als John F. Kennedy International Airport. Het eiland met zijn onmiskenbare skyline is een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Hier wonen ongeveer 27.800 mensen per km². Wall Street, Broadway, 5th Avenue en Times Square mogen niet ontbreken tijdens een sightseeing tour. Voor een onvergetelijk uitzicht over Manhattan zijn de uitkijkplatforms van het Empire State Building of de Top of the Rock bij Rockefeller Plaza ideaal.

Ontspanning en cultuur in New York City: parken, dierentuinen en musea

In NYC een aantal van de beroemdste musea ter wereld kan worden bezocht: Het American Museum of Natural History, het Guggenheim Museum of het Museum of Modern Art, om er maar een paar te noemen. Een bezoek aan musea in New York kan zeer goedkoop zijn. In sommige gevallen is de toegang gratis, in andere musea kunnen bezoekers betalen wat ze willen. De groene ruimten van de metropool nodigen u uit om te ontspannen. Wie met de huurauto van een autoverhuurbedrijf naar Manhattan rijdt, moet een uitstapje maken naar het wereldberoemde Central Park. Hier vindt u Central Park Zoo, de dierentuin van Manhattan. De andere vier districten hebben hun eigen dierentuin.

Een reis naar de Amerikaanse geschiedenis: Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Deze excursie is een must voor New Yorkse reizigers: een bezoek aan het Vrijheidsbeeld op Liberty Island en Ellis Island is onderdeel van een langer verblijf. Alleen al tussen 1892 en 1954 zijn meer dan 12 miljoen mensen via Ellis Island naar de Verenigde Staten geëmigreerd. De eilanden in Upper New York Bay zijn het best te bereiken met de veerboot vanuit Battery Park in het zuidelijke puntje van Manhattan. In dit gebied zijn er goede parkeermogelijkheden, zodat de reis met de huurauto van een auto zonder problemen mogelijk is. Hoogtepunten van de excursie zijn een bezoek aan het Vrijheidsbeeld en het Immigratiemuseum.

New York ontdekken met de auto vanaf de luchthaven

Voor uitstapjes in de omgeving is het de NYC moeite waard om goedkoop een auto te huren. De Hamptons in het noordoosten van Long Island hebben een zuiver landschap. De voormalige vissersdorpjes aan de lange, heldere zandstranden zijn ideaal om te ontspannen. Wie bij het autoverhuurbedrijf een grotere huurauto heeft geboekt en langere tochten wil maken, kan bijvoorbeeld in twee uur tijd naar Philadelphia rijden. In de stad met zijn unieke geschiedenis kunnen de Liberty Bell en de Independence Hall worden bezocht. De Amerikaanse hoofdstad Washington is met de auto in ongeveer vier tot vijf uur te bereiken. Met de huurauto van een autoverhuurbedrijf kunt u ook prachtige tochten maken door de schilderachtige landschappen in de staat New York ten noorden van de metropool. De Hudsonvallei en het Catskill gebergte trekken jaarlijks veel bezoekers met hun charmante landschappen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders