Huurauto John F. Kennedy International Airport

Autohuur New York Airport vanaf 68 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod John F. Kennedy International Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark of gelijkwaardig
Chevrolet Spark
vanaf 80 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Chevrolet Spark
vanaf 86 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Chevrolet Spark
vanaf 80 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Chevrolet Spark
vanaf 80 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Nissan Versa of gelijkwaardig
Nissan Versa
vanaf 69 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Hyundai Accent
vanaf 89 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Nissan Versa
vanaf 69 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Nissan Versa
vanaf 69 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Ford Fusion of gelijkwaardig
Ford Fusion
vanaf 69 €/dag
Minibus
bijv. Nissan Quest 7ST of gelijkwaardig
Nissan Quest 7ST
vanaf 109 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Nissan Quest 7ST of gelijkwaardig
Nissan Quest 7ST
vanaf 109 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit 12 of gelijkwaardig
Ford Transit 12
vanaf 199 €/dag
SUV
bijv. Toyota RAV 4 of gelijkwaardig
Toyota RAV 4
vanaf 76 €/dag
Cabrio
bijv. Ford Mustang Cabrio of gelijkwaardig
Ford Mustang Cabrio
vanaf 296 €/dag
Premium klasse
bijv. G BUICK REGAL of gelijkwaardig
G BUICK REGAL
vanaf 84 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

autoverhuur op de luchthaven van New York tegen lage kosten

Zonsondergang New York

U kunt het beste online een huurauto reserveren op een prijsvergelijkingsportal voordat u aan uw reis begint. Op deze manier kunt u het direct ophalen bij het ophaalstation voor huurauto's op New York Airport - JFK . Via MietwagenCheck vindt u de beste aanbiedingen voor een huurauto op de luchthaven. Vaak zijn alle huurauto's al volgeboekt of erg duur ter plaatse. Online boeken bespaart u veel tijd en geld. Bij het invoeren van USA moet u eerst de invoerprocedures doorlopen. Daarna kunt u direct met uw bagage naar het autoverhuurbedrijf gaan en uw huurauto kiezen of afhalen. De meeste aanbieders hebben een servicestand in het terminalgebouw. Neem contact op met het lokale personeel waar u uw huurauto kunt ophalen.

Van het vliegveld naar de stad met de huurauto

Het ophaalstation voor autohuur op John F. Kennedy Airport is gunstig gelegen. Twee goed ontwikkelde snelwegen verbinden de luchthaven van en naar de luchthaven: de Van Wyck Expressway in het westen en de JFK Expressway in het oosten. Beide leiden rechtstreeks van het autoverhuurbedrijf naar het zuidelijke deel van de Belt Parkway, dat in het westen en oosten door Queens en Brooklyn loopt. Wie met de gehuurde auto van het vliegveld naar het noorden in de richting van Manhattan wil rijden, neemt vanaf het ophaalstation de Van Wyck Expressway die overgaat in de Interstate 678. De rijtijd met de gehuurde auto tussen de autohuur op de luchthaven en Manhattan bedraagt - afhankelijk van de verkeerssituatie - tussen 45 minuten en 2 uur. Het benzinestation, de werkplaats en de wasstraat bevinden zich direct ten noorden van de luchthaven op JFK Airport Plaza. Ze zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het autoverhuurstation via de Van Wyck Expressway en de JFK Expressway.

Een sportieve start van de winter in New York City

In de winter is het weer basketbalseizoen in New York City. Haal je tickets en kijk naar de Knicks die in het stadion spelen. Als u liever zelf aan sport doet, kunt u in de wintervakantie in New York City ook schaatsen of sleeën. Daarnaast zijn de wintermaanden het ideale moment om te gaan winkelen in New York City en je creditcard te laten gloeien. Wandel door de Big Apple en laat de verschillende indrukken op je inwerken. Dit is New York City in de winter.

Verkeerstips voor autoverhuurders in NYC

Straten New York

Wie na aankomst op de luchthaven van New York de omgeving en de stadsgebieden van NYC wil verkennen, moet ook aandacht besteden aan de Amerikaanse verkeersregels. Er zijn veel vragen over autoverhuur in het buitenland. Welke tanken in de USA? Hoe rijd ik op de snelwegen? Naast de snelheidslimieten zijn er nog een aantal andere zaken waar we rekening mee moeten houden. Er zijn ook enkele speciale regels in New York.

Let daarom op de volgende informatie:

 • Op snelwegen: zo weinig mogelijk rijveranderingen
 • Geen stoppen op het kruispunt
 • Loodvrije benzine = gewoon gas
 • Super Benzine Loodvrij = plus gas
 • SuperPlus Benzine Loodvrij = superieur gas
 • Snelwegen/ Snelweg: 65 mph
 • Stedelijk: 25-45 mph

Wat vul ik met de huurauto in de USA?

Duitse benaming Aanwijzing USA Octaangehalte
Normale benzine Loodvrij regulier gas 87
Super loodvrije benzine plus gas 89
SuperPlus Loodvrije Benzine ultiem gas 92

Huur een auto voor minder en verken New York

New York City en omgeving bieden een schat aan bezienswaardigheden en attracties. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de twee internationale luchthavens JFK en Newark Liberty. Daarom is het de moeite waard om een auto te huren op het vliegveld. Met een huurauto zijn reizigers onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunnen ze spontaan een spannende tocht maken.

New York, New York: beroemde gebouwen, straten en pleinen

Geen enkele andere gemeente in New York City heeft zoveel beroemde bezienswaardigheden als Manhattan. Het is niet ver van zowel Newark Airport als John F. Kennedy International Airport. Het eiland met zijn kenmerkende skyline is een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Er wonen hier ongeveer 27.800 mensen per km². Wall Street, Broadway, 5th Avenue en Times Square mogen niet worden gemist tijdens een sightseeing tour. Voor een onvergetelijk uitzicht over Manhattan zijn de uitkijkplatformen van het Empire State Building of de Top of the Rock op Rockefeller Plaza ideaal.

Ontspanning en cultuur in New York City

Zicht op Central Park

Zicht op Central Park

Vrijheidsbeeld van New York

Vrijheidsbeeld

Parken, dierentuinen en musea

Op NYC kunt u enkele van de beroemdste musea ter wereld bezoeken: Het American Museum of Natural History, het Guggenheim Museum of het Museum of Modern Art, om er maar een paar te noemen. Museumbezoek in New York kan zeer goedkoop zijn. In sommige gevallen is de toegang gratis, in andere musea mag de bezoeker betalen wat hij wil. De groene ruimten van de metropool nodigen uit tot ontspanning. Wie met een huurauto van een autoverhuurbedrijf naar Manhattan rijdt, moet een uitstapje maken naar het wereldberoemde Central Park. Hier is er de Central Park Zoo, het dierenpark van Manhattan. De andere vier stadsdelen hebben hun eigen dierentuin.

Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Deze excursie is een must voor reizigers uit New York: een bezoek aan het Vrijheidsbeeld op Liberty Island en Ellis Island maakt deel uit van een langer verblijf. Alleen al tussen 1892 en 1954 immigreerden meer dan 12 miljoen mensen naar de Verenigde Staten via Ellis Island. De eilanden in Upper New York Bay zijn het best te bereiken met de veerboot vanaf Battery Park op het zuidelijke puntje van Manhattan. Er zijn goede parkeermogelijkheden in dit gebied, zodat de aankomst met een huurauto van een autoverhuurbedrijf gemakkelijk is. Hoogtepunten van de reis zijn het bezoek aan het Vrijheidsbeeld en het Immigratiemuseum.

Ontdek New York met de auto vanaf de luchthaven

Voor excursies in de omgeving van NYC is het de moeite waard om een auto te huren voor een redelijke prijs. Puur landschap is te vinden in de Hamptons in het noordoosten van Long Island. De voormalige vissersdorpen langs de lange, lichtgekleurde zandstranden zijn ideaal om te ontspannen. Wie bij het autoverhuurbedrijf een grotere huurauto heeft geboekt en langere tochten wil maken, kan bijvoorbeeld in twee uur tijd naar Philadelphia rijden. In de stad met zijn unieke geschiedenis kunnen de Liberty Bell en de Independence Hall worden bezocht. De Amerikaanse hoofdstad Washington is met de auto in ongeveer vier tot vijf uur te bereiken. Met de huurauto van een autoverhuurbedrijf is het ook mogelijk om prachtige tochten te maken naar de pittoreske landschappen in de staat New York ten noorden van de metropool. De Hudson-vallei en het Catskill-gebergte trekken elk jaar talrijke bezoekers met hun charmante landschappen.

Skyline van Philadelphia

Skyline van Philadelphia

Washington Monument

Met de huurauto naar het Washington Monument

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders