Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in John F. Kennedy International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 63 beoordelingen voor de John F. Kennedy International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in John F. Kennedy International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In John F. Kennedy International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Special
6 Dagen van 04.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Compactklasse
bijv. Special
6 Dagen van 04.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Nissan Versa
6 Dagen van 04.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto

autoverhuur op de luchthaven van New York tegen lage kosten

Zonsondergang New York

U kunt het beste online een huurauto reserveren op een prijsvergelijkingsportal voordat u aan uw reis begint. Op deze manier kunt u het direct ophalen bij het ophaalstation voor huurauto's op New York Airport - JFK . Via MietwagenCheck vindt u de beste aanbiedingen voor een huurauto op de luchthaven. Vaak zijn alle huurauto's al volgeboekt of erg duur ter plaatse. Online boeken bespaart u veel tijd en geld. Bij het invoeren van USA moet u eerst de invoerprocedures doorlopen. Daarna kunt u direct met uw bagage naar het autoverhuurbedrijf gaan en uw huurauto kiezen of afhalen. De meeste aanbieders hebben een servicestand in het terminalgebouw. Neem contact op met het lokale personeel waar u uw huurauto kunt ophalen.

Van het vliegveld naar de stad met de huurauto

Het ophaalstation voor autohuur op John F. Kennedy Airport is gunstig gelegen. Twee goed ontwikkelde snelwegen verbinden de luchthaven van en naar de luchthaven: de Van Wyck Expressway in het westen en de JFK Expressway in het oosten. Beide leiden rechtstreeks van het autoverhuurbedrijf naar het zuidelijke deel van de Belt Parkway, dat in het westen en oosten door Queens en Brooklyn loopt. Wie met de gehuurde auto van het vliegveld naar het noorden in de richting van Manhattan wil rijden, neemt vanaf het ophaalstation de Van Wyck Expressway die overgaat in de Interstate 678. De rijtijd met de gehuurde auto tussen de autohuur op de luchthaven en Manhattan bedraagt - afhankelijk van de verkeerssituatie - tussen 45 minuten en 2 uur. Het benzinestation, de werkplaats en de wasstraat bevinden zich direct ten noorden van de luchthaven op JFK Airport Plaza. Ze zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het autoverhuurstation via de Van Wyck Expressway en de JFK Expressway.

Lentekoorts in New York City

De lentemaanden in New York City zijn een prachtige tijd. Wandel door Central Park of geniet van de eerste stralen van de lentezon in een café. De lente is ook kersenbloesemtijd in New York City en belooft ongelooflijke souvenirfoto's. Natuurlijk hoort bij een reis naar New York in het voorjaar ook een uitgebreide shoppingtour. Bezoek de populairste winkels en neem vervolgens een pauze op een van de dakterrassen. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over heel New York City en geniet je met volle teugen van je voorjaarsvakantie.

Verkeerstips voor autoverhuurders in NYC

Straten New York

Wie na aankomst op de luchthaven van New York de omgeving en de stadsgebieden van NYC wil verkennen, moet ook aandacht besteden aan de Amerikaanse verkeersregels. Er zijn veel vragen over autoverhuur in het buitenland. Welke tanken in de USA? Hoe rijd ik op de snelwegen? Naast de snelheidslimieten zijn er nog een aantal andere zaken waar we rekening mee moeten houden. Er zijn ook enkele speciale regels in New York.

Let daarom op de volgende informatie:

  • Op snelwegen: zo weinig mogelijk rijveranderingen
  • Geen stoppen op het kruispunt
  • Loodvrije benzine = gewoon gas
  • Super Benzine Loodvrij = plus gas
  • SuperPlus Benzine Loodvrij = superieur gas
  • Snelwegen/ Snelweg: 65 mph
  • Stedelijk: 25-45 mph

Wat vul ik met de huurauto in de USA?

Duitse benaming Aanwijzing USA Octaangehalte
Normale benzine Loodvrij regulier gas 87
Super loodvrije benzine plus gas 89
SuperPlus Loodvrije Benzine ultiem gas 92

Huur een auto voor minder en verken New York

New York City en omgeving bieden een schat aan bezienswaardigheden en attracties. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de twee internationale luchthavens JFK en Newark Liberty. Daarom is het de moeite waard om een auto te huren op het vliegveld. Met een huurauto zijn reizigers onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunnen ze spontaan een spannende tocht maken.

New York, New York: beroemde gebouwen, straten en pleinen

Geen enkele andere gemeente in New York City heeft zoveel beroemde bezienswaardigheden als Manhattan. Het is niet ver van zowel Newark Airport als John F. Kennedy International Airport. Het eiland met zijn kenmerkende skyline is een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Er wonen hier ongeveer 27.800 mensen per km². Wall Street, Broadway, 5th Avenue en Times Square mogen niet worden gemist tijdens een sightseeing tour. Voor een onvergetelijk uitzicht over Manhattan zijn de uitkijkplatformen van het Empire State Building of de Top of the Rock op Rockefeller Plaza ideaal.

Ontspanning en cultuur in New York City

Zicht op Central Park

Zicht op Central Park

Vrijheidsbeeld van New York

Vrijheidsbeeld

Parken, dierentuinen en musea

Op NYC kunt u enkele van de beroemdste musea ter wereld bezoeken: Het American Museum of Natural History, het Guggenheim Museum of het Museum of Modern Art, om er maar een paar te noemen. Museumbezoek in New York kan zeer goedkoop zijn. In sommige gevallen is de toegang gratis, in andere musea mag de bezoeker betalen wat hij wil. De groene ruimten van de metropool nodigen uit tot ontspanning. Wie met een huurauto van een autoverhuurbedrijf naar Manhattan rijdt, moet een uitstapje maken naar het wereldberoemde Central Park. Hier is er de Central Park Zoo, het dierenpark van Manhattan. De andere vier stadsdelen hebben hun eigen dierentuin.

Vrijheidsbeeld en Ellis Island

Deze excursie is een must voor reizigers uit New York: een bezoek aan het Vrijheidsbeeld op Liberty Island en Ellis Island maakt deel uit van een langer verblijf. Alleen al tussen 1892 en 1954 immigreerden meer dan 12 miljoen mensen naar de Verenigde Staten via Ellis Island. De eilanden in Upper New York Bay zijn het best te bereiken met de veerboot vanaf Battery Park op het zuidelijke puntje van Manhattan. Er zijn goede parkeermogelijkheden in dit gebied, zodat de aankomst met een huurauto van een autoverhuurbedrijf gemakkelijk is. Hoogtepunten van de reis zijn het bezoek aan het Vrijheidsbeeld en het Immigratiemuseum.

Ontdek New York met de auto vanaf de luchthaven

Voor excursies in de omgeving van NYC is het de moeite waard om een auto te huren voor een redelijke prijs. Puur landschap is te vinden in de Hamptons in het noordoosten van Long Island. De voormalige vissersdorpen langs de lange, lichtgekleurde zandstranden zijn ideaal om te ontspannen. Wie bij het autoverhuurbedrijf een grotere huurauto heeft geboekt en langere tochten wil maken, kan bijvoorbeeld in twee uur tijd naar Philadelphia rijden. In de stad met zijn unieke geschiedenis kunnen de Liberty Bell en de Independence Hall worden bezocht. De Amerikaanse hoofdstad Washington is met de auto in ongeveer vier tot vijf uur te bereiken. Met de huurauto van een autoverhuurbedrijf is het ook mogelijk om prachtige tochten te maken naar de pittoreske landschappen in de staat New York ten noorden van de metropool. De Hudson-vallei en het Catskill-gebergte trekken elk jaar talrijke bezoekers met hun charmante landschappen.

Skyline van Philadelphia

Skyline van Philadelphia

Washington Monument

Met de huurauto naar het Washington Monument

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

63 Ervaringen van onze klanten in John F. Kennedy International Airport

Beoordeling van Anna B.

“Het papierwerk werd snel gedaan en het personeel zorgde goed voor ons.”

Beoordeling van Victoria R.

“Retourzendingen supersnel en alles zonder problemen. De leverancier schijnt erg populair te zijn.”

Beoordeling van Adam S.

“Vriendelijk, snel, bekwaam. Super ervaring zoals altijd! Ik heb hier al voor de tweede keer een auto gehuurd. Graag weer...”

Beoordeling van Sandra M.

“Alles ging heel goed. Er waren even moeilijkheden met de betaling, maar die werden snel opgelost.”

Beoordeling van Marc G.

“Alles was geweldig, alles verliep vlot! Ik was zeer tevreden!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat