Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Kona International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor de Kona International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kona International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kona International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Ford Focus
6 Dagen van 22.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
6 Dagen van 22.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark
6 Dagen van 22.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto voor Kona Airport - KOA

Kona luchthaven hawaï

De belangrijkste eilanden van Hawaï hebben twee internationale luchthavens. Dit zijn Kona International Airport en Hilo International Airport. Veel van de vliegtuigen die vanuit Noord-Amerika vliegen landen op Kona Airport. Ben je van plan een reis naar Hawaï te maken? Een huurauto tour is de meest individuele vorm van reizen. Beslis spontaan hoe u uw road trip wilt regelen. Waar is Kona Airport? Kona Airport ligt ten westen van het grootste eiland van de Amerikaanse staat Hawaï. Het wordt ook vaak Big Island genoemd. De locatie van de luchthaven biedt daarom de beste voorwaarden voor uw volgende road trip om direct bij aankomst te beginnen. Er zijn voordelen bij het boeken van een huurauto direct op de luchthaven. U kunt extreem goedkope huurauto's vinden. Bovendien hebben luchthavenstations langere openingstijden dan veel stadsstations. U kunt elke voertuigklasse huren bij onze lokale partners. Van een SUV naar een sportwagen naar een kleine auto.

Informatie over autoverhuur

Huurauto rondrit Hawaï

Waar zijn de stations op Kona Airport? De luchthaven heeft een eigen autoverhuurcentrum. Is er een benzinestation op de luchthaven? Het dichtstbijzijnde Shell tankstation ligt 11 kilometer verderop in Kailuna-Kona, dus als u uw huurauto terugbrengt, moet u vroeg genoeg vertrekken, zodat u niet onder druk komt te staan als het tankstation een beetje vol is. Deze bevindt zich echter niet direct in het terminalgebouw. Er is een apart gebouw gebouwd. Deze is echter wel te bereiken met een gratis pendelbus. Waar vertrekt de shuttlebus? Het station bevindt zich direct bij de uitgang na de bagageclaim. Hawaï is een populaire vakantiebestemming, niet alleen voor Amerikanen, maar ook voor veel Europeanen en Aziaten. Het is aan te raden om uw huurauto online te boeken in een prijsvergelijkingsportal . Vaak zijn alle contingenten volgeboekt. Vaak zijn de prijzen direct op de luchthaven ook aanzienlijk duurder dan vooraf geboekt.

Milde veertemperaturen in Kona

Kona heeft het hele jaar door milde temperaturen. Dus laten we beginnen met de voorjaarsvakantie in Kona! Verheug u op veel zon als u in het voorjaar op het strand van Hawaï bent. Ga surfen, duiken of gewoon een heerlijke cocktail drinken tijdens uw voorjaarsvakantie. Als je zin hebt in avontuur, kun je een wandeling maken naar de top van Maua Kea. Kies gewoon een huurauto voor uw voorjaarsvakantie in Kona. Op deze manier kunt u alle plaatsen bereiken die u wilt zien tijdens uw perfecte voorjaarsvakantie.

Welke exploitanten zijn beschikbaar op Hawaii Airport?

Op Kona Airport zijn alle internationaal bekende agenten actief. De autoverhuurbedrijven die gevestigd zijn op Kona Airport staan hieronder vermeld:

  • Alamo
  • Kennisgeving
  • Begroting
  • Dollar
  • Onderneming
  • Hertz
  • Nationaal
  • Thrifty

Huurauto tour op het grote eiland

Heb je altijd al eens in de krater van een actieve vulkaan willen kijken? Dan bent u op Hawaii's grootste eiland aan het juiste adres en moet u met uw huurauto naar het Jaggar Museum om de krater van Halema'Uma'U te bekijken. Maar ook de rit naar de warmwaterbronnen bij Puna aan de oostkust moet zeker op het programma staan als u een aantal excursies wilt maken.

Autoverhuur bestemmingen vanaf Kona International Airport

Plaatsnaam Afstand tot de luchthaven KOA Reistijd
Stadscentrum Kailua-Kona 13 km 17 minuten
Hawi 74,9 km 59 minuten
Naalehu 108,7 km 1 uur 40 minuten
Pahoa 148,3 km 1 uur 57 minuten
Hilo 120,8 km 1 uur 32 minuten

Ervaar andere delen van het eiland

Hawaï bestaat uit in totaal acht eilanden. De meeste van hen zijn alleen te bereiken met het vliegtuig binnen de staat. Daarom moet u overwegen welke van de eilanden u met de auto wilt verkennen. Toch is het de moeite waard om verschillende eilanden te bezoeken. De metropool Honululu in het midden van de Stille Oceaan biedt spannende inzichten in het multiculturele stadsleven. Er zijn ook verschillende huurautostations van onze partners. Of het nu gaat om USS Arizona Memorial, Waimea Canyon of Haleakala Crater, met Hawaii, het grootste eiland van de gelijknamige eilandketen in de Stille Oceaan, u heeft gekozen voor een van de top reisbestemmingen die iedereen iets te bieden heeft. Kunst- en cultuurliefhebbers moeten zeker een omweg maken naar het koninklijk paleis, het Iolani Paleis, terwijl natuurliefhebbers een verscheidenheid aan begeleide wandelingen door de nationale parken kunnen verwachten.

Honolulu stad

Honolulu stad

Iolani Paleis

Iolani Paleis

Waimea Canyon

Waimea Canyon

Reis naar de luchthaven van Kona

Er zijn geen directe vluchten vanuit Europa vanwege de grote afstand van de eilanden naar Duitsland. Meestal vlieg je naar USA en dan naar Hawaii. Dit gebeurt vaak met Europese luchtvaartmaatschappijen en hun Amerikaanse partners. Welke steden in de USA vliegen rechtstreeks naar Kona? Hier vindt u Amerikaanse steden met directe vluchten naar Kona. Deze worden vaak gebruikt als tussenstop vanuit Duitsland.

Luchthaven Vliegtijd Luchtvaartmaatschappij
San Francisco - SFO 5 uur 45 min. Alaska Airlines, Avianca Airlines, United Airlines (Lufthansa),
Los Angeles - LAX 5 uur 50 min. Hawaiian Airlines, American Airlines, United Airlines
Seattle-- SEA 6 uur 15 min. Alaska Airlines
Denver- DEN 7 uur 20 min. United Airlines
Oakland - OAK 5 uur 25 min. Alaska Airlines

Procedure voor het huren op de luchthaven

Heeft u uw huurauto van tevoren geboekt? Voor alle verhuur via ons portaal ontvangt u na reservering een voucher en alle informatie over uw verhuur per e-mail. Print het uit of neem het mee op uw smartphone of tablet als leesbaar bestand. Bij aankomst op de luchthaven van Kona stapt u in de gratis shuttlebus naar het gebouw waar alle huurautostations zich bevinden. Bij welke stations heb ik een huurauto gereserveerd? Er staan meestal twee bedrijven op uw voucher. Ten eerste, de exploitant bij wie u uw auto online heeft gereserveerd. In de meeste gevallen is dit een touroperator en niet het autoverhuurbedrijf zelf. Op uw voucher vindt u echter ook de informatie over welk huurstation uw voertuig is gereserveerd. Bij aankomst op het station moet u de reserveringsdocumenten, het kentekenbewijs van uw voertuig en uw creditcard bij de hand hebben. Wilt u een tweede chauffeur boeken? Dit kan ook vooraf worden gedaan door ons serviceteam tijdens de autoverhuur controle.

Driveboo Tip:

Het bedrag van de storting die op de creditcard wordt geblokkeerd, komt meestal overeen met het bedrag van het eigen risico. U kunt dit zien in de huurvoorwaarden. Als u nog vragen heeft, helpt ons serviceteam u graag per telefoon of e-mail.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat