Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Hilo International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Hilo International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hilo International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hilo International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 45 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
5 Dagen van 18.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
5 Dagen van 18.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. VW Jetta
5 Dagen van 18.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Hilo International Airport

Beleef een unieke zomervakantie in Hawaï. Met uw eigen huurauto kunt u comfortabel het eiland verkennen en uw reisroute geheel aan uw wensen aanpassen. Op uw eigen vier wielen ontdekt u indrukwekkende vulkaanlandschappen en reist u altijd zelfstandig en flexibel.

Huur een auto in Hilo op de internationale luchthaven

Hilo Luchthaven, Hawaii

Startbaan in Hilo

Reserveer van tevoren een huurauto in Hilo en kom ontspannen aan op Hilo International Airport. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven met ophaalpunten op Hilo Airport. Verken het eiland op eigen gelegenheid met een huurauto. Er is ongelooflijk veel te zien en de huurauto geeft u waardevolle flexibiliteit en onafhankelijkheid. Hilo International Airport is het ideale vertrekpunt. Reeds op de luchthaven kunt u uw huurauto ophalen bij het daarvoor bestemde ophaalstation van het autoverhuurbedrijf. U kunt snel en eenvoudig de juiste huurauto in Hilo Luchthaven vinden door middel van onze prijsvergelijking. Met een paar muisklikken komt u bij het meest geschikte autoverhuur aanbod.

Beleef Hawaii met een huurauto

De magie van bloesems, ruisend zeewater en een droomachtige achtergrond wachten op u in Hawaï. Voor de meeste mensen is dit de vervulling van een levenslange droom, want de paradijselijke eilandengroep in de Stille Oceaan is over de hele lijn betoverend. Na een lange vlucht begint u uw vakantie op de luchthaven van Hilo ITO. Hilo is de grootste stad op het Grote Eiland, zoals het grootste eiland van de groep graag wordt genoemd. De 50e staat van de USA trekt elk jaar miljoenen bezoekers van over de hele wereld.

Lente vegetatie in Hilo

Vraag je je af wanneer de perfecte tijd is om in Hilo op vakantie te gaan? Eigenlijk, altijd, maar de lente is bijzonder goed. In de lentemaanden neemt de regenval weer langzaam af, zodat u lange wandelingen kunt maken en het eiland in zijn mooiste kleuren kunt ervaren. In de lente naar Hilo reizen betekent ontsnappen aan het koude en natte weer en eindelijk weer eens van de zon genieten. Ontspan op het strand, ga op excursie of geniet gewoon van de unieke schoonheid van de natuur in Hawaï. Lente in Hilo - het is een ervaring voor alle zintuigen.

Wetenswaardigheden over Hilo Airport in Hawaii

Kaart Hilo, Hawaii

Kaart Hilo, Hawaii

De fundamenten voor de eerste luchthaven werden in Hilo al in het begin van de jaren twintig gelegd. In de loop van een bewogen geschiedenis en met de overname van USA werd de luchthaven steeds verder uitgebreid tot hij uiteindelijk de omvang bereikte die hij vandaag heeft. Intussen kunnen zelfs de grote Boeing 747-vliegtuigen daar worden afgehandeld. Vluchten van het vasteland van de VS komen aan in de terminal, net als vluchten binnen de eilandengroepen. Zowel Hawaii Airlines als United Airlines zijn vertegenwoordigd. Hilo is niet alleen de grootste regio van de archipel, de luchthaven met de internationale afkorting ITO is de spil van de vliegverbindingen tussen het eiland en het vasteland. De luchthaven heeft alle voorzieningen die een internationale luchthaven te bieden heeft. Klantenservice, bagagedepot, gastronomie en een lounge maken het verblijf aangenaam. Natuurlijk bevindt zich hier ook de autoverhuur, die u via ons portaal goedkoop kunt huren.

Wat zijn de bijzonderheden van Hilo Airport?

Hoewel het een vrij kleine luchthaven is in vergelijking met andere luchthavens, verwerkt luchthaven ITO toch ongeveer 1,4 MIO passagiers per jaar. Er zijn drie terminals, die West End, Center en East End worden genoemd. Wie voor het eerst in de terminal van Hilo International Airport aankomt, zal snel zijn weg vinden. Het autoverhuurkantoor bevindt zich recht tegenover het Terminal Center.

Waar is de huurauto in Hilo?

U huurt de auto voordelig vooraf via ons portaal, zodat u ter plaatse niets anders hoeft te doen dan de juiste huurauto en het ophaalstation te vinden. Dat is natuurlijk niet zo moeilijk, want Hilo Airport is overzichtelijk aangelegd. Op de luchthaven vindt u veel informatie over autoverhuur. Tegenover het centrum, Gate 6, is het autoverhuurcentrum. Alle autoverhuurstations en aanbieders van huurauto's in Hawaii zijn hier gevestigd. De auto die je huurt staat hier al te wachten.

De autoverhuurbedrijven op Hilo Luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Het ophaalstation voor de huurauto bevindt zich direct op het terrein. U hoeft alleen maar de weg over te steken, wat ideaal is voor reizigers die een lange vlucht achter de rug hebben. U kunt dus goedkoop een auto huren vanuit het comfort van uw eigen huis en deze direct ophalen bij het ophaalstation in de luchthaventerminal ITO . Hetzelfde geldt voor het terugbrengen van de auto. Goedkoop huren betekent ook dat het ophaalstation snel en gemakkelijk bereikbaar moet zijn, zoals hier het geval is.

Waar vind ik een benzinestation in de buurt van Hilo Airport?

Benzinestation Afstand tot luchthaven Hilo
Aloha Island Mart 1.4 mijl
76 2,2 mijl

Aangezien de luchthaven van Hilo op Hawaï slechts op korte afstand van het stadscentrum ligt, zijn er ook talrijke andere tankstations om de auto bij te tanken.

Excursiebestemmingen met een huurauto vanaf Hilo AirportMenu-Entree

Wailuku Waterval, Hilo

Wailuku Waterval

Stoom uit vulkaankrater, Hilo

Stoom uit vulkaankrater

Met de huurauto uit de prijsvergelijker kunt u goedkoop en flexibel door Hawaii reizen. De beste excursiebestemmingen vindt u hier.

Bestemming Afstand tot luchthaven Hilo Rijtijd
Wailuku Watervallen 6,9 mijl 16 minuten
Hilo Nationaal Park 10,6 mijl 18 minuten
Botanische tuinen van Hawaï 10,7 mijl 19 minuten
Hawaii Volcanoe National Park 28 mijl 38 minuten

Bezienswaardigheden van het Grote Eiland met een huurauto

Overal vindt u informatie over de talrijke bezienswaardigheden. Met een huurauto krijgt u de unieke kans om het land en zijn bevolking op eigen houtje te verkennen. Goedkoop huren betekent natuurlijk ook vooraf de aanbiedingen op ons portaal vergelijken. Om het eiland beter te leren kennen, kunt u het beste een kleine route uitstippelen die u stukje bij beetje kunt volgen met uw huurauto op Hawaii.

Met een huurauto naar de hoogtepunten in HiloMenu-Entree

Onekahakaha Beach Park

Dit gezinsvriendelijke park is zeer gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Geniet van een onvergetelijke dag aan het prachtige strand. Kijk naar de surfers en ontspan je eens echt. Voor eten en drinken wordt gezorgd en ook kinderen kunnen hier spelen en ravotten.

Rainbow Falls

Watervallen zijn hier heel gewoon. Een van hen is Rainbow Falls. Het is zeer populair bij de plaatselijke bevolking en bij toeristen. Rij met uw huurauto over Waianuenue Avenue. Vanaf daar is de waterval met borden aangegeven. Een mooi motief voor een souvenirfoto. Niet ver daar vandaan is Carvalho Park en Wailuku River State Park. Ook de moeite waard.

Pana'ewa Rainforest Zoo

Pauw in Hilo Zoo

Pauw in Pana'ewa Rainforest Zoo

Zet uw geliefden in de huurauto en cruise langs de Stainback Haway. Dat is waar je de populaire Rainforest Zoo vindt. De gratis toegang is een plezier voor ouders en de verscheidenheid aan dieren is een plezier voor kinderen. Er wordt gesproken over een grote, kleine dierentuin. Deze dierentuin is weliswaar betrekkelijk klein, maar heeft toch genoeg verrassingen in petto. Een kleine kinderboerderij en een speeltuin zijn populair bij de kleintjes. Een insider tip voor alle astro fans is het Imiloa Astronomy Center van Hawaii. Dit planetarium is een must om te zien en vooral om te bezoeken. Een fascinerende blik in de oneindigheid van het heelal, gecombineerd met een aangrijpende geschiedenis van het eiland.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat