Auto huren in Denemarken

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Denemarken: De populairste autohuur bestemmingen

Autohuur Denemarken - Reizen in het land van fjorden en eilanden

Haven van Kopenhagen

Haven van Kopenhagen

Neem een huurauto en verken Denemarken in je eentje! Of het nu gaat om natuur, cultuur of steden - Denemarken heeft voor elk wat wils en kan het beste worden ontdekt met een huurauto. Aarzel niet lang, maar bezoek onze autoverhuur Check Portal. Hier vindt u een prijsvergelijking van autoverhuurbedrijven in Denemarken en kunt u uw droomauto tegen de beste prijs boeken.

Verheug u op een onvergetelijke reis met een huurauto naar Denemarken. MietwagenCheck wenst u een prettige en veilige reis!

Landenstudies Denemarken

Denemarken ligt in het noorden van Europa en grenst aan Duitsland. Het koninkrijk bestaat uit Jutland en ongeveer 500 eilanden. Ook de zelfbesturende Faeröer en Groenland behoren tot Denemarken. Ondanks de vele eilanden is het gemakkelijk en spannend om Denemarken met een huurauto te verkennen.

Hoofdstad Kopenhagen
Opera in Kopenhagen

Opera in Kopenhagen

Bijvoorbeeld, rijden naar de hoofdstad Kopenhagen. De bruisende metropool heeft prachtige bakstenen gebouwen, Scandinavische sereniteit en een bruisend nachtleven te bieden. U kunt uw huurauto ophalen op de luchthaven Kopenhagen-Kastrup. Zo bent u mobiel vanaf het begin van uw vakantie in Denemarken in het land van vele eilanden.

Eiland Bornholm

Het eiland Bornholm, bijvoorbeeld, staat bij de Denen bekend als het Mallorca van de Oostzee, omdat het betovert door de Scandinavische normen met een mild klimaat. Diverse autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven van Bornholm-Ronne.

Meer spannende steden
Aarhus Frederikshavn Roskilde
Billund Odense Middelfart

Wat zijn de hoogtepunten om te ontdekken in Denemarken?

Als u in Denemarken met een huurauto reist, moet u deze hoogtepunten zeker bezoeken:

  • Tivoli
  • Nyhavn
  • Kasteel Kronborg
  • Christiansborg
  • Louisiana Museum voor Moderne Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptotek

Met de huurauto onderweg in Denemarken

Alle eilanden zijn gemakkelijk met de huurauto te bereiken via bruggen en veerboten. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra tolkosten tijdens uw tournee met een huurauto in Denemarken, want met uitzondering van het oversteken van twee grote bruggen naar Zweden en Zeeland, kunnen alle bruggen in Denemarken gratis worden bereden. Alleen als u gebruik maakt van een veerboot, bijvoorbeeld om het eiland Bornholm te bezoeken of een omweg naar Zweden te maken, moet u veerbootgelden verwachten.

Er is dus niets dat u ervan weerhoudt om Denemarken te verkennen met een huurauto.