Huurauto Kopenhagen

Huurauto Kopenhagen vanaf 16 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Kopenhagen

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Smart Forfour of gelijkwaardig
Smart Forfour
vanaf 13 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
VW Up
vanaf 16 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Smart Forfour
vanaf 13 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
VW Up
vanaf 16 €/dag
Compact
Compact
bijv. Opel Corsa of gelijkwaardig
Opel Corsa
vanaf 17 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Corsa
vanaf 21 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
Opel Corsa
vanaf 17 €/dag
Compact
 • Zonder eigen risico
Opel Corsa
vanaf 21 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. Mazda 3 of gelijkwaardig
Mazda 3
vanaf 17 €/dag
type/minivan
bijv. Hyundai i40 Kombi of gelijkwaardig
Hyundai i40 Kombi
vanaf 20 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Volkswagen Touran of gelijkwaardig
Volkswagen Touran
vanaf 32 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit of gelijkwaardig
Ford Transit
vanaf 54 €/dag
type/suv
bijv. Nissan Qashqai of gelijkwaardig
Nissan Qashqai
vanaf 20 €/dag
type/cabrio
bijv. Fiat 500 Convertible of gelijkwaardig
Fiat 500 Convertible
vanaf 16 €/dag
type/luxury
bijv. BMW 5 Series of gelijkwaardig
BMW 5 Series
vanaf 41 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Ontdek Kopenhagen met de huurauto

Overzicht van Kopenhagen

Huur een auto in Kopenhagen en ontdek de hoofdstad van Denemarken. We werken samen met alle grote autoverhuurbedrijven in Kopenhagen, zodat u kunt kiezen uit een breed aanbod. Geniet van het prachtige landschap en de kust van de Deense hoofdstad. Het is ook de moeite waard om een uitstapje te maken over de Öresundbrug naar Malmö, op ongeveer 30 minuten afstand. Als u meerdere dagen de tijd heeft, is een road trip langs de Oostzee naar Stockholm ook de moeite waard.
Kopenhagen is met zijn bijna 600 000 inwoners een van de metropolen in Noord-Europa en altijd een bezoek waard. De hoofdstad aan zee biedt veel voor elke smaak en de talrijke bezienswaardigheden kunnen gemakkelijk met een huurauto worden verkend. Een huurauto brengt niet alleen voordelen met zich mee in Kopenhagen zelf, maar biedt ook de mogelijkheid om het hele eiland Zeeland op een comfortabele en flexibele manier te ontdekken.

Autoverhuur in Kopenhagen - Waar naartoeMenu-Entry

De luchthaven van Kopenhagen

Zowel in de stad als op het vliegveld van Kastrup zijn er veel autoverhuurbedrijven in de stad en buiten de stad. De openingstijden van de agentschappen op de luchthaven zijn vaak bijzonder goed en ook speciale voertuigen zoals cabriolets of jeeps kunnen hier zonder problemen worden gehuurd. U bent hier verwend met de keuze met welke auto u Kopenhagen wilt ontdekken! Het is ook veel handiger om de huurauto direct op de luchthaven op te halen nadat u met het vliegtuig bent aangekomen, omdat u niet hoeft na te denken over hoe u bij uw accommodatie kunt komen.

Waarom moet ik een borgsom betalen?

U kunt bijna nooit een huurauto boeken zonder een aanbetaling te doen. Het depot speelt een belangrijke rol voor de verhuurders, omdat het als zekerheid dient. U betaalt een groot bedrag aan het verhuurbedrijf of het verhuurbedrijf blokkeert dit bedrag voor een korte tijd op uw creditcard, meestal totdat u de huurauto terugbrengt. U krijgt het geld terug als de auto in dezelfde staat is als voorheen en als u zich aan het contract heeft gehouden. Als u de verkeersregels hebt overtreden, bijvoorbeeld als u te hard van stapel bent gelopen, wordt het bedrag van de boete van de borgsom ingehouden, maar de rest wordt terugbetaald.

Christiansborg
Kasteel Rosenborg

Verkeerswetten in Denemarken - waar moet u zich van bewust zijn?

De wegenverkeerswetten in Denemarken wijken nauwelijks af van de Duitse wetten. Rechts voor links geldt ook in Denemarken. Maar fietsers hebben altijd voorrang op automobilisten - vooral in Kopenhagen moet je daarop voorbereid zijn.
Zelfs overdag moeten auto's en motoren met hun lichten aan rijden. De claxon wordt alleen gebruikt in een noodgeval en mobiele telefoons mogen alleen worden gebruikt via een handsfree-kit of headset tijdens het rijden.
Het dragen van een veiligheidsgordel is verplicht en kinderen jonger dan 135 cm moeten in een kinderzitje worden vervoerd. Kinderen onder de 3 jaar worden vervoerd in geschikte kinderzitjes. Vraag voordat u een auto huurt en wanneer u uw huurauto ophaalt, kunt u het beste direct naar het juiste kinderzitje vragen.

Maximumsnelheid en tolheffing op Deense wegen

Kasteel Rosenborg in Kopenhagen

In steden, na het witte bord met het stadssymbool, is de maximumsnelheid 50 km/u, buiten steden op landwegen 80 km/u. Op snelwegen tot 130 km/u is toegestaan, tenzij anders aangegeven. Een uitzondering wordt gemaakt voor aPKW anhangwagens, die slechts tot 80 km/u mogen versnellen op autosnelwegen en 70 km/u op landwegen.
Tot op heden wordt er in Denemarken geen tol geheven voor het gebruik van de wegen. De Storebaelt en Oresund bruggen zijn een uitzondering. Op beide bruggen zijn de tolstations duidelijk aangeduid met borden in verschillende kleuren om u te helpen bij het vinden van de juiste rijbaan.

Autoverhuur en parkeren in Denemarken

Haven van Kopenhagen

Wie in Kopenhagen of elders in Denemarken met zijn huurauto rijdt, moet zich aan de parkeerregels houden - een parkeerkaart wordt snel uitgegeven en kost al vanaf 70 euro. Parkeerverboden moeten strikt worden gerespecteerd en voor kruisingen moet er een afstand van ongeveer 10 meter tot de hoek of kruising zijn.
Vooral in het centrum van de stad is het parkeren meestal betalend. In Kopenhagen worden van maandag van 8.00 uur tot zaterdag 17.00 uur parkeerkosten in rekening gebracht. Het is ook raadzaam om altijd een parkeerschijf bij u te hebben, omdat de parkeertijd beperkt is in de tijd, vergelijkbaar met Duitsland.

Tanken in Denemarken

Het netwerk van tankstations voor benzine- en dieselmotoren in Denemarken is dicht en kan de klok rond worden gevuld. De betaling gebeurt meestal aan de automaten naast de benzinepompen, in contanten of met een creditcard. Bij de meeste tankstations zijn er ook instructies in het Duits, maar meestal wordt eerst de betaalwijze gekozen, dan wordt het nummer van de benzinepomp aangegeven en vervolgens worden de kaart of de biljetten ingestoken.

De namen van de brandstoffen in Denemarken zijn als volgt:

 • Blyfri 95 voor superbenzine (95 octaan)
 • Blyfri 98 voor Super Plus (98 Octaan)
 • Diesel voor diesel
Het stadscentrum van Kopenhagen
Vooruitzichten voor Kopenhagen

Kopenhagen - altijd een bezoek waard!

Kopenhagen is de poort naar Scandinavië en is altijd een bezoek waard als een aantrekkelijke metropool met een Scandinavisch karakter.
Als u van cultuur, heerlijke Scandinavische keuken en Deense gezelligheid houdt, bent u bij ons aan het juiste adres. De ontspannen levenshouding van de Denen en de Deense Hygge (gezelligheid) kunt u het beste ervaren tijdens een reis door de Deense hoofdstad, bij het ontdekken van het prachtige stadscentrum van Kopenhagen of in een van de vele gezellige cafés en restaurants. Of u nu aangetrokken bent tot het alternatieve Christiania en het hippe Norrebro of tot de typische bezienswaardigheden zoals Nyhavn of de Kleine Zeemeermin - in Kopenhagen kunt u comfortabel en veilig reizen met uw huurauto.

De zomer doorbrengen in KopenhagenMenu-Entry

Het Tivolimeer in Kopenhagen

Tivolimeer

De Scandinavische landen moeten allemaal in de zomer worden bezocht in plaats van in de winter, omdat de temperaturen in de winter ondraaglijk koud zijn. In de zomer zijn de temperaturen ook niet het hoogst, maar het is veel aangenamer dan in de winter. Zo kan men de bezienswaardigheden zien en de cultuur in alle rust verkennen. Je zou een fiets kunnen huren voor een dag en wat bezienswaardigheden of promenades kunnen verkennen. U kunt ook gaan zwemmen in de zee en genieten van de prachtige zon. Maak een havenrondvaart of geniet van het gratis uitzicht op Kopenhagen bij Christiansborg Slot. Breng een dag door in Tivoli Park en denk aan uw kindertijd of maak uw kinderen gewoon gelukkig. U kunt ook een kajakcursus volgen door een van de kanalen van Kopenhagen. Zoals u ziet is er in de zomer veel te doen in Kopenhagen en dit is slechts een kleine opsomming van de dingen die u daar nog kunt doen.

Bijzondere hoogtepunten in Kopenhagen

Nyhavn

Nyhavn

 • Kasteel Amalienborg (stadsresidentie van de Deense koningin Margrethe II)
 • Kasteel Rosenborg
 • Vrije Stad van Christiania
 • Het Koninklijk Operagebouw
 • Frederikskirke (kerk)
 • Norrebroli-district
 • Themapark Tivoli
 • De Ronde Camouflage (Ronde Toren)

Excursies vanaf de luchthaven van Kopenhagen met de huurautoMenu-Entry

Niet alleen Kopenhagen, maar ook Zeeland, de naburige eilanden en het Deense vasteland hebben veel te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een omweg naar het 40 km verderop gelegen Helsingor voor een bezoek aan Kasteel Kronborg (UNESCO-werelderfgoed)? Ook de oude kathedraalstad Roskilde met het Vikingmuseum of de kliffen van Stevns Klint in het zuidoosten van Zeeland zijn een bezoek waard.

Gezicht op Roskilde

Roskilde

Gezicht op Malmö

Malmö

Plaatsnaam Afstand Duur met de huurauto
Roskilde ongeveer 40 kilometer ongeveer 30 minuten
Malmö ongeveer 42 kilometer ongeveer 45 minuten
Helsingør ongeveer 67 kilometer ca. 45 minuten
Slagelse ongeveer 97 kilometer ca. 1 uur
Kalundborg ongeveer 110 kilometer ca. 1 uur & 20 minuten

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders