Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Copenhagen Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 93 beoordelingen voor de Copenhagen Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Copenhagen Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Copenhagen Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
10 Dagen van 01.09 - 10.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
10 Dagen van 01.09 - 10.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Opel Corsa
10 Dagen van 01.09 - 10.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Copenhagen Airport

Autoverhuur op de luchthaven van Kopenhagen

Uitzicht op Kopenhagen

Landt u op Kopenhagen Airport (CPH) en wilt u Kopenhagen en omgeving verkennen met een huurauto? Dan is het een goede beslissing om direct op de luchthaven een huurauto te boeken bij een van de zes autoverhuurbedrijven. Aangezien de luchthaven van Kopenhagen erg druk is met 25 miljoen passagiers per jaar, is het de moeite waard om het autoverhuur aanbod op de luchthaven van Kopenhagen te vergelijken met MietwagenCheck voordat u aan uw reis begint en een online reservering te maken, zodat u niet uw toevlucht hoeft te nemen tot een huurauto die niet aan uw verwachtingen voldoet in geval van twijfel.

Het ophaalstation voor uw huurauto op de luchthaven van Kopenhagen

Alle autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op de luchthaven van Kopenhagen in het"Autoverhuurcentrum" net buiten de rotonde van de luchthaven. Hier kunt u niet alleen gemakkelijk uw huurauto ophalen, maar ook later weer inleveren. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van de luchthaven naar uw accommodatie en terug van uw accommodatie naar de luchthaven wanneer u vertrekt. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over hoe je bij het ophaalpunt komt.

Uitzicht op Kopenhagen
Nyhavn Kopenhagen

Welke autoverhuurbedrijven zijn er beschikbaar op de luchthaven van Kopenhagen?

Zoals op alle Scandinavische luchthavens, vindt u ook op Kopenhagen Airport een selectie van de bekendste autoverhuurbedrijven, die wij hieronder voor u hebben samengesteld:

  • Avis
  • Sixt
  • Europcar
  • Hertz
  • Begroting
  • Onderneming

Bijtanken op luchthaven Kopenhagen

Amalienborg, Kopenhagen Stadsplein

Als u uw huurauto met een volle tank moet inleveren omdat u hebt gekozen voor een huurauto-aanbod met een eerlijke tankregeling (vol/vol) of omdat u uw huurauto met een lege tank hebt opgehaald, vindt u in de buurt van de luchthaven drie"Circle K"-benzinestations (twee op "Amager Landevej" en één op Kystvejen 1) die 24 uur per dag geopend zijn. Vergeet niet dat als u de huurauto niet tankt zoals overeengekomen bij de optie "Beleid tanken (vol/vol)", een klein deel van de borg die u heeft betaald zal worden ingehouden.

Waarom moet ik een borgsom betalen?

U kunt bijna nooit een huurauto boeken zonder een borgsom te betalen. De waarborgsom speelt een belangrijke rol voor het verhuurbedrijf omdat hij als zekerheid dient. U betaalt een groot bedrag aan het verhuurbedrijf of het verhuurbedrijf blokkeert dit bedrag op uw kredietkaart voor een korte tijd, meestal tot u de huurauto terugbrengt. U krijgt het geld terug als de auto in dezelfde staat is als voorheen en als u zich aan het contract heeft gehouden. Als u de verkeersregels hebt overtreden, bijvoorbeeld als u bent betrapt op te hard rijden, wordt het bedrag van de boete van de borgsom ingehouden, maar krijgt u de rest toch terug.

Kasteel Rosenborg Kopenhagen
Christiansborg Paleis Kopenhagen

De vervoersverbindingen vanaf de huurauto op de luchthaven

Indien uw vlucht, tegen de verwachting in, te vroeg of te laat aankomt en u het centrum van Kopenhagen met het openbaar vervoer wilt bereiken, zijn de volgende mogelijkheden beschikbaar:

Met de bus

Buslijnen 5A, 35 en 36, waarbij lijn 5A ook 's nachts rijdt.

Met de trein

Het is iets gemakkelijker en sneller om met de trein naar het centrum van Kopenhagen te gaan. Tickets kunnen worden gekocht bij het DSB loket in Terminal 3.

Met de metro

Het metrostation bevindt zich in de overdekte uitbreiding van Terminal 3 en rijdt overdag om de 4-6 minuten en 's nachts om de 15-20 minuten. Tickets kunnen ook hier in Terminal 3 aan de balie DSB worden gekocht.

Dit moet worden opgemerkt:

Als u per trein of metro van de luchthaven naar Zweden wilt reizen, moet u in de trein of metro een identiteitsbewijs met foto kunnen tonen. Bovendien kunnen in de metro en de trein geen kaartjes worden gekocht. Let op: de kaartjesautomaten accepteren geen biljetten, alleen munten en creditcards.

Algemene informatie over de luchthaven van Kopenhagen

Kopenhagen Luchthaven

Met ongeveer 50 winkels, 15 restaurants en bars en diverse conferentiezalen en luchthavenlounges laat de luchthaven van Kopenhagen niets te wensen over. Nadat de voormalige Terminal 1 in 2015 werd gesloten, worden alle binnenlandse en internationale vluchten afgehandeld in Terminals 2 en 3, waar u de wachttijd tot het instappen comfortabel kunt doorbrengen.

Autoverhuur op de luchthaven van Kopenhagen (CPH) - het stadscentrum

Stadscentrum Stroget Kopenhagen

Gelukkig bent u in minder dan 20 minuten in het centrum van Kopenhagen, zodat u direct na aankomst met uw huurauto op weg kunt naar de mooiste bezienswaardigheden en parken. Kopenhagen heeft echter meer dan 160 bezienswaardigheden, 30 parken en 80 musea, en is dus zeker een langere reis waard. Als u echter slechts een weekendje blijft, raden wij u aan een omweg te maken naar kasteel Rosenborg, de kerk van de Verlosser (Vor Frelsers Kirke) en Nyhavn, een kleine, mooie haven. Als u geen zin heeft om een paar dagen in Kopenhagen te blijven, kunt u met uw huurauto naar een aantal andere grotere steden in de omgeving gaan, die we hieronder op een rijtje hebben gezet.

Plaatsen om te bezoeken vanaf Kopenhagen Luchthaven met een huurauto

Naam van de stad Afstand tot luchthaven CPH Reistijd
Kopenhagen centrum 7,1 km 17 minuten
Roskilde 41.0 km 31 minuten
Helsingor 67,6 km 47 minuten
Slagelse 96,5 km 1 uur en 3 minuten
Kalundborg 109 km 1 uur en 18 minuten.

De lente en de zomer doorbrengen in KopenhagenMenu-InvoerEvenementen

Tivolimeer Kopenhagen

Het Tivolimeer

De Scandinavische landen moeten allemaal in de lente en de zomer bezocht worden en niet in de winter, want de temperaturen in de winter zijn ondraaglijk koud. In het voorjaar zijn de temperaturen ook niet de hoogste, maar het is er veel aangenamer dan in de winter. Zo kunt u in alle rust de bezienswaardigheden bekijken en de cultuur verkennen. Je zou een fiets kunnen huren voor een dag en een paar bezienswaardigheden of promenades afgaan. U kunt ook een duik nemen in de zee en genieten van de prachtige zon. Maak een havencruise of geniet gratis van het uitzicht op Kopenhagen op Christiansborg Slot. Breng een dag door in Tivoli Park en haal herinneringen op aan uw kindertijd of trakteer uw kinderen. U kunt ook een kajakcursus volgen door een van de grachten van Kopenhagen. Zoals u ziet is er in de lente en zomer veel te doen in Kopenhagen en dit is slechts een kleine lijst van dingen die u er kunt doen.

Huurauto heen en terug: Met de auto door Scandinavië

Door de geografische ligging van Kopenhagen aan de oostkust van Denemarken kan het heel interessant zijn om met uw huurauto niet alleen een rondreis door Denemarken te maken, maar meteen ook te beginnen aan een grote Scandinavische rondreis door Zweden, Noorwegen en Denemarken.

Malmö in Zweden

Malmö

Blijf een of twee nachten in Kopenhagen voordat u met uw huurauto over de Oresundbrug (tol) naar Malmö in Zweden rijdt, waar het Malmohus, een museum in een oude vesting, al op u wacht.

Rijdend in noordelijke richting op de E6 bereikt u Helsingborg met zijn adembenemend mooie Sofiero kasteel, en als u niet wilt overnachten, heeft u de mogelijkheid om verder te rijden op de E6 richting Göteborg.

U moet hier zeker een paar dagen plannen, want Göteborg heeft niet alleen prachtige parken, maar ook een aantal bijzondere musea, zoals het Aeroseum en het Volvo Museum, die een bezoek meer dan waard zijn.

Als u genoeg tijd hebt, kunt u uw reis voortzetten richting Oslo of de veerboot terug naar Denemarken nemen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

93 Ervaringen van onze klanten in Copenhagen Airport

Beoordeling van Mathilda V.

“Alles ging erg snel en het personeel was erg vriendelijk.”

Beoordeling van Ralf D.

“We waren zeer tevreden over de service! Alles werkte perfect en bij het verhuurbedrijf Sixt kregen we een gloednieuwe BMW 320 Touring voor dezelfde prijs in plaats van een geboekte Renault!”

Beoordeling van Lisa A.

“We waren gewoonweg volledig tevreden met Europcar op de luchthaven van Kopenhagen.”

Beoordeling van Jeanine L.

“Het ophalen ging heel snel en ook het terugbrengen was totaal ongecompliceerd. Zeer vriendelijk personeel dat ons zelfs reistips gaf.”

Beoordeling van Julius S.

“Echt een van de beste autoverhuur ervaringen van de vele die ik heb gehad. Alles klopte gewoon - misschien geluk, maar waarschijnlijker een uitstekende organisatie!”

Beoordeling van Gustav H.

“We waren zeer tevreden met alles. We kregen ook een beter model dan we hadden besteld. Wat wil je nog meer. De transactie was snel en ongecompliceerd. We hebben alleen een tweede chauffeur ter plaatse geboekt.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat