Auto huren in Zuid-Korea

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Zuid-Korea: De populairste autohuur bestemmingen

Huurauto Zuid-Korea: Strand, cultuur & pure natuur & cultuur

Onderweg in Seoul

Onderweg in Seoul

Neem een huurauto en verken het gevarieerde Zuid-Korea. Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u Zuid-Korea individueel ontdekken. Tempels, nationale parken, stranden, steden - Zuid-Korea heeft voor elk wat wils. Reserveer vooraf online de juiste huurauto bij MietwagenCheck. U kunt het dan direct na aankomst in Zuid-Korea ophalen bij een van de autoverhuurbedrijven. Op deze manier begint u uw vakantie volledig stressvrij.

Welke luchthavens zijn er in Zuid-Korea?

Aangezien u het meest waarschijnlijk met het vliegtuig naar Zuid-Korea reist, is het een goed idee om uw huurauto direct op te halen bij een ophaalpunt op een van de volgende luchthavens:

Bezienswaardigheden & Excursies in Zuid-Korea

De hoofdstad Seoul

Seoel is de hoofdstad van Zuid-Korea en een van de populairste bestemmingen onder Japanners, Chinezen en Thais. Bezoek de N Seoeltoren, vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over de stad. In Seoul is er voor ieder wat wils: musea, paleizen, restaurants, bars en nog veel meer.

Kersenbloesem in het voorjaar in Seoul

Kersenbloesem in het voorjaar in Seoul

Seoel bij nacht

Seoel bij nacht

Bukhansan Nationaal Park

Het Bukhansan National Park is een echt natuurparadijs in het noorden van Seoul. Parkeer uw huurauto en maak een avontuurlijke wandeling. Meer dan 1300 dier- en plantensoorten leven in het Bukhansan National Park - de ideale bestemming voor alle natuurliefhebbers!

Gyeongju

In Gyeongju - ooit de hoofdstad van het Silla-imperium - kunt u een verscheidenheid aan historische schatten ontdekken. Bewonder de paleizen, tempels en prachtige pagodes. Gyeongju wordt niet voor niets het "museum zonder muren" genoemd!

Zijn er nog andere bezienswaardigheden in Zuid-Korea die de moeite van het bekijken waard zijn?

Zonsopgang boven Bukchon Hanok Village

Zonsopgang boven Bukchon Hanok Village

Neem een huurauto en rij flexibel naar al uw gewenste bestemmingen in Zuid-Korea. Hieronder vindt u een overzicht van andere bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn:

  • Gyeongbokgung
  • naamsbekendheid
  • Bukchon Hanok Village
  • Changdeokgung
  • Namsan
  • Seoraksan