Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Seoel

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor Seoel
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Seoel

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Seoel bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 54 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. KIA RAY
8 Dagen van 20.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 60 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Compactklasse
bijv. Compact Or Higher
8 Dagen van 20.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 65 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Kia Ray
8 Dagen van 20.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto

Beleef de grote stad op eigen houtje met een huurauto

Seoelse skyline

Seoel, gelegen in het centrum van de metropoolregio Sudogwon, is de hoofdstad van Zuid-Korea en het financiële, culturele en educatieve centrum van Zuid-Korea. Het is de tiende meest bezochte stad ter wereld en de hoofdkantoren van Samsung, LG en Hyundai bevinden zich ook in Seoel. In deze stad vindt u eenvoudigweg alles, of het nu gaat om parken, meren, paleizen en tempels of theaters, musea, sportfaciliteiten en gebouwen tot 555 meter hoog. Als je gefascineerd bent door grote steden, dan moet je zeker Seoul toevoegen aan je reislijst of gewoon een reis naar Seoul boeken. Daar ontmoet de modernisering de oude cultuur en tradities, zodat je niet voor het een of het ander hoeft te kiezen, maar beide tegelijk kan hebben. Om alles in deze stad te ontdekken is het in ieder geval de moeite waard om een huurauto te boeken. Wij helpen u om de perfecte auto voor uw reis online te vinden en deze gemakkelijk en zonder problemen te boeken.

Boek uw huurauto gemakkelijk onlineMenu-Entry

Straat in Seoel

Wanneer u online boekt, kunt u gemakkelijk verschillende auto's met onze hulp vergelijken en de goedkoopste kiezen. Allereerst geeft u aan waar u de huurauto wilt ophalen, dus het is het beste als u uw bestemming aangeeft. Daarna gaat u naar uw terugbrengstation, dat wil zeggen de plaats waar u de huurauto wilt inleveren. Meestal zijn de ophaal- en terugbrenglocaties identiek, maar met de eenrichtingsverhuur heeft u de mogelijkheid om twee verschillende locaties te kiezen, zodat bijvoorbeeld een roadtrip veel comfortabeler voor u zal zijn. Wanneer u klaar bent, geef dan de reisperiode aan waarin u de huurauto nodig heeft. Vervolgens geeft u aan voor hoeveel personen de huurauto nodig is, zodat u de perfecte voertuiggrootte heeft. U kunt dan kiezen tussen verschillende voertuigcategorieën, kenmerken, verzekeringen en inclusieve lijnen, zoals hieronder aangegeven. Om de keuze voor u te vergemakkelijken, bieden wij ook drie verschillende servicepakketten aan, zodat u niet alles individueel hoeft te filteren.

  • Volledige en diefstalbeveiliging
  • Eerlijke tankregulering
  • Terugbetaling van het overschot
  • Alle kilometers vrij
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Airconditioning
  • 4-5 deuren
  • Automatisch
  • Handmatig schakelen
  • Glas- en bandenverzekering
  • Navigatiesysteem inbegrepen
Panorama van Seoel bij nacht

Extra bestuurders

De optie extra bestuurder is de optie om een extra bestuurder te specificeren. Het is altijd de moeite waard om deze optie te gebruiken, tenzij u alleen reist of met mensen die geen rijbewijs hebben. Met de optie extra bestuurder geeft u een andere persoon aan die dan het recht heeft om de huurauto te besturen en de verzekering wordt automatisch overgedragen. Deze optie is bedoeld om uw vakantie nog aangenamer te maken, omdat u daarmee niet alle routes hoeft te nemen, maar ontspannen kunt afwisselen met rijden.

Huurauto gratis annuleren?

Bij de meeste verhuurbedrijven kunt u de reeds geboekte auto gratis annuleren tot 24 uur voor de verhuur. Hiervoor hoeft u ons alleen maar een e-mail te sturen naar "buchung@mietwagencheck.de", zodat wij de huurauto voor u zonder problemen kunnen annuleren. Houd er rekening mee dat niet alle verhuurders deze mogelijkheid bieden. Voor sommigen is gratis annuleren mogelijk tot 48 uur voor de huur.

Dit moet worden opgemerkt:

Voor annuleringen 72 uur of meer voor aanvang van de huurperiode dient u naast de e-mail ook telefonisch contact met ons op te nemen.

Serviceteam: 089 143 79 160

Informatie over Zuid-KoreaMenu-Entry

Rivier in Seoel

Het rijden in Zuid-Korea zal op zich geen groot probleem zijn, aangezien er vergelijkbare verkeersregels zijn als in Duitsland en de bewegwijzering ook vrij gelijkaardig is. Om überhaupt in Zuid-Korea te mogen rijden, moet je rekening houden met een paar kleine dingen. Ten eerste moet u altijd een internationaal rijbewijs bij u hebben, behalve wanneer u meer dan een jaar in Zuid-Korea bent, in welk geval u uw rijbewijs moet inruilen voor een Koreaans rijbewijs. U kunt een internationaal rijbewijs verkrijgen bij uw plaatselijke verkeersbureau. Voor een verblijf tot 90 dagen heeft u geen visum nodig om naar Zuid-Korea te reizen.

Straat Snelheidslimiet
Binnensteden 60 km/u
Buiten de stad 80 km/u
Snelweg 90-100 km/u

Wat kun je in Seoul ontdekken?

Bukchon Hanok dorp

Bukchon Hanok dorp

Gyeongbokgung Paleis

Gyeongbokgung Paleis

  • Myeong-dong (winkelstraat)
  • Lotte World Adventure
  • Cheonggyecheon (Park)
  • Namdaemun Markt
  • Dongdaemun Design Plaza
  • Lotte-toren
  • Bukhansan Nationaal Park

ReistijdMenu-Entry

Seoel in de herfst

Seoel in de herfst

April en mei zijn twee maanden van het hoogseizoen in Zuid-Korea. De sneeuw is gesmolten, de kersenbloesembomen beginnen te bloeien en de nationale parken en wegen komen weer tot leven. De Zuid-Koreaanse zomer is geen goed moment om te reizen, omdat het veel te warm is. De temperaturen stijgen tot 30°C en zijn daarom op sommige dagen ondraaglijk. Bovendien is dit het regenseizoen, dat Zuid-Korea een tropisch klimaat geeft. Twee andere maanden van het hoogseizoen zijn september en oktober. De temperaturen dalen weer langzaam en de constante regenval zet zich af, waardoor dit een zeer aangename tijd is om te reizen. De winter in Seoel is, net als in veel andere steden in Europa, erg koud, maar toch mooi. De sneeuw bedekt de stad prachtig en laat haar wit glimmen. Het perfecte moment om de traditionele warme thee en noedelsoepen te proberen om weer op te warmen. Veel plezier en een fijn verblijf in Zuid-Korea!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat