Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Gimhae

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Gimhae
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Gimhae

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Gimhae bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 123 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Hogere klasse
bijv. Hyundai Sonata
7 Dagen van 23.10 - 29.10.2023
Voorbeeld auto
vanaf 137 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Hogere klasse
bijv. Hyundai Sonata
7 Dagen van 23.10 - 29.10.2023
Voorbeeld auto

Gimhae International Airport, ook wel Busan Gimhae Airport genoemd, is één van de belangrijkste knooppunten van reizigers die Zuid-Korea willen verkennen. Of je nu in Busan wil blijven of de brede omgeving van Gimhae wil ervaren, een huurauto staat je toe om op je eigen tempo te reizen.

Autohuurfaciliteiten op Gimhae Airport

Er zijn veel autoverhuurbedrijven beschikbaar op Gimhae Airport. Zodra je door de douane heen bent, herken je ze aan hun herkenbare logo's en klantenservicebalies. de bekendste onder hen zijn Hertz, Avis en Europcar. Maar er zijn ook lokale merken, zoals Lotte Rent-a-Car en AJ Rent A Car . Vooraf boeken is niet altijd nodig, maar het kan helpen om betere prijzen te krijgen en het afhaalproces te versnellen.

Reizen vanaf Gimhae Airport

Vanuit Gimhae Airport, heb je gemakkelijk toegang tot verschillende bezienswaardigheden in de omgeving. Definitions van Gimhae zoals het Busan Museum, Gimhae National Museum en de Royal Tomb of King Suro liggen binnen handbereik. Bovendien kun je de prachtige kustlijn van Busan in minder dan een half uur bereiken.

Rijden in Zuid-Korea

Hier is het rechts rijden, net zoals in Nederland. De bewegwijzering is over het algemeen ook in het Engels, waardoor navigatie eenvoudiger wordt. De snelheidslimieten zijn vergelijkbaar met die in Nederland, met 60 km/u binnen de bebouwde kom, 80 km/u buiten de bebouwde kom, en 100-120 km/u op snelwegen.

Klimaat en beste reistijd

Zuid-Korea kent een landklimaat, gekenmerkt door warme zomers en koude winters. De beste reistijd om Zuid-Korea te bezoeken is in de lente (april tot juni) en in de herfst (september tot november) wanneer de temperaturen mild zijn en de landschappen op hun mooist zijn.

Valuta

De munteenheid in Zuid-Korea is de Zuid-Koreaanse won (KRW). Pinautomaten zijn op veel plaatsen beschikbaar en creditcards worden in de meeste winkels en restaurants geaccepteerd. Het is echter altijd handig om wat contant geld bij je te hebben voor kleinere uitgaven.

Nabijgelegen steden

Vanuit Gimhae Airport kun je verschillende interessante steden in het land bezoeken. Busan, de op een na grootste stad van het land, staat bekend om zijn prachtige stranden en het Busan International Film Festival. Daegu, een andere stad die gemakkelijk bereikbaar is met de auto, staat bekend om zijn traditionele markten en de prachtige Palgongsan berg.

Of je nu op zoek bent naar een compacte stadswagen of een ruime gezinsauto, onze autoverhuur op Gimhae Airport heeft het perfecte model om je vakantie in Zuid-Korea onvergetelijk te maken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat