Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Sankt Pölten

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Sankt Pölten
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Sankt Pölten

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Sankt Pölten bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 44 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 01.07 - 08.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
7 Dagen van 01.07 - 08.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 50 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 01.07 - 08.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek St. Pölten met de huurauto.

St. Pölten ligt in het centrum van het noordwesten van Oostenrijk, ook wel Neder-Oostenrijk genoemd, en is daarom het ideale uitgangspunt om deze regio met een huurauto te verkennen. St. Pölten is de hoofdstad van Neder-Oostenrijk en heeft ongeveer 50.000 inwoners. De stad is een moderne industriestad met een barok centrum en wordt beschouwd als een van de oudste steden van Oostenrijk. Met Car Rental Check kunt u autoverhuur aanbiedingen in St. Pölten vergelijken en online een huurauto voor St.

Boek een huurauto in de zomer en begin uw vakantie in St. Pölten directMenu-Entry

De zomer is het perfecte seizoen in Oostenrijk om veel te beleven en te doen. Met een huurauto bent u nog flexibeler en kunt u veel meer spontaan doen. U kunt bijvoorbeeld direct in St Pölten een huurauto huren en de stad zelf verkennen. Nadat u de hele stad heeft verkend, kunt u andere steden in de omgeving verkennen en een echte roadtrip beginnen. In de onderstaande tabel vindt u een aantal steden die u gemakkelijk kunt bereiken met een huurauto vanaf St. Pölten.

Gezicht op Wenen

Wenen

Graz

Graz

Excursies vanuit St. Pölten Afstand per huurauto Duur
Krems aan de Donau ongeveer 35 kilometer ongeveer 27 minuten
Zwemmen ca. 63 kilometer ca. 48 minuten
Wenen ongeveer 66 kilometer ca. 1 uur
Amstetten ongeveer 71 kilometer ca. 44 minuten
Wiener Neustadt ongeveer 112 kilometer ongeveer 1 uur & 11 minuten
Linz Ongeveer 125 kilometer ongeveer 1 uur & 20 minuten
Graz ongeveer 250 kilometer ongeveer 2,5 uur

Waar zijn de autoverhuurbedrijven in St. Pölten?

Rivier in St. Pölten

U vindt talrijke autoverhuurbedrijven zowel op het centraal station als in de hele stad. Hier kunt u zelf bepalen wanneer u een auto huurt welke ophaallocatie het meest geschikt is voor u en uw plannen. St. Pölten ligt aan de Westbahn, een van de belangrijkste Oostenrijkse spoorlijnen via Wenen. Per vliegtuig via de internationale luchthaven Wien Schwechat (VIE), ook wel Vienna International Airport genoemd. Het ligt op ongeveer 90 km afstand van de hoofdstad van Neder-Oostenrijk, St. Pölten. De luchthaven wordt bediend door langeafstandstreinen van de Oostenrijkse Bundesbahn ÖBB.

Is er een tolheffing in Oostenrijk?

In Oostenrijk hebben binnenlandse en buitenlandse voertuigen een vignet nodig voor alle autosnelwegen en snelwegen. Deze moet aan de voorruit worden bevestigd en is in Oostenrijk verkrijgbaar bij tankstations, garages, douanekantoren en postkantoren. Normaal gesproken hoeft u geen vignet te kopen voor uw huurauto. Aangezien dit in Oostenrijk verplicht is, is het al aan uw huurauto bevestigd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de tolheffing bij het huren van een huurauto.

Algemene verkeersinformatie voor Oostenrijk

Gezicht op St Pölten

Een uitstekend ontwikkeld netwerk van snelwegen, autosnelwegen en federale wegen verbindt Oostenrijk met alle buurlanden. Alle belangrijke grensovergangen zijn dag en nacht geopend. De verkeersregels en verkeersborden in Oostenrijk komen over het algemeen overeen met die van de andere Europese landen. Een buitenlands rijbewijs geeft recht op het besturen van een motorvoertuig in Oostenrijk gedurende een jaar, rijbewijzen van alle EWR- en EU lidstaten worden in Oostenrijk erkend. Reizigers uit andere landen hebben een internationaal rijbewijs nodig als er geen overeenkomst is met hun thuisland op dit gebied. Anders is een Duitse vertaling van het nationale rijbewijs voldoende (informatie hierover kunt u opvragen bij uw plaatselijke autoclub).

Maximumsnelheden voor huurauto's in St. Pölten

  • Stedelijk: 50 km/u
  • Buiten de stad: 100 km/u
  • Snelweg: 130 km/u

Verplichte vluchtstrook

Op de Oostenrijkse snelwegen en autosnelwegen is de vluchtstrook sinds 1 januari 2012 verplicht. Dit is een strook tussen de afzonderlijke rijstroken die niet verplicht is en die door de weggebruikers vooraf moet worden aangelegd in geval van files of opstoppingen, en die het mogelijk moet maken dat voertuigen van de hulpdiensten snel vooruitkomen. De rescue lane mag alleen gebruikt worden door de politie, brandweer, ambulance, weg- en pechhulpdienst. Illegaal gebruik van de reddingsbaan is strafbaar!

Waarom zou ik naar St. Pölten gaan?

Rivier in St. Pölten

Sankt Pölten is de hoofdstad van Neder-Oostenrijk en heeft ongeveer 50.000 inwoners. Op het gebied van het stadscentrum bestond de Romeinse nederzetting Aelium Cetium van de 2de tot de 4de eeuw. Later werd de nederzetting Traisma genoemd. St. Pölten is een moderne industriestad met een barokke binnenstad en is sinds 1159 een stadshandvest. Maar St. Pölten is meer dan barokke gebouwen en moderne architectuur. Hier kunt u leven en beleven, ontspannen en genieten. Hier hoef je niet zonder te doen: Of het nu gaat om lokale recreatie, sport, plezier, kunst of cultuur - in St. Pölten is alles mogelijk. Het biedt u een historisch gegroeide, mooie binnenstad en een overvloed aan pronkstukken uit de barok, de art nouveau en de moderne tijd. St. Pölten heeft het hele jaar door een gevarieerd cultuur- en evenementenprogramma met een eigen cultureel district. Voor de winkeltour is er een goede filiaalmix voor winkelbelevenissen in de op één na oudste voetgangerszone van Oostenrijk en in de winkelcentra. Een breed scala aan gastronomie en accommodatie biedt de toeristen een welkome afwisseling.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat