Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in San José

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor San José
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in San José

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In San José bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai Grand I10 1.2 Sedan Aut
13 Dagen van 21.03 - 03.04.2025
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Chevrolet Beat 1.2 Sedan
13 Dagen van 21.03 - 03.04.2025
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. HYUNDAI GRAND I10 1.2 SEDAN AUT
13 Dagen van 21.03 - 03.04.2025
Voorbeeld auto

Ontdek San José met uw huurauto

Gezicht op San José

Met Car Rental Check kunt u aanbiedingen van autoverhuurbedrijven in San José vergelijken en uw reservering online afronden. San José, de hoofdstad van de Midden-Amerikaanse staat Costa Rica is de grootste stad van het land. De stad ligt meer dan 1.170 meter boven de zeespiegel op een plateau. San José is een snel groeiende stad en heeft momenteel ongeveer 350.000 inwoners. Zowel de stad als het aangrenzende gebied kunnen gemakkelijk met een huurauto worden verkend. Met een goedkope huurauto bent u onafhankelijk en flexibel onderweg en kunt u optimaal genieten van uw vakantie.

Ophaalpunten van de huurauto's in San José

Nog voordat u op reis gaat in San José, Costa Rica, moet u uw huurauto online boeken bij MietwagenCheck. Op deze manier kunt u zich verheugen op het verkennen met uw huurauto zodra u aankomt op Juan Santamaría International Airport (SJO), de luchthaven van San José. Als u na zo'n lange vlucht met een ander vervoermiddel naar San José reist, kan MietwagenCheck u ook helpen bij het kiezen van een huurauto in de stad en het ophalen van uw huurauto daar.

Beveilig uw huurauto door online te boekenMenu-Entry

Hangbrug in het regenwoud

Plan dagtochten en excursies in de stad San José en de nabije omgeving. Nieuwe en onbekende bestemmingen wachten om door u ontdekt te worden. Met MietwagenCheck kunt u topaanbiedingen verwachten tegen de beste prijzen. Zoek uit welke autohuuroptie voor u geschikt is. Wilt u liever een SUVWilt u een cabriolet, een gezinsauto of een compleet andere auto huren? Bij ons vindt u een grote selectie aan huurauto's voor dag-, week- of zelfs langetermijnhuur. Om er zeker van te zijn dat het juiste voertuig in de gewenste reistijd beschikbaar is, is het raadzaam om enige tijd van tevoren te reserveren. We hebben echter ook interessante last-minute aanbiedingen voor huurauto's om uit te kiezen in onze prijsvergelijking!

Het ophalen van uw huurauto in San José

Wanneer u uw huurauto ophaalt, moet u eerst de veiligheidsuitrusting controleren:

  • Functie van de remmen en veiligheidsgordels
  • bandenprofiel
  • Functie van de lichten en armaturen
  • Eventuele defecten in de carrosserie en de verf
Gezicht op San José
Gezicht op San José

Hoewel de huurauto's die u op MietwagenCheck vindt allemaal gecontroleerd en onderhouden zijn, is de mentaliteit in Costa Rica iets anders en is het in geval van defecten makkelijker om een oogje dicht te knijpen. Zorg ervoor dat u eventuele gebreken aan de auto in een defectrapport opneemt, zodat u later niet verantwoordelijk wordt gesteld voor de gebreken.

Snelheidslimieten in San José en Costa Rica

Categorie wegen Maximale snelheid
Scholen in de buurt 25 km/u
Binnensteden 40 km/u
hoofdwegen en secundaire wegen 60 km/u

Op snelwegen wordt de maximumsnelheid aangegeven met borden. Rijden op het strand is verboden, tenzij er geen verbindingsweg is tussen twee locaties.

Tanken in San José

Meer in het park van La Sabana in San José

De tankstations in San José en omgeving zijn vrijwel landelijk en zonder hiaten beschikbaar. Wanneer u een huurauto boekt, let dan op de brandstofregeling. Er zijn verschillende variaties, waarbij de volledige/volledige variant als de eerlijkste wordt beschouwd. Zorg ervoor dat u de huurauto met een volle tank inlevert, anders wordt een klein bedrag van uw borg afgetrokken of bewaard.

Parkeren met een huurauto in San José

In San José, zoals in de meeste andere Costa Ricaanse steden, heeft u een kortetermijnparkeervergunning nodig om te parkeren en te stoppen. Deze worden of in de directe omgeving verkocht of door een parkeerwachter. Het is raadzaam om de huurauto altijd op bewaakte plaatsen te parkeren, of op plaatsen waar u de huurauto in de gaten kunt houden. Voor de meeste restaurants en plaatsen zijn er parkeerwachters die tegen een kleine vergoeding de auto bewaken.

Telefoonnummers voor noodgevallen in San José

Noodsituatie Telefoonnummer
Algemene noodoproep 911
Politie 117
Brandweer 118
Architectuur in San José
Kunstmuseum in San José

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto in San José?

Als u een huurauto voor San José boekt, moet u altijd een volledige verzekering zonder eigen risico afsluiten. Hieronder valt ook de schade die wordt veroorzaakt door het zelf veroorzaakte gedrag van de bestuurder. Een aansprakelijkheidsverzekering met voldoende dekking voor huurauto's is ook essentieel. Het gedekte bedrag moet ten minste 7 miljoen euro bedragen. Als u liever wat meer geld voor de verzekering betaalt, zult u niet met een enorme rekening komen te zitten.

Registratie van een extra bestuurder voor de huurauto

Nationaal Museum in San José

Meestal is het geen probleem om een extra bestuurder te registreren. Dit moet echter wel in het huurcontract worden opgenomen tijdens het boekingsproces, maar uiterlijk bij het ophalen van de huurauto. Dit komt omdat alleen de chauffeurs die geregistreerd zijn, verzekerd zijn. Zonder registratie kan een ongeval anders leiden tot zeer hoge kosten die niet door enige verzekering worden gedekt.

Annulering van de huurauto - Hoe

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur gratis kunt annuleren. Daarom is het beter om een huurauto eerder te boeken om een vroegboekkorting te krijgen. Sommige verhuurbedrijven bieden slechts een gratis annulering tot 48 uur aan, dus houd hier rekening mee bij de boeking. Om de huurauto te annuleren kunt u ons een e-mail sturen naar "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor de verhuur moet u ons ook bellen op 071 541 6666.

In het droge seizoen door San JoséMenu-Entry

Kaart met speld op San José

Reizen naar San José is bijna het hele jaar door aan te bevelen. Zowel het regenachtige als het droge seizoen hebben hun eigen bijzondere charme! In Costa Rica is er veel oerwoud, regen- en nevelwouden en dus veel water. Het droge seizoen is van november tot april. De temperaturen liggen in deze periode tussen 25-30°C. In deze tijd zijn er minder insecten en omdat er minder regenval is die het water bewolkt, kun je nu bijzonder goed gaan duiken. Hoewel veel toeristen in deze periode naar Costa Rica reizen, zijn de temperaturen aangenamer en regent het nauwelijks. Zelfs als u een strandvakantie plant of gepland hebt, kunt u nog steeds beginnen met uw reis in San José en deze stad eerst verkennen. Na het verkennen kunt u een roadtrip maken naar de zee en het strand.

Ontdek de omgeving van San José met de huurautoMenu-Entry

  • Het historische Nationale Theater
  • Het moderne hof
  • De begraafplaats Cementerio Obreros
  • De Catedral Metropolitano
  • Het Goudmuseum
  • Het Jade Museum
Nationaal Theater in San José

Wie het wat avontuurlijker wil, moet een excursie maken naar het Nationaal Park Braulio Carillo met een gehuurde auto. Het ligt op ongeveer een half uur rijden ten noorden van San José. In het nationale park leven veel kolibries, reptielen en vlinders. De verschillende vegetatiezones kunnen worden bekeken met de kabelbaan in de jungle. In Poás, 50 km ten noorden van San José, ligt de vulkaan Poás met zijn twee turquoise kratermeren, een ware schoonheid van de natuur! Dankzij de goed ontwikkelde weg kunt u met een huurauto naar de rand van de vulkaankrater rijden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat