Auto huren in Rusland

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Met een huurauto door Rusland

Rusland is qua oppervlakte het grootste land ter wereld en daarom is een huurauto perfect voor uw reis naar Rusland. Verheug u op aantrekkelijke bezienswaardigheden, waardevolle kunst- en cultuurschatten en ongelooflijke gebouwen waar u flexibel en zelfstandig met een huurauto naartoe kunt rijden. Vind het juiste voertuig voor uw vakantie in Rusland bij AutoverhuurCheck.

Winter in Sint-Petersburg, Rusland

Winter in Sint-Petersburg, Rusland

Autoverhuur Rusland: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

U kunt de juiste huurauto voor uw reis naar Rusland van tevoren online boeken bij MietwagenCheck. Op deze manier hoeft u hem slechts op één van deze plaatsen op te halen na uw aankomst in Rusland:

Ontdek de steden van Rusland per huurauto

Moskou
Gezicht op Moskou, Rusland

Gezicht op Moskou, Rusland

De grootste stad is de hoofdstad Moskou met ongeveer 10 miljoen inwoners. Parkeer uw huurauto en bezoek het Moskouse Kremlin, het Rode Plein en de Basiliuskathedraal. Als u met het vliegtuig naar Moskou reist, kunt u een huurauto ophalen op de volgende luchthavens:

Petersburg

De Russische zeehaven St. Petersburg is een absolute aanrader op een reis door Rusland. Bezoek de Isaac kathedraal, de Hermitage, de Anitshkov brug en de Kazan kathedraal met een huurauto. In Sint-Petersburg zal er gegarandeerd geen verveling ontstaan!

Andere steden

Andere mooie steden zoals Omsk en Nowosibirsk zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto. De langste autoroute is het Transcontinental, dat Moskou met Vladivostok aan de Stille Oceaan verbindt. Het omvat ongeveer 10.000 km asfaltweg. Een andere stad die u niet mag missen is Kaliningrad (voorheen Königsberg). De stad ligt aan de Oostzee en biedt veel Duits-Russische geschiedenis. De gemakkelijkste manier om de stad te bereiken is via de luchthaven van Kaliningrad.

Verken het grootste land op aarde

Om echt te kunnen genieten van alle voordelen van het land, is men flexibeler met een huurauto dan met geboekte reizen. Verheug u op cultuur, kunst en andere bezienswaardigheden en een ongelooflijk landschap in Rusland!

Dit moet worden opgemerkt:

Ook al is er in Rusland uitstekende wodka, de bestuurder van de huurauto moet zich daarvan onthouden, want in Rusland geldt de limiet van nul per mille. Bovendien moet het licht van de huurauto altijd ingeschakeld zijn in Rusland, omdat daar sinds 2006 een verlichtingsverplichting geldt.