Huurauto Kraj Krasnodar

Autoverhuur regio Krasnodar

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Reis met de huurauto naar de Noord-Kaukasische regio Krasnodar

Hoofdstad Krasnodar

Het grootste land ter wereld, Rusland, wordt nu beschouwd als een van de belangrijkste bestemmingen ter wereld. De regio Krasnodar ligt in het zuiden van Rusland, in de Noordelijke Kaukasus en aan de Zwarte Zee. De hoofdstad is de gelijknamige stad, Krasnodar, die in het centrum van de regio ligt en vaak ook wel de hoofdstad van Zuid-Rusland wordt genoemd. De regio is een van de meest ontwikkelde regio's in Rusland, met meer dan 5 miljoen inwoners. Bezoek Krasnodar Krai en verken de regio op eigen gelegenheid met een huurauto. Op deze manier kunt u gemakkelijk en flexibel overal komen, zodat u een nog meer ontspannen reis kunt maken.

Boek een huurauto van thuisMenu-Entry

Boek uw huurauto online via ons vergelijkingsportal. Selecteer eerst de plaats en het tijdstip waarop u de huurauto wilt ophalen en afzetten. Daarna geeft u aan met hoeveel personen u reist of voor hoeveel personen de huurauto bestemd is. Om de perfecte huurauto te vinden, is de volgende stap het filteren van de gewenste voertuigcategorieën en -kenmerken. Wanneer u hiermee klaar bent kunt u hetzelfde doen met de inbegrepen en verzekeringsdiensten of u kunt kiezen voor een van de drie onderstaande servicepakketten.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (all-inclusive)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers vrij alle kilometers vrij
Bescherming van glas en banden

Extra driver optie - eenvoudigweg afwisselen met drivingMenu-Entry

Met deze optie kunt u zonder problemen om beurten rijden, mits u niet alleen reist, maar vergezeld bent van een persoon die ook een rijbewijs heeft en dus een voertuig mag besturen. U hoeft alleen deze persoon op te geven en een kleine toeslag per dag te betalen, maar de verzekering die u heeft afgesloten gaat automatisch over naar de extra bestuurder. Als u een persoon de huurauto laat rijden zonder dat deze als extra bestuurder wordt genoemd en deze persoon een ongeluk of enige schade aan de huurauto veroorzaakt, vervalt de verzekering onmiddellijk.

Gewoon van A naar B gaan?

De eenrichtingsverhuur biedt u de mogelijkheid om de huurauto op de ene plaats op te halen, maar op een andere plaats in te leveren. U geeft daarom twee verschillende locaties aan als ophaal- en retouropbrengstations. U kunt dus gemakkelijk een roadtrip maken, of meerdere steden in één keer verkennen zonder dat u helemaal terug hoeft te rijden om de huurauto terug te brengen. Om dit te doen, vervangt u eenvoudigweg de zinsnede "Terugkeren naar dezelfde locatie" in de zoekbalk door de gewenste locatie.

Haven in Sotsji, regio Krasnodar

Kan de huurauto worden geannuleerd?

Als u besluit om geen auto te huren, of als u niet in staat bent om te reizen, is dit geen probleem zolang u er maar vroeg genoeg tegen besluit. U kunt de geboekte auto gratis annuleren tot 24 uur voor de huur. Stuur ons hiervoor een e-mail naar "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor aanvang van de huurperiode dient u ook telefonisch contact met ons op te nemen (Service Team: 089 143 79 160). Houd er rekening mee dat sommige verhuurbedrijven alleen gratis annuleren van de huurauto toestaan tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode.

Waar moet je op letten als je in Rusland rijdt?

Sotsji, regio Krasnodar

In Rusland gebeurt het vaak dat de snelheidslimiet niet met borden wordt aangegeven, omdat dan de algemene snelheidslimieten gelden. U vindt ze hieronder in de lijst. Ook al zijn de boetes in Rusland voor het overschrijden van de snelheidslimiet niet erg hoog, je moet je er altijd aan houden, zodat je jezelf en andere weggebruikers niet in gevaar brengt. In principe is het toegestaan om met een Duits rijbewijs in Rusland te rijden als er een Russische vertaling van het rijbewijs is. Het is echter wel aan te raden om een internationaal rijbewijs bij zich te hebben. Als u geen internationaal rijbewijs heeft, kunt u die halen bij het verkeerskantoor in uw buurt. Hiervoor heeft u een geldige pasfoto en het nationale rijbewijs nodig. U krijgt dan een internationaal rijbewijs voor ongeveer 25 €. Vergeet niet jezelf te informeren over een visum.

 • woongebieden: 20 km/u
 • Stedelijk: 60 km/u
 • Buiten de stad: 90 km/u
 • Snelweg: 110 km/u

Bezienswaardigheden in KrasnodarMenu-Entry

Of het nu gaat om extreme sporten zoals bungeejumpen en windsurfen in de zomer of meer ontspannen activiteiten zoals wandelen en zwemmen. In Krasnodar Krai kun je echt alles doen. Ontdek de natuur, doe aan sport of ga gewoon lekker lui op het strand liggen. Maar zelfs in de winter heb je veel mogelijkheden. Skiën op een van de vele pistes in de regio, of gewoon relaxen en enkele van de bezienswaardigheden bezoeken. Verken de plaatsen aan de Zwarte Zee of de Zee van Azov en bewonder de temperatuurverschillen tussen de winter en de zomer in de regio. Daar kun je echt alles meemaken en heb je een enorm scala aan activiteiten, je zult je zeker niet vervelen.

Gebouwen van de Wetgevende Vergadering
Natuur in de regio Krasnodar
 • Sotsji Olympisch Park
 • Sotsji Arboretum
 • Akhun-berg
 • Poyushchiye Fontein
 • Kaukasus-natuurreservaat genaamd Shaposhnikov
 • Sochinskiy Nationaal Park
 • Taman-schiereiland
 • Skypark

Excursies uit de hoofdstadMenu-Entry

Doelstelling Afstand Duur met de huurauto
Timashevsk ongeveer 70 kilometer ca. 1 uur & 5 minuten
Bryukhovetskaya ongeveer 95 kilometer ongeveer 1 uur & 25 minuten
Kropotkin ongeveer 150 kilometer ongeveer 2 uur & 5 minuten
Anapa ongeveer 182 kilometer ongeveer 2 uur & 50 minuten
Gelendschik ongeveer 192 kilometer ongeveer 2 uur & 50 minuten

Reistijd & temperaturen

Waterval van een rivier, regio Krasnodar

Aangezien deze regio direct aan de Zwarte Zee ligt, heeft u natuurlijk de mogelijkheid om de stranden te bezoeken. Maar je kunt alleen in de zomer op het strand liggen en/of gaan zwemmen, want in de winter zijn er meestal zelfs min-temperaturen. De beste tijd om te reizen is dus tussen juli en september, omdat het weer dan voorspelbaarder is dan van mei tot juni. Maar dit leidt ook tot het hoogseizoen, in deze maanden zijn de prijzen hoog, omdat de vraag sterker is dan normaal, dus het is ook vol met toeristen. Als u de kou aan kunt en misschien een skivakantie kunt plannen, dan kunt u natuurlijk ook in de winter reizen, want daar is de regio net zo geschikt voor. Krasnodar Krai is een regio die in elk seizoen mooi is en altijd iets te bieden heeft. Het hangt dus af van wat voor soort vakantie u wilt plannen, zodat u vervolgens de reistijd kunt kiezen. Veel plezier in Krasnodar Krai!

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders