Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Moskou

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Moskou
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Moskou

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Moskou, de hoofdstad en de grootste stad van Rusland, is een dynamische, futuristische metropool gelegen aan de rivier Moskva. Moskou is al lang een belangrijk politiek, economisch en cultureel centrum, en het herbergt enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Rusland, waaronder het Kremlin, het Rode Plein en de prachtige Sint-Basiliuskathedraal.

Rijervaring in Moskou

Verkeersregels

In Rusland rijdt men aan de rechterkant van de weg, in tegenstelling tot in Nederland. Verkeersborden zijn in het Russisch, dus het kan handig zijn om vertrouwd te raken met de meest gebruikelijke borden. Vergeet niet dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is en op snelwegen 110 km/u. Het gebruik van mobiele telefoons tijdens het rijden is, net als in Nederland, verboden zonder handsfree set.

Parkeeradvies

Vooral in het stadscentrum kan parkeren een uitdaging zijn, en de tarieven kunnen hoog zijn. In de meeste gebieden van Moskou moet u betalen om te parkeren. We raden aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van bewaakte parkeerplaatsen.

Bezienswaardigheden in Moskou

Moskou is een stad met veel bezienswaardigheden. Naast het Kremlin en het Rode Plein zijn er vele musea, zoals het Pushkin Museum, waar je kunstwerken van grote meesters zoals Rembrandt en Van Gogh kunt vinden. Een wandeling in het Gorky Park mag ook niet ontbreken van je lijstje. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van Rusland, zijn er tal van historische gebouwen en monumenten om te bezoeken.

Beste tijd om te bezoeken

De beste tijd om Moskou te bezoeken is van mei tot oktober, wanneer het weer mild is en je kunt genieten van de vele buitenactiviteiten die de stad te bieden heeft. In de wintermaanden kan de temperatuur ver onder het vriespunt dalen, wat het rijden op de wegen uitdagend kan maken.

Autohuur en lokale munteenheid

In Rusland is de officiële munteenheid de roebel (RUB). Hou er rekening mee dat creditcardbetalingen in veel plaatsen niet worden geaccepteerd, het kan dus handig zijn roebels bij de hand te hebben, vooral als je van plan bent verder het land in te reizen.

Reizen buiten de stad

Met een huurauto bent u niet beperkt tot de stad. Maak een rit langs de Gouden Ring, een groep historische Russische steden ten noordoosten van Moskou, of breng een bezoek aan de prachtige stad Sint Petersburg. Welke bestemming u ook kiest, een huurauto biedt u de vrijheid om Rusland in uw eigen tempo te ontdekken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat