Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Ravensburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Ravensburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Ravensburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Ravensburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 40 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Citroen C3
7 Dagen van 12.09 - 19.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
7 Dagen van 12.09 - 19.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 43 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Citroen C4
7 Dagen van 12.09 - 19.09.2024
Voorbeeld auto

Ravensburg goedkoop en flexibel verkennen met een huurauto

Uitzicht over Ravensburg

Uitzicht over Ravensburg

Vakanties in 2021 in Duitsland zijn bijzonder populair. In het zuiden van Baden-Württemberg ligt het idyllische stadje Ravensburg. Het is het beste om een auto te huren om de Opper-Swabische stad in al zijn facetten te leren kennen. Vele bezienswaardigheden, musea en vrijetijdsactiviteiten wachten hier op u. Ook het natuurschoon van de regio is steeds weer een lust voor het oog van de bezoeker. Ravensburg ligt aan de voet van de Alpen en is slechts ongeveer 20 kilometer van het Bodenmeer verwijderd. Vooral mensen uit metropolen als Berlijn bezwijken snel voor de charme van de kleine stad. Op Mietwagen-Check.de vindt u uw droomauto waarmee u op uw gemak de prachtige regio in het zuiden van Duitsland kunt verkennen. Uw verblijf zal bijzonder goedkoop zijn als u tijdig voor uw reis een kijkje neemt in onze aanbiedingen. Wij informeren u graag over nuttige tips en trucs voor uw reis.

Huur een auto goedkoop in Ravensburg of op het vliegveld

Stuttgart Luchthaven bij nacht

De luchthaven van Stuttgart. Goedkope huurauto's

Waar kan ik een huurauto in Ravensburg ophalen? U heeft de keuze of u uw huurauto direct in Ravensburg of bij een ander autoverhuurbedrijf wilt afhalen. Er zijn verschillende stations in het stadsgebied. U kunt ook uw auto op het vliegveld ophalen. Dit is de moeite waard als u bijvoorbeeld met het vliegtuig vanuit Berlijn of Hamburg aankomt. Na het ophalen van het voertuig op de luchthaven bij het autoverhuurbedrijf, rijdt u met al uw bagage comfortabel en goedkoop naar uw bestemming. Binnen Duitsland is de luchthaven van Stuttgart (STR) het dichtst bij de stad. Het vliegveld ligt op ongeveer 160 kilometer afstand. Er is een snelle rit van ongeveer twee uur tussen de luchthaven van Stuttgart en Ravensburg. Een alternatief voor reizigers is de luchthaven van München (MUC), die ongeveer 200 kilometer verderop ligt. Als u vanaf dit vliegveld naar het stadscentrum rijdt, duurt het ongeveer twee uur en 15 minuten.

Verkennen van de bezienswaardigheden van Ravensburg

Het herkenningspunt van Ravensburg is de Mehlsack, een versterkte toren uit de 15e eeuw. De naam is afgeleid van de witte gevel. De Mehlsack staat op een heuvel in de oude stad en is daarom van veraf te zien. Parkeer uw auto en klim de toren op om van het uitzicht te genieten.

Reizen met de auto in de stad van de games

Hier zijn interessante feiten over de stad Ravensburg:

  • Het spelbedrijf Ravensburger heeft de naam van de stad tot ver buiten de grenzen beroemd gemaakt.
  • Als "Stad der Spelen" biedt Ravensburg zijn bezoekers vele hoogtepunten.
  • In het museumkwartier staat een reusachtige blauwe wildkegel in de straat, waardoor een populair fotomotief ontstaat.
  • In het interactieve Ravensburger Museum kunnen jong en oud alles leren over gezelschapsspelen.
  • Nog meer plezier kunt u beleven in het attractiepark "Ravensburger Spieleland", dat is onderverdeeld in zeven themawerelden met talrijke attracties. Het park ligt iets buiten de stad en is daarom het beste te bereiken met de auto.

Maak een reis naar de Veitsburg

Gezicht op de Veitsburg

Verken Veitsburg gemakkelijk met een huurauto

De plaatsnaam is vermoedelijk afgeleid van de Ravensburgse burcht. Het middeleeuwse gebouw staat op de kasteelheuvel en werd in de 17e eeuw gedeeltelijk verwoest. Vervolgens werd op de resten van de muren een klein kasteel met een opvallende witte gevel gebouwd. Vandaag de dag draagt het gebouw de naam Veitsburg en wordt het beschouwd als een belangrijk uitkijkpunt. Een restaurant en een jeugdherberg bevinden zich momenteel in het kasteelcomplex.

Autohuur Ravensburg: Verzekering afsluiten

Handen boven de speelgoedauto

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Zorg ervoor dat u uw huurauto beveiligt met een aansprakelijkheidsverzekering, zodat u risicoloos onderweg bent. Een verzekerd bedrag van een miljoen euro wordt aanbevolen. Met verdere verzekeringen kunt u zich naar behoefte extra beschermen. Als u op zoek bent naar aanbiedingen op ons vergelijkingsportal, zijn onze populaire filters een grote hulp. Voertuigen kunnen gemakkelijk worden gevonden met de gewenste voordelen. U ontvangt verdere tips en aanbiedingen via onze nieuwsbrief. Met ons transparante vergelijkingsportal bent u goed geïnformeerd.

Borg voor de huurauto

Gerenommeerde verhuurbedrijven vragen een borg bij het huren van een auto, die als zekerheid dient. U stort dit ter plaatse bij het autoverhuurbedrijf wanneer u de huurauto ophaalt. Meestal wordt de borg van uw creditcard afgeschreven. In sommige gevallen accepteert het autoverhuurbedrijf een contante betaling als alternatief. Als u de huurauto intact inlevert, wordt de borg volledig terugbetaald. Het bedrag van de storting kan sterk verschillen tussen de verschillende aanbieders. Dit hangt onder andere af van het type voertuig en de waarde van de apparatuur. Vergelijk alle aanbiedingen op ons portaal om een goedkope huurauto te vinden.

Eenrichtingsverhuur voor nog meer flexibiliteit

Uitzicht op de Bodensee

Bodensee, populaire excursiebestemming aan de Bodensee

Ravensburg is een ideaal uitgangspunt voor het bezoeken van steden aan de Bodensee zoals Konstanz en Friedrichshafen. Een rondreis door het zuiden van Duitsland is ook mogelijk. Reis met de auto naar bijvoorbeeld Stuttgart, München of Augsburg. Als u een keer door Duitsland wilt rijden, kunt u bijvoorbeeld van Berlijn naar Baden-Württemberg rijden. Al deze routes zijn bijzonder geschikt voor eenrichtingsverhuur. U haalt uw huurauto op bij een station van de autoverhuur van uw keuze, bijvoorbeeld Berlijn of Ravensburg. Aan het einde van uw reis brengt u het terug naar een ander autoverhuurbedrijf. De eenrichtingsverhuur geeft u flexibiliteit, vrijheid van locatie en bespaart u de reis naar het startpunt. U kunt uw auto ook op het vliegveld huren en op een andere locatie inleveren. Sommige aanbieders rekenen een vergoeding aan voor de eenrichtingshuur, bij andere is de dienst al in de prijs inbegrepen. Om regelmatig op de hoogte te zijn van speciale aanbiedingen op het gebied van autoverhuur, hoeft u zich alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Boek een extra bestuurder voor uw huurauto

Reist u met een partner, vrienden of collega's? Dan kunt u een extra chauffeur registreren. Deze persoon mag dan ook de huurauto besturen en is in de verzekering inbegrepen. De registratie gebeurt ter plaatse bij het autoverhuurbedrijf wanneer u het voertuig ophaalt. De extra bestuurder moet persoonlijk aanwezig zijn en zijn rijbewijs en identiteitskaart tonen. Gebruik onze prijsvergelijking om erachter te komen welke aanbieders al een extra chauffeur in de prijs opnemen en welke aanbieders u een extra vergoeding vragen. Dit is de goedkoopste manier om de beste optie voor uw Ravensburgse huurauto te vinden. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, houden wij u op de hoogte van actuele aanbiedingen. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd met een gerust hart contact opnemen met ons serviceteam!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat