Huurauto Konstanz

Autoverhuur Constance vanaf 20 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Mietwagen Konstanz: charmante stad aan het Bodenmeer

De districtsstad Boden ligt in Baden-Württemberg aan de zuidelijke oever van de Bodensee, een van de grootste binnenmeren van Europa. De ligging aan het meer bleek zeer gunstig te zijn en had een belangrijke invloed op de geschiedenis van de stad.

Verken Konstanz en omgeving met een huurauto

Ontdek de attracties van Konstanz met een huurauto

Nadat u een autoverhuurbedrijf hebt gevonden door het vergelijken van verschillende aanbiedingen, die de huurauto die voldoet aan uw verwachtingen tegen een redelijke prijs biedt, niets staat in de weg van het verkennen van de stad. Talrijke hoogtepunten van de stad zijn gemakkelijk met de auto te bereiken. Excursies naar de charmante omgeving zijn ook ontspannend en recreatief met de auto.

Autoverhuur in Konstanz: Met de auto naar de musea

Een van de oudste musea in de deelstaat Baden-Württemberg is het Rosgartenmuseum in het centrum van Konstanz. Het toont tentoonstellingen over de geschiedenis van de stad met verwijzing naar het veelzijdige kunst- en cultuurlandschap dat zich hier heeft kunnen ontwikkelen.

Mietwagen Konstanz: Hoe kom je in de stad?

Konstanz heeft een eigen vliegveld, maar het is niet toegestaan als luchthaven voor personenvervoer. De dichtstbijzijnde luchthaven voor personenvervoer is Friedrichshafen Airport (FDH) aan de overkant van het meer.

Onderweg in Konstanz met een huurauto

Wat zijn de voordelen van het huren van een auto?

In de eerste plaats maakt de huurauto u flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Ook al is dit in Konstanz goed ontwikkeld, het is altijd een omstandigheid om van A naar B te komen. Het kan zijn dat u van trein moet overstappen, wat tijd kost, en u moet rekening houden met de dienstregelingen bij het plannen van uw reis. Stressvrije stadsverkenning ziet er anders uit.

Mietwagen Konstanz: de juiste verzekering voor u.

Het huren van een huurauto is meestal eenvoudig, maar belangrijke vragen dienen vooraf te worden beantwoord. Bijvoorbeeld met betrekking tot verzekering, inning en teruggave. Is de eenrichtingsverhuur een interessante optie bij het terugbrengen van het voertuig naar een andere locatie dan het ophaalpunt? Heeft een extra bestuurder zin? Wat is het voordeel van een volledige verzekering zonder eigen risico?

Als onderdeel van de verzekering biedt het autoverhuurbedrijf verschillende opties aan, het allround pakket is een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico. Met deze variant van de verzekering bent u aan de veilige kant in het geval van schade.

Conclusie voor de huurauto in Konstanz:

Bodensee, de mooie stad aan de Bodensee, heeft veel te bieden. Kunst, cultuur, culinaire specialiteiten en een zeer charmante sfeer. Gebruik de aanbiedingen van de autoverhuur, om hier goed en gunstig mobiel te zijn met de droomauto van uw keuze. Heb je altijd al in een cabriolet willen rijden? Wilt u met een SUV van deze twee een wandeling door de Bodensee en de Bodensee maken? Ga je gang. Uw huurauto opent alle mogelijkheden voor u.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Uw voordelen met Driveboo

  • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
  • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
  • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
  • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
  • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
  • Express Service en lange termijn verhuur
  • Goedkoop busjes huren
  • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
  • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders