Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Ras al-Khaimah

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Ras al-Khaimah
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Ras al-Khaimah

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Ras al-Khaimah bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Kia Pegas 1.4
7 Dagen van 23.05 - 30.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto 1.2
7 Dagen van 23.05 - 30.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Mitsubishi Attrage
7 Dagen van 23.05 - 30.05.2024
Voorbeeld auto

Reizen in Ras al Khaimah met de huurauto

Skyline Ras al Khaimah

Skyline Ras al Khaimah

Vergelijk autoverhuur aanbiedingen in Ras al-Khaimah en huur een auto online snel en gemakkelijk met onze autohuur check. Op onze portal kunt u prijzen vergelijken, beschikbare ophaallocaties van autoverhuurbedrijven bekijken en tegen lage kosten een auto huren. De natuurlijke diversiteit van Ras al Khaimah kan gemakkelijk op eigen houtje worden verkend tijdens een vakantie met een huurauto. Het emiraat Ras al-Khaimah heeft een fascinerend, veelzijdig landschap, dat niet alleen een droge woestijn is.

Geniet van Ras al Khaimah in het voorjaar

Je hebt zon en zee nodig na lange koude maanden? Breng dan de lente door in Ras al Khaimah. In Ras al Khaimah zijn er het hele jaar door warme temperaturen. Dus pak je koffer, boek een huurauto en ga naar Ras al Khaimah. Omdat het in de lentemaanden niet zo heet is, kun je andere dingen doen dan afkoelen in de zee. Wandel door het culturele centrum van Ras al Khaimah en bewonder de meest populaire bezienswaardigheden in het voorjaar. Ras al Khaimah is geschikt voor paren en gezinnen met kinderen. Ga op kameelsafari's in de woestijn of probeer een van de watersportactiviteiten. Zoals je kunt zien, heeft de lente in Ras al Khaimah voor elk wat wils.

Vind de beste autoverhuur in de omgeving van Ras al Khaimah.

Dankzij de onbeperkte openingstijden kunt u de tijd nemen om het beste aanbod in het vergelijkingsportal te vinden. Denk na over wat uw behoeften zijn en aan welke eisen uw huurauto moet voldoen. Afhankelijk hiervan kunt u kiezen tussen een kleine auto, 7-persoons of een luxe klasse huurauto. Heeft u al nagedacht over waar u uw huurauto wilt ophalen? U kunt dit bijvoorbeeld doen op Ras al Khaimah Airport (RKT). Als u uw huurauto op de luchthaven wilt ophalen, kunt u uw verkenningstocht direct vanaf de luchthaven beginnen nadat u uw huurauto hebt opgehaald. Of u kunt ervoor kiezen om de huurauto in de stad Ras al-Khaimah op te halen bij een van de lokale autoverhuurbedrijven. Vergeet niet, als u op tijd boekt, profiteert u van de vroegboekkorting. We hebben echter ook last-minute aanbiedingen beschikbaar!

Tanken en parkeren met de huurauto in Ras al-Khaimah

Zoals verwacht beschikken Ras al-Khaimah en de andere steden in de Verenigde Arabische Emiraten over een zeer goed ontwikkeld netwerk van tankstations, dat een landelijke dekking garandeert. In Ras al-Khaimah is het geen probleem om uw huurauto in de buurt van bezienswaardigheden te parkeren. Vaak zijn de parkeerplaatsen gratis. Bovendien kunt u uw huurauto meestal een paar uur parkeren in veel winkelcentra.

Onderweg met de huurauto - verkeersregels in Ras al Khaimah

Als u met een huurauto reist, moet u altijd op de borden op de wegen letten. In de Arabische Emiraten gelden de volgende snelheidsbeperkingen:

Weg Maximale snelheid
Stedelijke gebieden 50 km/u en 80 km/u
Wegen en snelwegen 100 km/u of 120 km/u

In de binnensteden worden snelheidsverminderingen vaak gedwongen door zogenaamde "bulten", maar worden ze ook van tevoren aangekondigd met bepaalde borden. Hoewel er overal kamelenhekken zijn, kan het gebeuren dat er plotseling een kameel over de weg loopt. Wees daarom altijd alert. Als u als verhuurder een kleine auto heeft gehuurd, let dan ook op de zandduinen, deze kunnen de weg versperren en voorkomen dat u verder rijdt door vast te komen zitten. Als je een ongeluk hebt, moet je zeker de politie bellen op 999.

Autoverhuur Ras al Khaimah

Landweg in Ras al Khaimah

Autoverhuur Ras al Khaimah

Verkeersbord in Ras al Khaimah

tips voor autoverhuur in Ras al-Khaimah

Helaas zijn auto-ongelukken niet ongewoon in de Verenigde Arabische Emiraten. Voor de zekerheid moet u altijd een volledige omniumverzekering zonder eigen risico en een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Als u om beurten wilt rijden, moet u alle andere extra bestuurders in het huurcontract laten opnemen, anders is de verzekering in geval van een ongeluk niet meer geldig.

Huur een auto en geniet van het weer in Ras al-Khaimah

Het klimaat in het emiraat Ras al-Khaimah is het hele jaar door warm en betrouwbaar. De beste tijd om te reizen in Ras al-Khaimah is dus 365 dagen per jaar. Van juni tot augustus kan de temperatuur overdag oplopen tot 42 graden, in september en mei is het iets koeler en geschikter als het boven de 40 graden te warm voor u is. In maart liggen de temperaturen rond de 30 graden en schijnt de zon tot 9 uur per dag. Hier zijn dus ideale omstandigheden voor een strandvakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. In juli en augustus zijn de zonuren een volle 12 uur. Er valt heel weinig neerslag in Ras al-Khaimah, meestal druppelt het 's nachts in de natste maand september.

Goedkoop Ras al-Khaimah verkennen met de huurauto.

Met uw huurauto kunt u niet alleen het landschap van Ras al-Khaimah verkennen, maar ook vele historische en culturele bezienswaardigheden bezoeken. Als u een huurauto huurt bij MietwagenCheck, heeft u de mogelijkheid om de bezienswaardigheden van Ras al-Khaimah te bezoeken, evenals excursies naar verder gelegen plaatsen en blijft u flexibel en onafhankelijk in het plannen van uw reis.

Bezienswaardigheden in Ras al-Khaimah met de huurauto

Strand in Ras al Khaimah

Strand in Ras al Khaimah

  • Het Nationaal Museum
  • Het Dhayah Fort met een wijds uitzicht over de golf...
  • De lokale markten
  • De kameelracebaan in Digdagga

De stad Ras al-Khaimah biedt sporters de mogelijkheid om te golfen, een ritje te paard te maken op het strand of verschillende watersporten te beoefenen. De bovenstaande hoogtepunten mogen niet worden gemist als u geïnteresseerd bent in de Arabische geschiedenis en u zich wilt verdiepen in het leven van de Emiraten.

Excursies in Ras al-Khaimah en omgeving

Excursies van Ras al Khaimah Afstand per huurauto
Ijs Land Waterpark 22 km
Jebel Jais 60 km
Bedoeïenenoase 50 km

Ten zuidwesten van Ras al-Khaima ligt het Ice Land Water Park, waar veel plezier en spanning op u wacht. Het waterpark biedt spannende attracties zoals de pinguïnwatervallen. Gooi je in het water en laat je verrassen door het onvergetelijke waterspektakel. Glijd van de spectaculaire waterglijbaan bij Rocky Polar Mountain en voel je als een gelukkige pinguïn in de woestijn. De Jebel Jais in Ras al-Khaimah is een berg van 1934 meter hoogte en een indrukwekkende kans voor een reis naar de Emiraten. De moderne weg biedt toegang tot dit gebied met een huurauto en leidt op een adembenemende manier naar de top. De kronkelende weg leidt 35 kilometer langs gigantische rotswanden en steile kloven, langs velden en dorpen. Het is een zeer spannende rit, die een onvergetelijk panorama biedt. Van Ras al-Khaimah stad tot aan de pieken zal een reis met een huurauto in de toekomst slechts ongeveer 45 minuten duren, aangezien het wegennet voortdurend wordt verbeterd. Ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Ras al-Khaimah ligt het woestijnkamp Bedouin Oasis. Het is waarschijnlijk een van de mooiste attracties in de woestijn met unieke mogelijkheden om de woestijnstad te ervaren.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat