Auto huren in Verenigde Arabische Emiraten

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Verenigde Arabische Emiraten: De populairste autohuur bestemmingen

Huur een auto in de Verenigde Arabische Emiraten

Ga op avontuur met een huurauto in de Verenigde Arabische Emiraten. De Verenigde Arabische Emiraten bevinden zich op het Arabisch schiereiland, zowel aan de Perzische Golf als aan de Golf van Oman. De toegang tot de zee is zeer belangrijk voor het land omdat het zijn olieproductie gemakkelijk kan verschepen. Als u een auto huurt in de Verenigde Arabische Emiraten, profiteert u van de olierijkdom van het land, omdat de benzine die wordt geproduceerd uit ruwe olie slechts een fractie kost van de prijs die u gewend bent van uw eigen land.

Straat in Abu Dhabi

Straat in Abu Dhabi

Met de huurauto VAE onderweg

Met de huurauto VAE onderweg

Autoverhuur VAE: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

Vliegtuig boven Dubai

Vliegtuig boven Dubai

De handigste manier is om uw huurauto direct na aankomst op de luchthaven van Dubai op te halen. Als u liever eerst in het land aankomt, kunt u ook een auto huren in het centrum van Dubai. Als u in Abu Dhabi aankomt in plaats van Dubai, kunt u hier ook een huurauto ophalen. Vooral de autoverhuurbedrijven op Abu Dhabi Airport hebben een grote keuze aan automodellen en zeer goede openingstijden.

Met een huurauto op VAE verkenning gaan - dat zijn de hoogtepunten

Dubai

Als je aan Dubai denkt, denk je meteen aan het hoogste gebouw ter wereld - de Burj Khalifa. Vanaf het uitkijkplatform van Dubai's bezienswaardigheid heeft u op een heldere dag een prachtig uitzicht over Dubai. Deze ervaring mag u in geen geval missen. U kunt dan de Dubai Fontein bezoeken, gelegen aan de voet van Burj Khalifa, of met een huurauto naar Palm Jumeirah rijden. Het palmvormige eiland is perfect om te ontspannen.

Ras al Khaimah...

Rijd met de huurauto naar het kleine emiraat Ras Al Khaimah. Hier komen zonaanbidders aan hun trekken, want in Ras Al Khaimah is er het hele jaar door pure zon. Als u zich verveelt van het luieren op het strand, kunt u de oude stad bezoeken, een uitstapje maken naar de lagune Khor of een woestijnsafari maken. Wat u ook in gedachten heeft voor uw perfecte vakantie, Ras Al Khaimah zal uw dromen waarmaken.

Verdere must-sees
  • Jebel Hafeet
  • Burj al Arab
  • Deira Gold Souk
  • al-Fahidi-Fort...
  • Khor Dubai
  • Ferrari wereld
  • saadiyaat
Stedelijke snelweg in Dubai

Stedelijke snelweg in Dubai

Strand in Ras Al Khaimah

Strand in Ras Al Khaimah

Jebel Hafeet

Jebel Hafeet

Waarop moet ik letten bij VAE het gebruik van mijn huurauto?

Auto in de woestijn van Dubai

Auto in de woestijn van Dubai

Een huurauto is daar bijzonder geschikt voor VAE , omdat alle wegen geasfalteerd zijn. Als u een vierwielaangedreven huurauto met een ervaren escorte heeft geboekt, kunt u ook een uitstapje naar de woestijn maken. Het schiereiland Abu Dhabi is verbonden met het vasteland door twee bruggen die met een huurauto kunnen worden overgestoken. Wanneer u naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, denk er dan aan dat er hoge temperaturen kunnen optreden. Het is het beste om ervoor te zorgen dat het stuurwiel of de voorruit altijd afgedekt is tijdens het parkeren.