Huurauto O'Hare International Airport

Autoverhuur Chicago O'Hare Airport ORD vanaf 35 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen O'Hare International Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta of gelijkwaardig
Ford Fiesta
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 33 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus
vanaf 33 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Ford Focus
vanaf 33 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus
vanaf 33 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Hyundai Elantra of gelijkwaardig
Hyundai Elantra
vanaf 34 €/dag
Minibus
bijv. Dodge Grand Caravan of gelijkwaardig
Dodge Grand Caravan
vanaf 48 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Dodge Grand Caravan of gelijkwaardig
Dodge Grand Caravan
vanaf 48 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit Minibus of gelijkwaardig
Ford Transit Minibus
vanaf 98 €/dag
SUV
bijv. Mazda CX5 of gelijkwaardig
Mazda CX5
vanaf 40 €/dag
Cabrio
bijv. Ford Mustang Convertible of gelijkwaardig
Ford Mustang Convertible
vanaf 51 €/dag
Premium klasse
bijv. Ford Taurus of gelijkwaardig
Ford Taurus
vanaf 43 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vanaf Monday 09:30 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autohuur op de luchthaven van Chicago ORD

Uitzicht over Chicago

Uitzicht over Chicago

U huurt niet alleen een auto bij ons op Chicago O'Hare Airport tegen een uiterst redelijke prijs, maar u kunt de auto ook uitrusten met belangrijke accessoires en hem voorzien van een optimale verzekering zodra u hem zoekt. Alle relevante autoverhuur details kunnen gemakkelijk worden geregeld voor uw vlucht naar Chicago O'Hare International Airport. Wanneer u aankomt, zal u worden voldaan op uw gekozen Chicago Luchthaven autoverhuurlocatie met een ingevulde huurovereenkomst en uw auto klaar om te gaan. Het enige wat u hoeft te doen is te controleren of uw eisen allemaal zijn opgenomen in de huurovereenkomst, deze te ondertekenen en vervolgens uw huurauto op te halen bij de ophaallocatie van Chicago O'Hare International Airport.

De stad verkennen met een huurauto vanaf Chicago O'Hare Airport

Onderweg in Chicago

Onderweg in Chicago

Met bijna drie miljoen inwoners is Chicago de derde grootste metropool van de Verenigde Staten van Amerika. De stad ligt in de staat Illinois aan de zuidwestelijke oever van het Michiganmeer en is een belangrijk commercieel centrum van de USA. Toeristen hebben verschillende manieren om Chicago te ervaren, maar het beste uitzicht op de miljoenenstad wordt geboden door het hoogste gebouw, de Willis Tower. Het biedt niet alleen een adembenemend panoramisch uitzicht op Chicago en Lake Michigan, maar als het mooi weer is, biedt het ook verschillende naburige staten. Om Chicago vanuit een heel ander perspectief te zien, kunt u bij de marinepier in het reuzenrad rijden.

Hoe kom je op Chicago O'Hare Airport?

Chicago is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig, aangezien er twee luchthavens in de buurt van de stad zijn. Vanuit Duitsland landt u op O'Hare International Airport met de IATAcode ORD. Vluchten vanaf vliegvelden buiten de stad komen hier USA aan. Als u al in de Verenigde Staten bent, zal uw vlucht naar Chicago u waarschijnlijk naar Chicago Midway International Airport brengen. Deze luchthaven wordt voornamelijk gebruikt door binnenlandse vluchten uit andere Amerikaanse staten. Idealiter heeft u voor uw vlucht naar de Verenigde Staten een huurauto geboekt op ons vergelijkingsportal, die u graag op de luchthaven wilt afhalen.

Dingen om te weten over O'Hare Airport ORD

Chicago Luchthaven

Chicago Luchthaven

O'Hare Airport is de grootste van de twee luchthavens van Chicago, met zeven start- en landingsbanen en vijf terminals die met elkaar verbonden zijn door shuttlebussen. O'Hare Airport verwerkt jaarlijks meer dan 800.000 vluchten, waarbij bijna 80 miljoen passagiers vertrekken of aankomen op internationale luchthavens. Ongeacht bij welke terminal uw vlucht aankomt, moet u eerst de immigratieformaliteiten afhandelen en uw bagage van de loopband halen voordat u uw huurauto bij uw autohuur ophaalt.
Op de luchthaven ORDis elk autoverhuurbedrijf gevestigd in een autoverhuurcentrum, dat u snel en gratis kunt bereiken met de shuttlebus vanaf de aankomsthal. Het ophaalstation van elke verhuurder bevindt zich op een van de parkeerterreinen in de directe omgeving van het Autoverhuurbedrijf.

Uw voordelen van het huren van een auto bij ons

 • Op ons vergelijkingsportal vindt u alle aanwezige autoverhuurbedrijven op de luchthavens van O'Hare en Midway.
 • Al bij het invoeren van uw autowensen in het zoekmasker kunt u de autocategorie, het voorkeursmodel, de best mogelijke verzekering en vele andere details bepalen.
 • Als u een rondreis maakt, kies dan voor de eenrichtingsverhuur, die vaak tegen een lage prijs wordt aangeboden door elk autoverhuurbedrijf, bijvoorbeeld als u de auto op de luchthaven ophaalt ORDen deze op een andere commerciële luchthaven wilt USA terugbrengen naar de luchthaven.
 • Het enige wat u moet opnemen in de huurovereenkomst is een extra bestuurder, indien van toepassing, wanneer u een auto huurt op een van beide luchthavens van Chicago voorafgaand aan het ophalen van de auto.
 • Anders kunnen alle extra's op ons portaal worden geregistreerd op het moment van verhuur en staat uw huurcontract voor u klaar op de luchthaven van uw aankomst.

Korte afstanden naar de ophaallocatie van de huurauto op Chicago O'Hare Airport

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Op zowel O'Hare Airport als Airport Midway ligt het ophaalpunt niet ver van uw huurauto. Op de luchthaven bevinden de ophaalstations zich op de parkeerplaatsen rond de autoverhuurcentra en zijn ze op loopafstand. Zodra u de huurformaliteiten heeft afgerond, moet u uw huurauto op de ophaallocatie bekijken. Vooral als u in staat was om tegen een redelijke prijs te huren, moet de auto worden gecontroleerd op het functioneren van de remmen en de verlichting. U moet ook het autoverhuurbedrijf eventuele bestaande schade aan de carrosserie en het lakwerk in een lijst van defecten laten opnemen. Deze procedure is uiterst belangrijk zodat het autoverhuurbedrijf u niet verantwoordelijk houdt wanneer u de auto terugbrengt. Bovendien is het belangrijk om te voldoen aan de Amerikaanse brandstofregelgeving. Dit is omdat u een volle tank brandstof op elk van de twee luchthavens huurt en uw autoverhuurbedrijf de auto terug verwacht met een volle tank op elke luchthaven.

Bij welke tankstations van Chicago Airport kunt u uw huurauto bijtanken?

benzinepomp Afstand tot de luchthaven van Chicago Duur
Shell 2,6 mijl 6 min.
BP 3,1 mijl 7 minuten
Thorntons 8,2 mijl 14

Dankzij optimale vervoersverbindingen van de luchthaven van Chicago naar de stad met een huurauto

U kunt Chicago met een huurauto vanaf de luchthaven binnen enkele minuten bereiken over brede snelwegen in goede staat. Vanaf Midway Airport kunt u via Interstate 55 in ongeveer 20 minuten naar het centrum van Chicago rijden. Het duurt ruim 30 minuten met de huurauto van het vliegveld ORDnaar het centrum via Interstate 90.

Welke verkeersregels moet je in de USA auto in acht nemen?

Verkeersregels in de USA

Houd u aan de verkeersregels

Het huren van een goedkope auto heeft altijd een positief effect op uw vakantiebudget, en om dat zo te houden, vooral in de Verenigde Staten, moeten de verkeersregels worden nageleefd. Vraag het autoverhuurbedrijf op beide luchthavens naar de snelheidslimiet in Illinois, want die is in elke staat anders. Voor het overige lijken de regels sterk op onze verkeersregels. In tegenstelling tot ons, rijdt u in Amerika in elke rijstrook en vermijdt u inhalen als dat mogelijk is. Zorg ervoor dat u niet drinkt en rijdt tijdens uw verblijf in Chicago, want de politie zal zware boetes opleggen voor overtredingen. Voor meer informatie over de verkeersregels kunt u contact opnemen met uw autoverhuurbedrijf op O'Hare Airport.

Ontdek de omgeving van Chicago met een huurauto

In de stad Chicago zijn veel attracties gemakkelijk te bereiken met een huurauto, maar regelmatige verkeersopstoppingen kunnen uw vakantie veel minder aangenaam maken. Dat is een reden te meer om een auto te huren op het vliegveld ORD en rond te rijden in de stad.

MB Financieel Park bij Rosemont

Voor een onvergetelijke dag, bezoek MB Financial Park Rosemont, een nieuwe uitgaanswijk in de buurt van O'Hare International Airport. Hier wordt u live muziek aangeboden door prominente artiesten, een bezoek aan een comedyclub en daarna kunt u genieten van Amerikaanse en internationale specialiteiten in een van de vele restaurants.

Chicago Botanische Tuin

Een paar kilometer buiten de metropool, in noordelijke richting, ligt het stadje Glencoe. Een bezoek aan de botanische tuin is hier bijzonder de moeite waard. Daar kunt u de diversiteit van de natuur ervaren in een adembenemend landschap met meer dan 25 thematuinen. De tuin ondersteunt veteranen van het Amerikaanse leger en hun familieleden met zijn inkomen. Daarom moet u een relatief hoog parkeertarief betalen voor uw huurauto, maar het bezoek is de moeite waard.

Rockford

De stad ligt op 90 mijl afstand van de metropool en is altijd een autoritje met een goedkoop geboekte huurauto waard vanwege de vele bezienswaardigheden. Geniet van de unieke flair van de Japanse tuinen, bezoek het Victoriaanse dorp en stop bij 's werelds oudste Harley Davidson-werkplaats.

Financieel district, Chicago

financieel district

Wolkenpoort in Chicago

Wolkenpoort

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders