Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Nova Scotia

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Nova Scotia
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Nova Scotia

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Nova Scotia bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 63 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse
bijv. Chrysler 200
10 Dagen van 27.08 - 05.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 66 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Middenklasse
bijv. KIA FORTE
10 Dagen van 27.08 - 05.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 71 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. Chrysler 200
10 Dagen van 27.08 - 05.09.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur in Nova Scotia: Op de weg in Oost-Canada

Paar genieten van het uitzicht in Nova Scotia, Canada

Geniet van het platteland van Nova Scotia

Plant u een reis door Nova Scotia in Canada? De beste manier om dit te doen is om een auto te huren. Wanneer u met een huurauto door Nova Scotia reist, leert u Canada op uw eigen manier kennen. Rij flexibel met de huurauto naar de door u gewenste bestemmingen in Nova Scotia en blijf daar zo lang als u wilt. Nova Scotia is een provincie aan de Atlantische Oceaan en strekt zich uit over een schiereiland. Als u met de huurauto in Nova Scotia reist, zult u zeker enkele zeehonden en papegaaiduikers zien. U kunt zich verheugen op spannende bezienswaardigheden in de hoofdstad Halifax en de prachtige natuur in Nova Scotia.

Hoe vind ik de juiste huurauto voor Nova Scotia?

Wij raden u aan de huurauto voor uw reis naar Nova Scotia vooraf online te boeken. Op MietwagenCheck kunt u het aanbod van autoverhuurbedrijven transparant vergelijken en de beste prijs vinden. U kunt ook het zoekmasker gebruiken om het gewenste model huurauto, uitrustingskenmerken en andere opties te selecteren. U kunt er dus zeker van zijn dat uw huurauto voor Nova Scotia aan uw individuele wensen en behoeften voldoet.

Driveboo Tip:

Wanneer u de huurauto boekt, sluit u ook een volledige omniumverzekering af zonder eigen risico. Dit betekent dat u in geval van schade geen verdere kosten zult maken.

U kunt een huurauto in Nova Scotia op deze locaties ophalen.

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van plaatsen met autoverhuur waar u de door u geboekte auto kunt afhalen. We tonen u ook de afstand tot Nova Scotia's hoofdstad Halifax.

Pick up station Afstand tot Halifax
Middleton 153 km
Windsor 65 km
Halifax International Airport (YHZ) 34 km
Yarmouth 301 km

Waar moet ik op letten in Canada met mijn huurauto?

Dieren die de weg oversteken in Canada

Pas op voor dieren op de weg

  • Rechtsrijdend verkeer
  • Maximumsnelheid: 50 km/u in stedelijke gebieden, 80 km/u op landwegen, 100 km/u op autosnelwegen.
  • alcoholgehalte in het bloed: over het algemeen 0,8, maar in sommige provincies kan dit variëren.
  • Verplicht dragen van veiligheidsgordels
  • Kijk uit: In Canada steken dieren vaak onverwacht de weg over!

Dit zijn de hoogtepunten in Nova Scotia

Omdat een huurauto u flexibiliteit en onafhankelijkheid van het openbaar vervoer biedt, kunt u de hoogtepunten van Nova Scotia op eigen gelegenheid verkennen. In ieder geval moeten deze must-sees op uw lijst staan:

Skyline Trail in Nova Scotia, Canada

Skyline Trail in Nova Scotia

  • Cape Breton Highlands National Park: Het Cape Breton Highlands National Park ligt in het noorden van Nova Scotia en biedt alles wat uw hartje begeert, van kliffen tot lange witte zandstranden en golfbanen. Ga op trekkingtochten, wandeltochten, speel een spelletje golf of ontspan gewoon op het strand. Met een beetje geluk kunt u ook wilde dieren zoals coyotes, zwarte beren of zeearenden zien op een van uw tochten.
  • De hoofdstad Halifax: In de hoofdstad Halifax is een bezoek aan de Halifax Public Gardens in het hart van de stad aan te bevelen. Hier vindt u een kleine oase met honderden dahlia's, fonteinen, beelden en bomen te midden van de drukte van de grote stad. Daarna kunt u een wandeling maken over de Seaport Farmer's Market in de haven en wat lekkernijen inslaan. Zorg ervoor dat u stopt bij Pier 21, het Canadese Museum of Immigration.
  • Skyline Trail: De Skyline Trail ligt in het Cape Breton Highlands National Park en is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Het pad leidt over gras en mos naar een uitkijkplatform van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het Nova Scotia-landschap. Het laatste deel van de Skyline Trail bestaat uit een lange houten trap. Met een beetje geluk kunt u tijdens uw wandeling beren en elanden in hun natuurlijke omgeving observeren.

Roadtrip Canada: Verken de omgeving van Nova Scotia met een huurauto

Onderweg in Vieux-Québec, Canada

Onderweg in Vieux-Québec

Gezicht op Montreal met biosfeer, Canada

Gezicht op Montreal met biosfeer

Skyline Toronto, Canada

Skyline Toronto

Québec

De eerste etappe van je road trip zou Quebec kunnen zijn. De grote stad in het oosten van Canada is na 10 uur rijden met de huurauto te bereiken vanuit Halifax. Wanneer u hersteld bent van de reis, kunt u de Montmorency waterval met de huurauto bezoeken. Voor alle liefhebbers van geschiedenis is er ook een excursie naar het Château Frontenac en het Musée de la Civilisation. U kunt de avond afsluiten met een wandeling door Vieux-Québec, de oude stad van Quebec.

Montreal

Als u alle hoogtepunten op uw lijstje voor Québec heeft bezocht, kan de reis met een huurauto worden voortgezet naar Montreal. U heeft slechts ongeveer drie uur nodig met de juiste huurauto voor de route. Montreal biedt een unieke samensmelting van de Canadese en Franse cultuur. In zekere zin vindt u hier het beste van beide werelden. Neem een huurauto naar hoogtepunten zoals Mount Royal, het McCord Museum en de Biosfeer van Montreal.

Ottawa

Onderweg in Ottawa, Canada

Onderweg in Ottawa

Ottawa, de hoofdstad van Canada, ligt direct aan het Rideaukanaal en wordt vaak onderschat. Huur een auto in Ottawa om historische plaatsen, nationale attracties en overheidsgebouwen te bezoeken. Als u zich daarna wilt versterken, kunt u de beroemde en gevarieerde voedselscene van Ottawa verkennen. Probeer bijvoorbeeld het typisch Canadese "Beavertail" vetkoekje, dat je kunt oppeppen met tal van toppings zoals Smarties, kaneel of slagroom.

Toronto

De eindbestemming van uw road trip zou Toronto kunnen zijn. Bezoek de Canadese Nationale Toren, van waaruit u kunt genieten van een gigantisch uitzicht over de stad. Bij goed weer kun je er USA zelfs recht in kijken. U mag het Distillery District ook niet missen als u van bier, lekker eten en geschiedenis houdt. Het oude industriegebied ligt ten oosten van het centrum en biedt tal van cafés, restaurants en andere winkels. Trakteer uzelf op een kopje koffie en geniet van Toronto!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat