Huurauto Matanzas

Autoverhuur Matanzas vanaf 67 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Matanzas

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Geely CK 5dr A/C of gelijkwaardig
Geely CK 5dr A/C
vanaf 79 €/dag
Kleine auto
 • Beste brandstofoptie
Geely CK 5dr A/C
vanaf 79 €/dag
Kleine auto
 • Alle kilometers gratis
Geely CK 5dr A/C
vanaf 79 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Peugeot 301 4dr A/C of gelijkwaardig
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 88 €/dag
Compactklasse
 • Beste brandstofoptie
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 88 €/dag
Compactklasse
 • Alle kilometers gratis
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 88 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. BYD F5 Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
BYD F5 Aut. 4dr A/C
vanaf 98 €/dag
SUV
bijv. Suzuki Jimny 3dr A/C of gelijkwaardig
Suzuki Jimny 3dr A/C
vanaf 67 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Boek een huurauto in Matanzas

Door Cuba in een cabriolet

Ontdek Matanzas met een cabriolet auto

Matanzas is een Cubaanse provincie die zeer gemakkelijk te verkennen is met een huurauto . De provincie Matanzas ligt in het noorden van Cuba en is ongeveer 12 km² groot. De aangrenzende provincie Mayabeque ligt ten westen van de provincie Matanzas en de provincies Cienfuegos en Villa Clara grenzen in het oosten aan Matanzas. U kunt het beste direct op de luchthaven een auto huren. Hier is de keuze het grootst en kunt u direct op pad om de provincie Matanzas per huurauto te verkennen. Dankzij de centrale ligging van Matanza is de hoofdstad van de gelijknamige provincie een goed vertrekpunt voor rondreizen door Cuba.

De bestuurder van de huurauto moet ten minste 21 jaar oud zijn.

Herontdek Cuba met een huurauto in de winter van 2021

Na de uitdagingen en beperkingen als gevolg van de Coronapandemie , wil Cuba zich na lange tijd weer openstellen voor toeristen. Deze winter wil de regering het land weer aantrekkelijk maken voor bezoekers. Met uw eigen huurauto kunt u veilig en comfortabel reizen en Cuba op eigen gelegenheid verkennen. Zorg er altijd voor dat u voldoet aan de geldende voorschriften betreffende de Coronapandemie en informeer u over de documenten (vaccinatiebewijs of COVID-19-test) die u nodig hebt voor uw binnenkomst.

Wat zijn de luchthavens met autoverhuurfaciliteiten in de provincie Matanzas?

Er zijn verschillende luchthavens in de buurt van de provincie Matanzas. Ze zijn niet allemaal internationaal. Hieronder volgt een tabel met de belangrijkste luchthavens en hun afstand tot de populaire vakantiebestemming Varadero.

Luchthaven Afstand in kilometers IATA-code
Varadero Juan Gualberto Gómez Internationale Luchthaven 168 km VRA
José Martí Internationale Luchthaven 36,7 km HAV

Matanzas, Cuba met een goedkope huurauto

De goedkoopste manier om een auto te huren is meestal door ruim van tevoren online te boeken. Op die manier kunt u profiteren van eventuele vroegboekkortingen en hebt u een ruime keuze uit verschillende voertuigtypes. De keuze aan voertuigen is bijzonder ruim op de luchthavens. Is het bijvoorbeeld altijd al een droom van je geweest om in een van de klassieke Cubaanse auto's door Matanzas te rijden? Vervul dan deze droom en huur een auto. Er zijn ook cabrio's, kleine auto's, SUV's of gezinsauto's beschikbaar.

Straat met vlag Cuba
Strand in Varadero
autoverhuur in varadero

Wat zijn de verkeersregels in Cuba?

Let vooral op de snelheidsbeperkingen in Cuba. Overschrijding van de voorgeschreven maximumsnelheid leidt tot zware boetes. De straffen voor toeristen zijn hoger dan die voor de plaatselijke bevolking. Het is dan ook de moeite waard de richtsnoeren in acht te nemen. Hier is een overzicht van de voorgeschreven maximumsnelheden:

 • Snelweg: 100 km/u
 • Landwegen: 80 km/u
 • In steden: 50 km/u

In sommige gevallen is het niet raadzaam om de snelheidsbeperkingen volledig te benutten. Afhankelijk van de toestand van de weg is het veel veiliger voor het voertuig en de bestuurder om langzamer te rijden. Zorg ervoor dat u genoeg tijd heeft voor uw reis.

Wees voorzichtig. Er zijn vaak mensen en dieren op de weg.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto in Matanzas, Cuba?

Stacaravan verzekering Cuba

De juiste verzekering vinden

Vanwege de bovengenoemde, soms slechte wegomstandigheden, raden wij u aan een uitgebreide verzekering in Cuba af te sluiten, evenals in het algemeen, zonder of met terugbetaling van het eigen risico. Het is ook de moeite waard om een aanvullende verzekering af te sluiten voor de onderzijde, de ruiten en de banden. Op die manier bent u gedekt tegen alle schade aan het voertuig. Alle andere risico's kunt u afdekken met een inzittenden- en diefstalverzekering. Wettelijke aansprakelijkheid is inbegrepen in uw pakket vanaf het begin. U kunt uw eigen individuele bovengrens instellen.

Nultolerantie voor rijden onder invloed

In Cuba geldt een absoluut alcoholverbod, zowel voor de bestuurder als voor de passagier. Er mag geen alcohol in de passagiersruimte van het voertuig aanwezig zijn. De alcohollimiet voor de bestuurder is strikt 0,0 promille.

Welke telefoonnummers heb ik nodig in geval van nood?

Stel dat uw huurauto stuk gaat, u betrokken raakt bij een ongeval, u gewond raakt of u getuige bent van een diefstal. Wie bel je? Hier hebben we de belangrijkste telefoonnummers in Cuba voor u op een rijtje gezet. Van de politie tot de spoedarts tot telefooninlichtingen.

Politie/Noodgeval Brandweer Informatie
Telefoon 106 105 113

Wat is de beste tijd om naar Matanzas, Cuba te reizen?

Helaas zijn orkanen in Cuba te verwachten van juni tot november. In extreme gevallen kunnen deze overstromingen veroorzaken die de infrastructuur beschadigen of verlammen. Aardbevingen kunnen ook voorkomen, vooral in het oosten van Cuba.

De beste tijd om naar Cuba te reizen is meestal tussen november en maart, en tussen juli en augustus.

Bijzonder goede aanbiedingen voor huurauto's zijn beschikbaar in het laagseizoen in april en oktober. Uitzondering hierop zijn de paasvakanties.

Verken de provincie Matanzas met uw huurauto

De Cubaanse provincie Matanzas heeft veel te bieden. Met een huurauto bent u flexibel en onafhankelijk en kunt u op weg naar uw persoonlijke hoogtepunten. Rijd bijvoorbeeld naar Varadero en geniet van luxe op witte, droomachtige stranden. Wil je liever gaan wandelen en actief zijn in de natuur? Geen probleem. Dan kunt u het beste met uw huurauto in de richting van het Nationaal Park"Ciénaga de Zapata" rijden. Op de ongeveer 3000 km² van het park zijn er vele wandelpaden en talrijke, unieke dieren, zoals de rhombische krokodil en de gundlachduif. In het zuidwesten van het park ligt ook de beroemde, beruchte Varkensbaai.

Naar Varadero met de huurauto
Varadero strand met palmbomen

Varadero is een bekende strandvakantiebestemming en ligt op het schiereiland Hicacos. De witte, fijne en lange zandstranden zijn bijzonder uitnodigend voor ontspanning. Er zijn hier veel luxe hotels en all-inclusive aanbieders. Zelfs als u aan de stroom van het massatoerisme wilt ontsnappen, is een dagtocht naar Varadero de moeite waard. Varadero wordt beschouwd als het Cubaanse centrum voor muziek en cultuur. Terwijl de meeste bezoekers overdag ontspannen op het strand, is het 's avonds in de straten van Varadero goed toeven. Hier wordt uitgebreid gefeest.

Met uw huurauto naar het Nationaal Park

Rij met uw huurauto naar het Nationaal Park "Ciénaga de Zapata". Het park is het grootste moerasgebied in Cuba en biedt onderdak aan een groot aantal exotische dieren.

Diamanten krokodil in Cuba

Bronstige krokodil

Caribische Flamingo in het Nationaal Park

Caribische Flamingo

Groene reiger in Cuba Nationaal Park

"Green Heron

Je kunt alleen met een lokale gids in de diepte van het park komen.

Met de huurauto naar de Varkensbaai
Gezonken schip in de Varkensbaai

Onder water in de Varkensbaai

Als je van duiken houdt, moet je zeker een uitstapje plannen naar de Varkensbaai. Deze beroemde baai is waar de Amerikanen tijdens de Koude Oorlog door Fidel Castro werden verslagen. De historische baai, ook bekend als de Varkensbaai, is alleen onder water echt spannend. De tijd heeft hier gewoon stilgestaan. De gezonken schepen zijn modern en bieden een diep inzicht in de geschiedenis.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders