Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in José Martí International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 51 beoordelingen voor de José Martí International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in José Martí International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In José Martí International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 96 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Geely CK 5dr A/C
11 Dagen van 29.05 - 08.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 103 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Peugeot 301 4dr A/C
11 Dagen van 29.05 - 08.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 123 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. BYD S6 5dr A/C
11 Dagen van 29.05 - 08.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in José Martí International Airport

Ontsnap aan het grauwe en koude weer van de winter en bezoek Cuba. Na de reisbeperkingen van de Coronapandemie is reizen naar Cuba deze winter weer mogelijk. Boek uw vlucht naar de Aeropuerto Internacional José Martí, de internationale luchthaven van de Cubaanse hoofdstad Havana. Met een huurauto van MietwagenCheck kunt u flexibel en zelfstandig door het land reizen en de verschillende bezienswaardigheden ontdekken. Door prijzen te vergelijken, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Autoverhuur op de luchthaven van Havana (HAV)

La Havana Kaart

Cuba is een fascinerende reisbestemming en het hart van het Caribisch gebied. Wanneer is de beste tijd om naar Cuba te reizen? De wintermaanden zijn de beste tijd om dit Caribische land te bezoeken. Van november tot april is het aangename droge seizoen met de minste regendagen. Gebruik deze winter voor een reis naar Havana. Na de afgelopen maanden wil de Cubaanse regering het land langzaam weer openstellen voor toerisme. De Coronapandemie stelde Cuba voor grote uitdagingen, maar het land verheugt zich dit seizoen weer op veel toeristen uit de hele wereld. Boek een vlucht en de juiste huurauto en kijk uit naar uw eigen avontuur in Cuba.

Waarom zou je met een huurauto naar Cuba gaan?

Als je Cuba en Havana hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan koloniale gebouwen en oldtimers in felle kleuren. Voeg daarbij droomstranden, vele wegen langs de kusten en levendige strandpromenades. Is Cuba een veilig land om te bezoeken? Cubanen zijn vriendelijk en vrolijk, hoewel de meesten arm zijn. Het land wordt over het algemeen beschouwd als zeer veilig om in te reizen, aangezien het misdaadcijfer nul is en aanslagen op toeristen een absolute zeldzaamheid zijn. In tropisch weer, zijn veel dingen makkelijker te doen. Cuba met zijn hoofdstad Havana is een perfect vakantieparadijs. Vanuit Duitstalige landen is het ongelooflijk gemakkelijk om er te komen. De belangrijkste aanloophavens zijn Havana Airport of Varadero Airport. Wat is de beste manier om naar Cuba te reizen? Om het meeste uit uw reis naar Cuba te halen, is een huurauto aan te raden. Het land is goed aangelegd en de wegen zijn goed onderhouden. Er is ook een speciale bus voor toeristen. Dit brengt u naar de belangrijkste steden in Cuba, maar maakt u afhankelijk van vertrektijden.

Met de cabriolet door Havana

Met de cabrio door Havana

Kleurrijke huizen in La Habana Vieja

Kleurrijke huizen in La Habana Vieja

Vrouw met sigaar in Havana

Pure levensvreugde in Havana

Dit moet worden opgemerkt:

Vroeg boeken loont! Wij raden u aan uw huurauto in Cuba maximaal drie weken van tevoren te boeken, maar op zijn minst één week.

Algemene informatie over Havana José Martí Luchthaven (HAV)

  • Hoe lang duurt het om van Havana Airport naar het centrum van de stad te komen? Havana José Martí International Airport HAV ligt op slechts ongeveer 15 km van de Cubaanse hoofdstad en verzorgt vele vluchten. Op de Cubaanse wegen komt dit overeen met een reistijd van ongeveer 20 minuten.
  • De luchthaven is vernoemd naar de Cubaanse patriot en dichter José Martí.
  • Het is de belangrijkste luchthaven van het land voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.
  • De luchthaven heeft vier terminals, waarbij de terminals 2 en 3 ook internationale vluchten uit Europa afhandelen.
  • Tussen de verschillende terminals rijdt een pendeldienst per bus. Hier vindt u ook diverse kleine winkeltjes voor boeken, tabak of cadeau-artikelen. Er is ook een apotheek in het luchthavengebouw.
  • Terminal 3 voor internationale vluchten is het grootste en modernste gebouw op Havana International Airport.

Haal uw huurauto op de luchthaven van Havana op

Autoverhuur bord op Havana vliegveld

Haal uw huurauto op de luchthaven van Havana op

Het ophaalstation voor uw huurauto op Havana Airport bevindt zich niet ver van de bagagebanden. Waar haal ik mijn huurauto op in Havana Luchthaven? Verschillende autoverhuurders bevinden zich in Terminals 2 en 3, vanwaar het door u gekozen autoverhuurbedrijf u naar uw persoonlijke huurauto begeleidt.

Driveboo Tip:

Gewoonlijk zijn de afhaalstations 24 uur per dag bemand. Afhankelijk van wanneer uw vlucht aankomt of vertrekt, hebt u dus de mogelijkheid om de huurauto op elk gewenst moment op te halen en ook weer in te leveren na uw vakantie.

Alles wat u moet weten over de brandstofregeling voor uw huurauto in Cuba

In het algemeen raden wij u aan altijd te kiezen voor de eerlijke tankregeling (vol/vol). Dit betekent dat u uw huurauto ophaalt met een volle tank en terugbrengt met een volle tank. Het dichtstbijzijnde benzinestation vindt u in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven. Aangezien er in Cuba tekorten aan benzine kunnen zijn, moet u altijd zorgen voor een voldoende grote tank benzine.

Verken Havana flexibel en onafhankelijk met een huurauto

Capitool in Havana

Capitool in Havana

Zonsondergang op de Malecón, Havana

Zonsondergang op de Malecón

ontoereikend is, kunt u het beste een huurauto nemen. Taxi's daarentegen zijn vaak te duur. Met uw huurauto daarentegen kunt u direct op pad om de stad en Cuba te verkennen. Havana heeft een veelheid aan bezienswaardigheden te bieden, want het is bovenal ook het culturele centrum van het land. Wandel door de oude stad met het Capitool, het fort en het Castillo en het Plaza de Armas. s Avonds mag je de zonsondergang op Havana's beroemde Malecón promenade niet missen.

Road Trip Cuba: Spannende plaatsen om te bezoeken met een huurauto

Trinidad

Trinidad

U moet zeker een bezoek brengen aan de kleurrijke koloniale stad Trinidad met zijn geplaveide straten. U zult het gevoel hebben dat u terug in de tijd bent getransporteerd. U kunt uw huurauto het beste bij uw accommodatie laten staan. Hou je van Piña Colada en Ropa Vieja? Ga daarna in een van de restaurants zitten en trakteer uzelf op een hapje. s Avonds kunt u salsashows bijwonen in het Casa de la Música en daarna tot laat in de nacht dansen op Cubaanse muziek. Als u wat langer wilt dansen, moet u zeker een bezoek brengen aan Disco Ayala . Deze unieke club is gevestigd in het midden van een grot en is een populaire ontmoetingsplaats voor toeristen en de plaatselijke bevolking op late uren. Onderweg moet u de beroemde mojito's proberen, die de plaatselijke bevolking meestal uit hun huizen verkoopt en die meestal maar tussen de 1 en 2 euro kosten.

Varadero

Autoverhuur in Varadero, Cuba

Met een huurauto naar Varadero

In Varadero wachten turkooisblauw, kristalhelder water en kilometers wit zandstrand op u. Geniet van Cuba's joie de vivre op reggaeton muziek en een ijskoude kokosnoot. Voor alle actievelingen onder u is een cursus kitesurfen een optie. Stijg op en geniet van de ervaring in het koele water. La Comparsita, de trendy club van Varadero, heeft elke woensdag een levendig feest. Hier zal de plaatselijke bevolking u graag de nodige salsapasjes leren.

Viñales

Uitzicht over Vinales

Uitzicht over Vinales

Viñales zou zeker op uw individuele reislijst moeten staan! Het landschap schittert in weelderig groen en rood. Vanuit Havana kunt u Viñales bereiken na een rit van ongeveer 2 uur in uw huurauto. U kunt de vallei verkennen met een huurauto, te paard of te voet. Een tocht te paard door de tabaksplantages zal u gegarandeerd nog lang heugen.

Bestemming Afstand van HAV
Trinidad 330 km
Varadero 170 km
Viñales 180 km

Op welke verkeersregels moet je speciaal letten in Cuba?

Autorijden in Cuba is eenvoudig. De afstanden zijn meestal kort en de wegen zijn goed uitgebouwd. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de steden en dorpen, en voor vandalisme hoeft u niet bang te zijn.

Wij hebben de belangrijkste verkeersregels voor Cuba voor u in één oogopslag op een rijtje gezet:

  • Bestuurders in Cuba moeten minstens 19 jaar oud zijn en één jaar in het bezit zijn van een rijbewijs klasse B om een auto te mogen huren.
  • Als u hier in een huurauto wilt rijden, is het handig dat u een internationaal rijbewijs hebt, ook al zou het nationale rijbewijs geldig zijn.
  • Rechts verkeer en internationale verkeersregels zijn van toepassing in Cuba, maar helaas interpreteert de lokale bevolking ze soms een beetje anders.
  • In de steden is de maximumsnelheid 40 km/u, wat overeenkomt met ongeveer 25 mijl per uur. Buiten de steden mag je 100 km per uur rijden, dat is 60 mijl per uur.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat