Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Juan Gualberto Gómez Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 23 beoordelingen voor de Juan Gualberto Gómez Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Juan Gualberto Gómez Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Juan Gualberto Gómez Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 96 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Geely CK 5dr A/C
7 Dagen van 03.08 - 10.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 103 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Peugeot 301 4dr A/C
7 Dagen van 03.08 - 10.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 123 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. BYD S6 5dr A/C
7 Dagen van 03.08 - 10.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Juan Gualberto Gómez Airport

Varadero verwent zijn bezoekers met paradijselijke droomstranden, zelfs in de zomer. Met een huurauto op Varadero airport haalt u gegarandeerd nog meer uit uw reis naar Cuba. Caribische droomstranden, koloniale gebouwen, salsa en Cuba Libre - dat is waar Cuba en Varadero bekend om staan. Of u nu op zoek bent naar een iconische oldtimer of een moderne huurauto, op MietwagenCheck vindt u zeker de perfecte huurauto voor Varadero Luchthaven.

Autoverhuur Varadero Luchthaven - Beleef Cuba

Varadero in Cuba is een droombestemming voor alle zonaanbidders die fantastische Caribische stranden willen ervaren. Wanneer is de beste tijd om Varadero in Cuba te bezoeken? De wintermaanden zijn de beste tijd om Varadero en heel Cuba te bezoeken. In de maanden november tot april zijn de temperaturen op hun best en is de regenval minimaal. Waar is Varadero? De provincie Matanzas wordt ook wel het schiereiland Hicacos genoemd, met Varadero dat zich uitstrekt over het platteland. Hier bevindt zich ook de luchthaven Juan Gualberto Gomez, waardoor het ongelooflijk gemakkelijk is om hier vanuit Duitstalige landen te komen. Vluchten van over de hele wereld landen hier. Honderdduizenden watersporters trekken elk jaar naar het 20 kilometer lange schiereiland.

De hoofdstad Havana ligt op slechts 120 km afstand

De hoofdstad Havana ligt op slechts 120 km afstand

Hoe ver is Varadero van Havana? Varadero ligt op ongeveer 120 kilometer van Havana, waar ook vluchten vanuit Varadero vertrekken. Naast de prachtige stranden en de kristalheldere zee, biedt Varadero natuurliefhebbers ook natuurreservaten en wandelmogelijkheden door de gevarieerde flora. Wie geïnteresseerd is in cultuur, vindt in Varadero, Cuba, een stad die voornamelijk bestaat uit gebouwen in koloniale stijl. Alleen al dit laatste maakt het de moeite waard om een auto te huren en tijdens een stadsrondrit de indrukken van het verleden op te doen.

Varadero droomstrand

Het droomstrand van Varadero

Wat kun je doen in Varadero? Vluchten naar Varadero bieden ook tal van activiteiten voor jong en oud. Het gevarieerde nachtleven biedt voor elk wat wils. Gezellige cafés, stijlvolle restaurants en typische taverna's met Cubaanse muziekklanken geven u dat Caribische gevoel wanneer u onderweg stopt bij uw huurauto.

Reis naar Cuba met een huurauto in de winter van 2021

Door de Coronapandemie was onbeperkt reizen, zoals wij dat kennen, in vele delen van de wereld niet mogelijk. Cuba werd ook zwaar getroffen door de pandemie, maar wil zich dit jaar weer openstellen voor bezoekers. Met uw eigen huurauto kunt u zelf de streek verkennen en uw eigen persoonlijke vakantie samenstellen. Het komende winterseizoen kan dus direct worden gebruikt om met een huurauto door Cuba te reizen. U kunt zich verheugen op een aangenaam klimaat, prachtige stranden en vele uren zonneschijn. Op de luchthaven van Varadero kunt u de juiste huurauto kiezen en uw eigen route uitstippelen. Zorg ervoor dat u zich altijd aan de plaatselijke hygiënevoorschriften houdt en informeer u over de toepasselijke voorschriften voordat u het land binnenkomt.

Haal een goedkope huurauto op Varadero luchthaven

Autoverhuur direct op de luchthaven

Autoverhuur direct op de luchthaven

Autoverhuuraanbiedingen zijn te vinden voor het luchthavengebouw en zijn te voet in gemiddeld vier minuten te bereiken, afhankelijk van de aankomst van de passagiers.

In de regel kan de huurauto die vanuit Europa is geboekt, van tevoren worden opgehaald en bekeken op de parkeerplaats die bij de luchthaven hoort. Vooraf gereserveerde huurauto's staan op de dag van aankomst klaar op het tijdstip dat in de boeking is overeengekomen.

Sommige autoverhuurders hebben een ophaalstation in de buurt van de luchthaven. Dit betreft voornamelijk autoverhuurbedrijven die geen drop-off locatie op Juan Gomez International Airport hebben. Het ophaalstation voor huurauto's wordt gedeeld door een grote verscheidenheid van autoverhuurders. Een populair afhaalstation bevindt zich ook in "Parque Josone". Dit is ongeveer halverwege het centrum van Varadero op het schiereiland.

Uitgerust met bagage en gezien de meestal warme temperaturen, is het aan te bevelen gebruik te maken van de service van een pendelbus om bij het autoverhuurstation aan de rand van het luchthavengebied te komen. Als u een auto huurt met een ophaalstation in Josone Park op het schiereiland, moet u een taxi nemen voor de rit van ongeveer 30 minuten om de huurauto op te halen bij het autoverhuurbedrijf.

Echter, bij het plannen van uw vakantie, moet u er rekening mee houden dat het autoverhuur aanbod zeer beperkt is op Varadero Juan Gualberto Gomez Airport en in heel Cuba. Het is raadzaam om vanuit huis te zoeken naar aanbiedingen van een geschikt autoverhuurbedrijf in Cuba en tijdig de gewenste auto te huren.

Goedkoop een auto huren op de luchthaven van Varadero - waar u op moet letten

Of u uw huurauto nu rechtstreeks op de luchthaven of bij een afhaalstation ophaalt, u moet altijd de staat van de auto controleren. In het bijzonder moet u alle bestaande schade documenteren en idealiter foto's nemen als bewijs. Klachten moeten onmiddellijk worden gemeld, zowel bij de autoverhuur ter plaatse als bij het overhandigen van de sleutels bij het afhaalstation. In het geval van een afhaalstation voor huurauto's is er gewoonlijk een overdrachtsprotocol, net zoals in het geval van rechtstreekse autoverhuur door een dienst ter plaatse. Schade die niet in de lijst is opgenomen, moet in het overdrachtsprotocol worden vermeld.

Een belangrijke factor is ook de van tevoren geboekte brandstofregeling. Als u een volle tank hebt gereserveerd, hoeft u na de lange vlucht niet meer naar een benzinestation te zoeken. Zorg er dus voor dat de inhoud van de tank hetzelfde is als u geboekt heeft. Het is een goed idee om een volle tank brandstof uit Duitsland te reserveren en in de huurprijs op te nemen, aangezien op de luchthaven hoge wisselkoersen kunnen worden verwacht.

Als de auto die u wilt huren en hebt gereserveerd geen volle tank heeft, vindt u een benzinestation op de Autopista Sur net voor de brug naar het schiereiland. Het is ongeveer vijf minuten rijden vanaf de luchthaven Juan Gualberto Gomez in Varadero. Andere benzinestations bevinden zich meestal langs de snelwegen naar het binnenland en in alle grote steden.

Rijden op de Cubaanse wegen met een huurauto vanaf de luchthaven VRA

Onderweg in Cuba

Onderweg in Cuba

De internationale luchthaven Juan Gualberto Gomez ligt in het stedelijk gebied Matanzas, op ongeveer 37 kilometer van het stadscentrum van Varadero op het puntje van het schiereiland. Vanaf de opstapplaats of de luchthaven is het ongeveer 13 kilometer over een goed onderhouden weg, die vervolgens naar het noorden voert over een landweg langs de kust naar het stadscentrum van Varadero. Wanneer u de hoofdwegen verlaat met uw huurauto van het autoverhuurbedrijf, is het niet ongewoon om onverharde wegen tegen te komen.

De wijk Matanzas van de internationale luchthaven Juan Gualberto Gomez kan worden bereikt in ongeveer tien minuten met de huurauto. Van daaruit leiden zogenaamde autopistas, die meer weg hebben van autowegen dan van autosnelwegen, in alle richtingen naar Havana, Santiago de Cuba, Holguin of Cienfuegos.

Goedkope huurauto's in Cuba - verkeersregels en tips

Binnen de bebouwde kom 50 km/h
Landwegen 80 km/h
Snelweg (Autopistas) 100 km/h
Rechtsbetrekkingen in Cuba

Rechts verkeer in Cuba

Rechts verkeer heerst in Cuba. Parkeren is meestal gratis in en rond Varadero. Toch verdienen hardwerkende Cubanen een beetje geld met een vrijwillige parkeerbijdrage. Het is raadzaam hun service te aanvaarden, want voor het equivalent van 1,60 euro wordt zelfs de openbare parkeerstrook goedkoop omgetoverd tot een bewaakte plaats voor uw huurauto.

Aangezien er vanaf de internationale luchthaven Juan Gualberto Gomez een gebrek aan straat- en plaatsnaamborden is en navigatiesystemen slechts beperkt werken, is het raadzaam een klassieke wegenkaart aan te schaffen.

Er is een tolstation in Varadero op de weg van de luchthaven VRA in de richting van Matanzas. U passeert dit tolstation als u van de luchthaven komt of van het ophaalstation bij de luchthaven. In de andere delen van het eiland kunt u met uw huurauto vanaf het vliegveld alle wegen gebruiken zonder extra tol te betalen.

Als u met uw huurauto van het autoverhuurbedrijf bij een politiecontrole wordt betrapt, wees dan altijd vriendelijk. Cubanen leggen veel nadruk op aardig zijn en respect voor elkaar hebben. Als je geen Spaans spreekt, helpt Engels meestal wel.

Goedkoop een auto huren op de luchthaven: Wegcondities

Typische Cubaanse straat

Typische Cubaanse weg

In Cuba kruisen veel spoorwegovergangen de wegen. Hier liggen de rails meestal ver boven het wegdek, zodat u bij het oversteken zeker uw snelheid moet verminderen. Dit laatste wordt reeds aanbevolen wanneer men een overweg als zodanig herkent. Ze hebben geen barrières. Daarom moet u ze altijd met voorzichtigheid en beperkte snelheid benaderen.

Korte maar hevige regens behoren tot het dagelijkse leven in Cuba. Deze veroorzaken snel kuilen in het asfalt. Vooral als je in het donker in een huurauto rijdt, zijn deze moeilijk op tijd te herkennen. Aangezien veel weggebruikers het in het donker niet zo nauw nemen met de autoverlichting en er op veel plaatsen ook onvoldoende straatverlichting is, is het aan te bevelen een huurauto van het autoverhuurbedrijf alleen 's nachts te gebruiken als dat onvermijdelijk is.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat