Huurauto Juan Gualberto Gómez Airport

Autoverhuur Varadero Luchthaven - VRA vanaf 60 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Juan Gualberto Gómez Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Geely CK 5dr A/C of gelijkwaardig
Geely CK 5dr A/C
vanaf 70 €/dag
Kleine auto
 • Beste brandstofoptie
Geely CK 5dr A/C
vanaf 70 €/dag
Kleine auto
 • Alle kilometers gratis
Geely CK 5dr A/C
vanaf 70 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Peugeot 301 4dr A/C of gelijkwaardig
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 83 €/dag
Compactklasse
 • Beste brandstofoptie
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 83 €/dag
Compactklasse
 • Alle kilometers gratis
Peugeot 301 4dr A/C
vanaf 83 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. BYD F5 Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
BYD F5 Aut. 4dr A/C
vanaf 89 €/dag
SUV
bijv. Suzuki Jimny 3dr A/C of gelijkwaardig
Suzuki Jimny 3dr A/C
vanaf 60 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur Varadero Luchthaven - Beleef Cuba

Varadero in Cuba is een droombestemming voor alle zonaanbidders die fantastische Caribische stranden willen ervaren. Wanneer is de beste tijd voor Varadero om naar Cuba te reizen? De wintermaanden zijn de beste tijd om Varadero en heel Cuba te bezoeken. In de maanden november tot april zijn de beste temperaturen met de minste regenval. Waar is Varadero? De provincie Matanzas staat ook bekend als het schiereiland Hicacos, met Varadero dat zich uitstrekt tot in het land. Het vliegveld Juan Gualberto Gomez ligt hier ook, wat het ongelooflijk gemakkelijk maakt om hier te komen vanuit de Duitstalige landen. Vluchten van over de hele wereld landen hier. Vooral naar het ongeveer 20 kilometer lange schiereiland worden jaarlijks honderdduizenden watersporters aangetrokken.

De hoofdstad Havana ligt op slechts 120 km afstand

De hoofdstad Havana ligt op slechts 120 km afstand

Hoe ver is Varadero van Havana? Varadero ligt op ongeveer 120 kilometer van Havana, waar ook vluchten vanuit Varadero naartoe vertrekken. Naast de prachtige stranden en de kristalheldere zee biedt Varadero natuurliefhebbers ook natuurreservaten en wandelmogelijkheden door de gevarieerde flora. Wie geïnteresseerd is in cultuur vindt in Varadero op Cuba een stad die voornamelijk bestaat uit gebouwen in koloniale stijl. Alleen al dit laatste maakt het de moeite waard om een auto te huren en de indrukken van het verleden op u te laten inwerken tijdens een stadsrondrit.

Droomstrand van Varadero

Droomstrand van Varadero

Wat kun je in Varadero doen? Vluchten naar Varadero bieden ook tal van activiteiten voor jong en oud. Het gevarieerde nachtleven biedt voor elke smaak wat wils. Gezellige cafés, stijlvolle restaurants en typische taverna's met Cubaanse muziekgeluiden geven u dat Caribische gevoel als u onderweg met de auto bij het autoverhuurbedrijf stopt.

Goedkope huurauto op de luchthaven van Varadero ophalen

Autoverhuur direct op de luchthaven

Autoverhuur direct op de luchthaven

Autoverhuur aanbiedingen kunnen worden gevonden in de voorkant van het luchthavengebouw en kunnen gemiddeld binnen vier minuten te voet worden bereikt, afhankelijk van het aantal passagiers dat aankomt.

In de regel kan een autoverhuurbedrijf de vanuit Europa geboekte huurauto op de bij de luchthaven behorende parkeerplaats accepteren en inspecteren. Huurauto's die van tevoren zijn geboekt, worden op de dag van aankomst op het in de reservering afgesproken tijdstip ter beschikking gesteld om te worden afgehaald.

Sommige autoverhuurbedrijven hebben een ophaalpunt in de buurt van de luchthaven. Dit geldt vooral voor autoverhuurbedrijven die geen ophaallocatie hebben op Juan Gomez International Airport. Het ophaalstation voor huurauto's wordt gedeeld door de verschillende autoverhuurbedrijven. Een populair ophaalpunt bevindt zich ook in het "Parque Josone". Dit ligt ongeveer halverwege het centrum van Varadero op het schiereiland.

Uitgerust met bagage en met het oog op de meestal warme temperaturen is het raadzaam om gebruik te maken van de shuttlebusdienst om naar het ophaalstation voor huurauto's aan de rand van het luchthaventerrein te gaan. Als u een huurauto huurt met een ophaalpunt op Josone Park op het schiereiland, moet u een taxi nemen voor de rit van ongeveer 30 minuten om de huurauto op te halen bij het autoverhuurbedrijf.

Bij het plannen van uw vakantie moet u er echter rekening mee houden dat op het vliegveld van Varadero Juan Gualberto Gomez, evenals in heel Cuba, het aanbod aan autoverhuur zeer beperkt is. Het is aan te raden om al vanuit huis op zoek te gaan naar aanbiedingen van een geschikt autoverhuurbedrijf in Cuba en de gewenste auto vroeg te huren.

Huur een auto op de luchthaven van Varadero - let op

Of u uw huurauto nu direct op de luchthaven of op een ophaalpunt ophaalt, u moet altijd de staat van uw auto controleren. Vooral bestaande schade moet worden gedocumenteerd en idealiter als bewijsstuk worden gefotografeerd. Klachten moeten onmiddellijk worden gemeld, zowel bij de plaatselijke autoverhuur als bij de overhandiging van de sleutels bij het ophaalstation. Bij een ophaalpunt voor huurauto's is er meestal een overdrachtsprotocol, evenals bij de directe autoverhuur door een lokale dienst. Elke schade die niet in het overdrachtsprotocol wordt vermeld, moet worden geregistreerd.

Een belangrijke factor is ook de vooraf geboekte brandstofregeling. Als u een volle tank heeft geboekt, hoeft u na de lange vlucht niet meer te zoeken naar een tankstation. Zorg er dus voor dat het brandstofniveau hetzelfde is als datgene wat u heeft geboekt. Het is voordelig om een volle tank uit Duitsland te boeken en deze op te nemen in de huurprijs, omdat er hoge wisselkoersen worden verwacht op de luchthaven.

Als de auto die u wilt huren en heeft geboekt niet vol is, vindt u een tankstation op de Autopista Sur vlak voor de brug naar het schiereiland. De rijtijd vanaf het vliegveld Juan Gualberto Gomez in Varadero is ongeveer vijf minuten. Andere tankstations bevinden zich meestal op de hoofdwegen naar het binnenland en in alle grote steden.

Huurauto van de luchthaven VRA op Cubaanse wegen

Onderweg in Cuba

Onderweg in Cuba

De internationale luchthaven Juan Gualberto Gomez ligt in het stedelijke gebied van Matanzas, ongeveer 37 kilometer van het stadscentrum van Varadero op het puntje van het schiereiland. Vanaf de opstapplaats of het vliegveld is het ongeveer 13 kilometer langs een goed uitgebouwde weg, die vervolgens in noordelijke richting over een landweggetje langs de kust naar het stadscentrum van Varadero loopt. Als u de hoofdwegen verlaat met een huurauto van het autoverhuurbedrijf, zult u vaak onverharde wegen tegenkomen.

Het Matanzas-gebied van de internationale luchthaven Juan Gualberto Gomez ligt op ongeveer tien minuten rijden met de huurauto van het autoverhuurbedrijf. Van daaruit leiden zogenaamde Autopistas, die meer overeenkomen met snelwegen dan met snelwegen, in alle richtingen naar Havana, Santiago de Cuba, Holguin of Cienfuegos.

Goedkoop auto's huren in Cuba - verkeersregels en tips

Binnen de plaatsen 50 km/u
Landwegen 80 km/u
Snelweg (Autopistas) 100 km/u
Rechts verkeer in Cuba

Rechts verkeer in Cuba

In Cuba heerst het rechtse verkeer. Parkeren is meestal gratis in en rond Varadero. Toch verdienen de hardwerkende Cubanen een beetje geld met een vrijwillig parkeergeld. Het is raadzaam om hun service te accepteren, want voor het equivalent van 1,60 euro wordt de openbare parkeerstrook ook een goedkope bewaakte plek voor uw huurauto.

Aangezien er een gebrek is aan weg- en plaatsnaamborden van Juan Gualberto Gomez International Airport en de navigatiesystemen slechts in beperkte mate werken, is het raadzaam om een klassieke wegenkaart aan te schaffen.

Er is een tolhuisje in Varadero op de weg van de luchthaven VRA in de richting van Matanzas. U passeert dit tolstation wanneer u van het vliegveld of het ophaalstation in de buurt van het vliegveld komt. In de andere delen van het eiland kunt u zonder extra tolheffing gebruik maken van alle wegen met een huurauto vanaf het vliegveld.

Als u met uw huurauto van het autoverhuurbedrijf in een politiecontrole wordt betrapt, wees dan altijd vriendelijk. De Cubanen hechten veel belang aan een mooi en respectvol samenleven. Als je geen Spaans spreekt, helpt het Engels meestal wel.

Goedkope huurauto's op de luchthaven: De wegomstandigheden

Typische Cubaanse straat

Typische Cubaanse straat

In Cuba kruisen veel overwegen de wegen. Hier liggen de rails meestal ver boven het wegdek, dus je moet zeker je snelheid verminderen bij het oversteken. Dit laatste is al aan te raden als u een overweg als zodanig herkent. Ze hebben geen barrières. Daarom moet u ze altijd voorzichtig en met beperkte snelheid benaderen.

Korte maar zware regenval maakt deel uit van het dagelijks leven in Cuba. Deze veroorzaken snel kuilen in het asfalt. Vooral bij het rijden met een huurauto in het donker zijn deze moeilijk op tijd te detecteren. Omdat veel weggebruikers de voertuigverlichting in het donker niet erg serieus nemen en er bovendien op veel plaatsen onvoldoende straatverlichting is, is het raadzaam om de huurauto van het autoverhuurbedrijf alleen 's nachts te gebruiken als deze niet te vermijden is.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders