Auto huren in Macedonië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Macedonië: De populairste autohuur bestemmingen

Reizen in Macedonië met een huurauto

Archeologisch Museum in Skopje

Archeologisch Museum in Skopje

De beste manier om Macedonië te verkennen is door een huurauto te boeken. Op deze manier bent u altijd onafhankelijk en flexibel als u in Macedonië reist. Vind de juiste huurauto voor uw reis naar Macedonië bij AutoverhuurCheck. Ons portaal zal u helpen om de prijzen van autoverhuurbedrijven te vergelijken en een boeking te maken. Boek bijvoorbeeld een levendige sportwagen of kies voor een ruime sportwagen of een ruime SUV. Welk model het beste bij u past, bij Car RentalCheck vindt u de juiste auto voor de beste prijs voor uw reis naar Macedonië.

Autohuur Macedonië: Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

Als u met het vliegtuig naar Macedonië reist, is het een goed idee om uw huurauto direct op te halen bij een van de stations op Ohrid Airport (OHD) of bij Skopje International Airport (SKP). Zo bent u mobiel vanaf het eerste moment dat u in Macedonië aankomt en kunt u direct na aankomst op ontdekkingstochten gaan. Als alternatief kunt u in deze steden ook een huurauto ophalen:

Bezoek plaatsen in de buurlanden van Macedonië

Als u naast Macedonië meer van Europa wilt zien, bezoek dan een paar steden in de buurlanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de volgende steden? Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u uw reisplannen individueel vormgeven.

stadje Afstand van SKP Reistijd van SKP
Pristina 110 km 1 uur 45 min.
Sofia 225 km 3 uur 5 min.
Tirana 320 km 5 uur
Prizren 120 km 2 uur 30 min.

Hoogtepunten Macedonië: Welke bezienswaardigheden moet ik bezoeken?

Verheug u op een spannende reis door Macedonië met een huurauto. Met een huurauto kunt u naar alle plaatsen rijden die u wilt bezoeken en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Bezoek deze must-sees in ieder geval:

  • Matka canyon
  • Vodno
  • kano
  • Vesting Skopje
  • Kerk van de Heiligen Clement en Panteleimon
  • Macedonië Plein
  • Oude Theater van Ohrid
  • cocino
  • Museum van Macedonië