Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Ohrid

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor Ohrid
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Ohrid

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Ohrid bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 22 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen up!
9 Dagen van 18.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
9 Dagen van 18.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
9 Dagen van 18.09 - 27.09.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto door Ohrid en andere Macedonische steden.

Uitzicht op Ohid met meer

Ontdek de buitengewone flair van Macedonië in de prachtige stad Ohrid. Geniet van het aangename weer in de zomer en zoek verkoeling in het Meer van Ohrid. Ontdek de Balkan en de Orthodoxe cultuur. Leer over de heerschappij van Alexander de Grote en zijn geschiedenis. In Ohrid heb je wat cultuur, een prachtig meer en heerlijk eten dat je moet proberen. Huur een auto voor een roadtrip door West-Macedonië en verken het platteland op uw gemak.

Boek een huurauto gemakkelijk onlineMenu-Invoer

Kaart met speld op Ohrid

Het vinden van een huurauto is gemakkelijk met onze hulp. Filter belangrijke rijeigenschappen en diensten uit voor het juiste type voertuig, of kies voor een van de servicepakketten hieronder. Daarna moet u een extra chauffeur opgeven als u niet alleen reist, zodat u niet alle routes in uw eentje hoeft af te leggen, want in Macedonië kan het behoorlijk vermoeiend zijn om een lange afstand met de auto af te leggen. Zodra u de juiste filters heeft ingesteld en alle gegevens heeft ingevuld, kunt u direct prijzen vergelijken en een auto reserveren voor uw reis door Ohrid.

Servicepakket 1 (Basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (Allround zorgeloos)
Volledig omnium en bescherming tegen diefstal Volledig uitgebreide verzekering en bescherming tegen diefstal Volledig omnium en bescherming tegen diefstal
eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading eerlijke tankverordening eerlijke tankverordening
zonder eigen risico zonder eigen risico
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
bescherming van glas en banden

Huurwagen gratis annuleren

Pier aan het meer van Ohrid

Als u niet zeker weet of u wel of niet een huurauto nodig hebt, raden wij u aan er voor de zekerheid een te boeken, liefst zo vroeg mogelijk zodat u een vroegboekkorting kunt krijgen. Als u dan om welke reden dan ook afziet van een huurauto, heeft u de ontspannen mogelijkheid om de huurauto tot 24 uur voor verhuur kosteloos te annuleren. Om dit te doen, volstaat het ons een e-mail te sturen naar "buchung@mietwagencheck.de" en ons bijkomend telefonisch te contacteren vanaf 72 uur voor de aanvang van de huurperiode.

Van de ene stad naar de andere met enkele reis huur

Als u een autotocht maakt, bijvoorbeeld van Ohrid naar Skopje en een tussenstop wilt maken in Tetovo, dan is het de moeite waard om voor een enkele reis te kiezen, zodat u niet weer helemaal terug hoeft te rijden om de huurauto in te leveren. Dit betekent dat u twee verschillende locaties kiest als terugkeer- en verhuurstation om zonder problemen van de ene plaats naar de andere te komen.

Rijden in MacedoniëMenu-entry

Uitzicht op Ohrid bij nacht

Om in Macedonië een auto te besturen, hoef je in principe niet veel aandacht te besteden. Het nationale rijbewijs wordt in ieder geval erkend, ook zonder vertaling. De verkeersregels zijn in principe dezelfde als in Duitsland. Er geldt een snelheidsbeperking van 120 km/u op de snelweg en 50 km/u in de bebouwde kom. Aangezien de Macedonische munt Denar(1€ = 61,48 Denari) niet erg sterk is, zijn de boetes niet hoger dan in Duitsland. Toch raden wij u aan u altijd aan de snelheidsbeperking te houden, zodat u uzelf en andere weggebruikers niet in gevaar brengt. De verkeersborden zijn in het cyrillisch geschreven, maar daaronder staat hetzelfde in Latijnse letters, dus daar moet je mee uit de voeten kunnen.

Attracties in OhridMenu-Invoer

Als u in Macedonië bent geweest, moet u beslist de Macedonische keuken proberen. Het eten in Macedonië is niet bijzonder duur en smaakt des te beter. In een restaurant moet u vóór het hoofdgerecht de "Shopska"-salade bestellen, die u ook in "шопска" kunt vinden. Macedonië staat ook bekend om zijn paprika's en schapenkaas, dus u moet zeker de "Ajvar"-dip (Aјвар) en "Sirenje" (сирење) proberen. Evenzo moet u rakija "Pакија", een Macedonische vruchtenbrandewijn met een alcoholgehalte van 50-60%, ten minste één keer hebben geprobeerd. Het bekendste gerecht in Macedonië heet"Gravče na Tavče" (гравче на Тавче) en is een bonensoep waarin soms stukjes vlees of worst worden verwerkt.

Samuel's vesting Ohrid

Samuel's vesting Ohrid

Kerk van St. John van Kaneo

Kerk van St. John van Kaneo

Afgezien van het eten kunt u in Ohrid echter meer te weten komen over de orthodoxe cultuur. Hiervoor kunt u gewoon de kerk van Sint Sofija (Crkva Sveta Sofija/црква света софија) of de kerk van Sint Jan van Kaneo (Crkva Sveti Jovan Kaneo/црква свети јован канео) bezoeken. Afgezien daarvan kunt u veel leren over de geschiedenis van Macedonië in het Ottomaanse Rijk, vooral op de archeologische site van Plaošnik. Zo werd in Plaošnik aan het eind van de 9e eeuw de kerk van de heilige Clemens en Panteleimon gebouwd, die later door de Ottomanen werd verwoest zodat er een moskee kon worden gebouwd. Niet alleen de ruïnes, maar geheel Macedonië werd echter beïnvloed door het Ottomaanse Rijk, waardoor de cultuur zeer exotisch werd.

Andere bezienswaardigheden
Oud theater in Ohrid
  • Gouden strand
  • Labino Strand
  • Oude Stadspark
  • Potpesh strand
  • Galerij van de Iconen van Ohrid
  • Oud theater van Ohrid
  • Samuels Fort

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat