Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Valencia

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 179 beoordelingen voor de Luchthaven Valencia
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Valencia

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Valencia bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 9 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur in de luchthaven van Valencia

Valencia is een van de grootste steden van Spanje en is ook een zeer populaire stad, gelegen aan de Middellandse Zee. Het heeft vele mooie stranden, die zelfs in het centrum van de stad liggen. Ook het culturele aanbod is groot. Daarnaast zijn er in Valencia veel beurzen en is het een van de meest economische en dynamische steden van Spanje. Valencia heeft ook veel bezienswaardigheden te bieden, zowel oude als nieuwe.

paella valenciana

Paella Valenciana

Culinair Valencia heeft ook veel te bieden, want hier is het beroemdste en populairste recept van Spanje in het algemeen, de Paella Valenciana. Wie kan beweren dat hij het in zijn oorspronkelijke plaats opeet? Bovendien vocht de nationale held van Spanje "El Cid" tegen de Moren in Valencia. Zelfs vandaag de dag herinneren feestelijkheden en volksgebruiken in de hele regio ons hieraan. Met een huurauto van het autoverhuurbedrijf op het vliegveld VLC kunt u Valencia en de omgeving verkennen.

Valencia in de zomer van 2020

Strand van Valenica

Strand van Valencia

Als u uw vakantie aan zee wilt doorbrengen en wilt genieten van een breed scala aan sporten, watersporten en het nachtleven, dan is Valencia in de zomer van 2020 de stad voor u. Wanneer is de beste tijd om Valencia te bezoeken? In het hoogseizoen, in de maanden juli en augustus kunt u temperaturen tot 30 graden verwachten. Het voordeel in deze maanden is de lage kans op regen en vele uren zonneschijn. Zelfs in september kunt utemperaturen tot 28 graden verwachten, wat de zomermaanden tot het perfecte seizoen maakt voor een vakantie met of zonder huurauto.

Luchthaven van Valencia: Algemene informatie

De luchthaven van Valencia of kortweg VLC werd in 1933 geopend en is een van de belangrijkste luchthavens van Spanje. Het is internationaal actief en is door het groeiende toerisme steeds belangrijker geworden. Vandaag de dag ligt het tussen de stadsgrenzen van Manises y Quart de Poblet. Voornamelijk binnenlandse vluchten worden in elke terminal van de luchthaven bediend. Vooral Madrid en Mallorca zijn de belangrijkste bestemmingen in Spanje. De vluchten naar de hoofdstad Madrid alleen al zijn goed voor meer dan de helft van alle vliegtuigbewegingen.

Ook internationale luchtvaartmaatschappijen zijn vertegenwoordigd op VLC , zodat de luchthaven een internationale luchthaven wordt. Er zijn vluchten naar Europese steden, met name naar Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland, die een belangrijk onderdeel vormen van de activiteiten van de luchthaven. Er zijn in totaal 48 luchtvaartmaatschappijen die opstijgen en landen op de luchthaven VLC , waaronder Air Berlin, Ryanair, Delta Airlines en Lufthansa.

De luchthaven heeft twee terminals die maximaal 6 miljoen passagiers verwerken. Met tot 100.000 vliegbewegingen per jaar is de werking van de luchthaven vrij indrukwekkend. Elke terminal bruist dagelijks van de activiteit. In de laadruimte kan een vrachtvolume van meer dan 13.000 ton worden behandeld. Er zijn twee start- en landingsbanen die vanaf de terminal bereikbaar zijn.

De luchthaven VLC heeft ook een zeer belangrijke economische betekenis voor de hele regio, omdat het ook een belangrijke werkgever is die extra economische sectoren combineert en een positieve invloed heeft op de groei in de omgeving. De luchthaven ondersteunt de landbouwindustrie, de levering van gereedschap en natuurlijk het toerisme, aangezien alle vliegtuigen voor de respectievelijke industrieën opstijgen vanaf de luchthaven VLC in Manises. Met uw huurauto, die u tegen een redelijke prijs kunt reserveren bij het autoverhuurbedrijf, kunt u comfortabel en flexibel aan uw reis beginnen.

Wat zijn de afstanden vanaf de luchthaven van Valencia?

Afstand tot de luchthaven van Valencia (VLC) Plaats
8 km Valencia Centrum
10,2 km El Carmen
10,8 km Plaza del Virgen
355 km Madrid

In de terminal van de luchthaven - eten, winkelen en meer

Op de luchthaven VLC kunt u natuurlijk in verschillende gebieden eten en drinken, want binnen de luchthaven zijn er verschillende cafés en restaurants die zowel regionale als internationale gerechten aanbieden, evenals verschillende koffiespecialiteiten. In Café Ritazza kunnen frahling enthousiastelingen alles krijgen wat hun hartje begeert. Daarnaast bieden andere plaatsen koffiespecialiteiten aan. In het passagiersgebied zijn er verschillende restaurants die een breed scala aan dranken en snacks aanbieden.

Er is ook een grillrestaurant en een taberna in de terminal. U kunt ook geld opnemen of wisselen op de luchthaven van Valencia. Er zijn twee geldautomaten op de eerste verdieping van de aankomsthal. Er is ook een geldwisselkantoor dat u dagelijks van 7.00 tot 21.00 uur kunt gebruiken.

Er zijn ook openbare telefoons in de hele terminal, die door alle passagiers kunnen worden gebruikt. Er is ook een hotspot op het terrein waar u uw WiFi-apparaten kunt aansluiten. U kunt in heel Spanje prepaid kaarten kopen tegen lage prijzen en natuurlijk op het vliegveld van Valencia, waarmee u kunt bellen.

U kunt op de luchthaven VLC in verschillende winkels winkelen. Er is de Aldeasa-winkel, die zich in de aankomsthal bevindt en producten voor dagelijks gebruik aanbiedt, maar ook tabak, parfum, snoep, sterke drank en kleine souvenirs verkoopt. De Divers winkel in het passagiersgedeelte biedt soortgelijke goederen aan. De Las Lilas winkel verkoopt snoep, snoepgoed en andere zoete dingen. In de terminal op niveau 2. is er ook een apotheek, die niet alleen medicijnen, maar ook speelgoed, sieraden en cosmetica aanbiedt. In de openbare ruimte zijn kranten, tijdschriften, boeken, snoepgoed en tabaksproducten te vinden. Huur een auto bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze en verken de omgeving van Valencia.

Speciale voorzieningen op de luchthaven van Valencia

Slechts enkele kilometers verderop in de directe omgeving van de luchthaven bevindt zich een gevoelig ecosysteem, waardoor ecologische betrokkenheid en milieubescherming hier zeer belangrijk zijn. Er zijn verschillende maatregelen, zoals de vermindering van overmatig afval, het beheer van hulpbronnen of de beheersing van geluidsemissies. U kunt ook verschillende rondleidingen op het luchthaventerrein boeken. In dit kader kunt u alle faciliteiten bezoeken, bijvoorbeeld de energievoorziening, de toren of de bagageruimte. Huur een auto op het vliegveld voor een redelijke prijs en reis in alle comfort door heel Spanje.

Bagage op de luchthaven van Valencia

De verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben balies op de begane grond van de terminal, zodat u direct hulp kunt krijgen als u problemen heeft. Op de eerste verdieping van de terminal staat ook een inpakmachine die uw bagage in plastic folie verpakt voor extra veiligheid. Na de landing op de luchthaven VLC wordt u door het vluchtpersoneel geïnformeerd waar uw bagageband zich bevindt. Zodra u uw bagage heeft ontvangen, haalt u uw auto op bij het autoverhuurbedrijf en kunt u comfortabel vele kilometers door Spanje reizen.

Autoverhuur Valencia Luchthaven: Waar zijn de balies?

Ophalen van stations direct op de luchthaven

Ophalen van stations direct op de luchthaven

De autoverhuurbalies bevinden zich in de aankomsthal van de luchthaven van Valencia. U kunt het autoverhuurbedrijf bereiken waar u uw auto voor een redelijke prijs kunt huren binnen een paar minuten te voet nadat u uw bagage hebt opgehaald. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis of Europcar beschikbaar voor u om een auto te huren. Ze bevinden zich op de begane grond van de terminal.

Wij raden u in ieder geval aan om uw huurauto vooraf via het internet te reserveren bij het geselecteerde autoverhuurbedrijf. Dit bespaart u niet alleen veel geld, maar ook moeite ter plaatse. Huur uw auto bij de autoverzekeraar van uw keuze en haal hem op bij het ophaalstation.

Waar is het ophaalpunt op de luchthaven van Valencia?

Het ophaalpunt waar u uw huurauto kunt ophalen kan verschillen afhankelijk van het autoverhuurbedrijf dat u kiest. Informatie over uw persoonlijke ophaalpunt kan worden verkregen bij het personeel van de autoverhuurbalie. Ze zullen je ook vertellen hoe je bij het ophaalpunt kunt komen. Daarna rijdt u met uw huurauto van Manises naar Valencia of een plaats in de omgeving van de stad.

Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven VLC?

Zodra u uw huurauto heeft opgehaald bij de luchthaven autohuur pick-up station, zult u zeker willen tanken of weten waar u kunt tanken voordat u de auto terugkeert. Er is een Repsol-benzinestation op slechts ongeveer een km van de luchthaven. Daarna rijdt u van Manises naar Valencia en omgeving. U kunt ook een omweg maken naar de hoofdstad Madrid met een auto die u eerder tegen een lage prijs kon huren.

Huur een auto tegen lage kosten en maak gebruik van het Valenciaanse vervoersnetwerk

Het transportnetwerk rond Manises en Valencia is zeer goed ontwikkeld. Met uw huurauto kunt u vanaf het vliegveld de Autovia del Mediterraneo, de A7, nemen en overstappen op de A3, de Autovia del Este, die zich direct op het vliegveld bevindt. Als u uit het zuiden komt, neemt u de tolweg AP7, de Autopista adel Mediterraneo, die ook naar de Autovia del Este leidt. Huur een auto bij het autoverhuurbedrijf en rij van Valencia naar Madrid.

Autohuur Valencia: Bijzonderheden van het Spaanse wegverkeer

De Spaanse verkeersregels verschillen in principe niet veel van de Duitse. Als u met uw huurauto op de Spaanse wegen rijdt, heeft u geen internationaal rijbewijs nodig.

Wat zijn de maximumsnelheden in Valencia?

Binnen steden en gemeenten 50 km/u
Landwegen 90 km/u
Snelwegen 110 km/u
Snelweg 120 km/u

Hoewel de Spaanse mentaliteit meer ontspannen is dan de Duitse, moet u rekening houden met de alcohollimiet in het bloed als u uw huurauto ophaalt bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf en door het land rijdt. Ga nooit in de huurauto zitten als je alcohol hebt gedronken. De alcohollimiet in het bloed is 0,5 per duizend, en vanaf 1,2 per duizend zijn er niet alleen zware boetes, maar ook gevangenisstraffen van drie tot zes maanden. Rijd van de luchthaven van Valencia naar Valencia met uw goedkope huurauto. Vergeet echter niet uw veiligheidsgordel vast te maken, want veiligheidsgordels zijn overal in Spanje verplicht. Overtredingen worden bestraft met een boete. Huur een auto voor een redelijke prijs!

Reserveer een huurauto en verken Spanje in alle comfort.

Huizen in de oude stad van Valencia

Huizen in de oude stad van Valencia

U heeft uw huurauto opgehaald bij het autoverhuurbedrijf en wilt nu van Manises naar de stad Valencia rijden? Stap in de auto die u goedkoop bij het autoverhuurbedrijf heeft gehuurd en kijk uit naar vele bezienswaardigheden.

Neem de auto naar de ciudad de las artes y de las ciencias:

Bijvoorbeeld aan de stad van de kunsten en wetenschappen (ciudad de las artes y de las ciencias), die is ontworpen door Santiago Calatrava, een Valenciaanse architect. Het enorme gebouw, dat een bioscoop en het grootste aquarium van Europa herbergt, biedt ook een interactieve tentoonstelling. Laat u zich door dit gebouw imponeren.

De wijk El Carmen:

Met uw huurauto kunt u daarna verder gaan, bijvoorbeeld naar de wijk El Carmen. Dit oude gedeelte werd gebouwd tussen twee stadsmuren, een christelijke en een Moorse. Laat uw huurauto achter op een parkeerplaats en dwaal door de straten en steegjes met middeleeuwse gebouwen. Bekijk de paleizen eens van binnenuit, want de architectuur is opmerkelijk.

Plaza de la Virgen:

Kathedraal van Valencia

Kathedraal van Valencia

Als u op zoek bent naar meer bezienswaardigheden in Valencia, kunt u ook met uw huurauto naar Plaza de la Virgen en het kathedraalcomplex rijden. De kathedraal van de stad met de klokkentoren van Miguelete, het archeologisch museum of de Basilica de la Virgen zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Huur de juiste huurauto en reis naar alle bezienswaardigheden in alle comfort.

Huurauto tour naar Madrid:

Uitzicht over Madrid

Uitzicht over Madrid

Huur de auto van uw keuze voor een redelijke prijs en rij met de huurauto ook naar de Spaanse hoofdstad Madrid. De afstand tussen Valencia en Madrid is 355 km, die u comfortabel kunt afleggen met een moderne huurauto.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

179 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Valencia

Beoordeling van Felix

“Alles is in orde, blij om terug te komen!”

Beoordeling van Peter

“Zeer vriendelijk en ongecompliceerd!”

Beoordeling van Frank

“Allemaal erg vriendelijk en sympathiek. Eventueel geconstateerde schade werd direct opgepakt.”

Beoordeling van Karin

“Website zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Boeking zelf zonder problemen.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat