Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Reus

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Reus
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Reus

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Reus bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 34 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
14 Dagen van 22.06 - 06.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. SEAT IBIZA
14 Dagen van 22.06 - 06.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo X
14 Dagen van 22.06 - 06.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Reus

Spanje is zowel in de zomer als in de winter een perfecte bestemming. In de zomer kunt u vooral de kust langs de Middellandse Zee verkennen met uw eigen huurauto. Op de luchthaven van Reus kunt u direct na de landing uw gewenste huurauto ophalen en aan uw avontuur beginnen. U kunt ook andere verhuurstations in de buurt vinden en leuke plaatsen als Barcelona of Valencia ontdekken.

autoverhuur op de luchthaven van Reus

Uitzicht over Reus, Spanje

Uitzicht over Reus

Landt u op de luchthaven van Reus (REU) en wilt u Reus en de Costa Dorada verkennen met uw eigen huurauto? Dan maakt u een zeer goede keuze als u uw huurauto vroeg boekt bij een van de drie autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Vergelijk met MietwagenCheck alle huurauto aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven op Reus Airport voordat u aan uw vakantie of zakenreis begint, profiteer misschien zelfs van een vroegboekkorting en reserveer desgewenst tegelijkertijd handige accessoires zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje.

Ophaalstation voor uw huurauto op de luchthaven van Reus

Gelukkig vindt u de autoverhuurbalies op de luchthaven van Reus ook direct nadat u door de douane bent geklaard, zodat u na uw korte vlucht meteen uw online gereserveerde huurauto kunt ophalen, samen met de documenten, om aan een ontspannen vakantieavontuur te beginnen.

Met een huurauto de lente door in Reus

Pak uw koffers, reserveer een huurauto en vertrek op uw voorjaarsreis naar Reus. Beleef onvergetelijke dagen met uw eigen huurauto in Reus. De lentemaanden zijn ideaal voor excursies rond Reus. Ontdek de mooiste steden en populairste bezienswaardigheden. In de lente kunt u zich verheugen op aangenaam warme temperaturen met veel zonneschijn. Maak een wandeling op het strand, doe nieuwe energie op en trakteer uzelf daarna op heerlijke tapas in een van de Spaanse restaurants. De lente in Reus heeft voor elk wat wils.

Hoeveel autoverhuurbedrijven zijn er op de luchthaven van Reus?

Helaas hebben tot nu toe slechts drie autoverhuurbedrijven zich op de luchthaven van Reus gevestigd waar u een auto kunt huren, dus het is een groot voordeel als u ruim op tijd voor uw reis een huurauto heeft gereserveerd. U kunt een auto huren op de luchthaven bij de volgende autoverhuurbedrijven:

  • Firefly
  • Goldcar
  • Hertz

Waar kan ik tanken op de luchthaven van Reus?

Huurwagen tanken

Autoverhuur tanken

Als u direct vanaf Reus Airport met uw eigen huurauto wilt gaan rijden, maakt u een goede keuze als u kiest voor een huurauto met volle tank en een eerlijke tankregeling, aangezien er geen tankstation op de luchthaven is en u dus niet direct op zoek hoeft te gaan naar een tankstation. Het dichtstbijzijnde tankstation van EsclatOil bevindt zich op "Carrer Argentina, 13" en een ander Estació de Servei Cepsa Cim del Camp bevindt zich op de "Autovia del Mediterrani", dicht bij de afrit naar de A7 richting Tarragona.

Autoverhuur op de luchthaven van Reus (REU): Op ontdekkingstocht

Hoewel Reus door de meeste toeristen vaak alleen wordt gebruikt als springplank voor een citytrip in Barcelona of een strandverblijf in Tarragona, heeft de stad veel meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. Waarom maakt u geen korte tocht met uw huurauto en bezoekt u niet het Gaudi Center, geniet u niet van een kopje koffie op de Plaza del Mercadal, neemt u geen kijkje in het Pere Mata Instituut, een voormalig psychiatrisch ziekenhuis of laat u zich meevoeren naar een andere tijd door de plafondschilderingen in het prachtige Bofarull Paleis. Als u met uw huurauto enkele uitstapjes in de omgeving wilt maken of zelfs een rondreis wilt beginnen, dan vindt u hieronder wat kilometer- en rijtijdinformatie, die u kan helpen bij uw reisplanning.

Autoverhuur bestemmingen van Reus Luchthaven

Naam van de stad Afstand tot luchthaven REU Reistijd
Reus centrum 5,4 km 13 minuten
Barcelona 106 km 1 uur 29 minuten
Tarragona 12,2 km 16 minuten
Valencia 257 km 2 uur en 16 minuten.
Zaragoza 230 km 2 uur en 16 minuten.
Park Güell in Barcelona

Park Güell in Barcelona

Kasteel van Tarragona

Kasteel bij Tarragona

Ciudad de las Artes in Valencia

Ciudad de las Artes in Valencia

De vervoersverbindingen op de luchthaven van Reus (REU)

Als u niet meteen met uw huurauto op pad wilt of als u uw huurauto later hebt gehuurd, kunt u het stadscentrum van Reus natuurlijk per taxi bereiken voor ongeveer 22 €. Bovendien rijdt er een bus (lijn 22) tussen de luchthaven en het stadscentrum van Reus, maar die rijdt niet de klok rond en vertrekt slechts om het uur buiten de terminal, aan de rechterkant van de parkeerplaats. Maar als u van Reus naar Barcelona wilt rijden, bespaart u geld door meteen een auto te huren, want een rit van Reus naar de luchthaven Barcelona kost 150 €, zodat de goedkope vlucht in veel gevallen niet de moeite waard is.

Rondom het dienstenaanbod op de luchthaven Reus

Helaas moet u het doen zonder een uitgebreid serviceaanbod op de luchthaven Reus. Toch hoeft u niet met een lege maag aan boord van uw vliegtuig te gaan, want er zijn ten minste twee kleine restaurants op de luchthaven, waar u alleen kleine dingen te eten en te drinken kunt krijgen. Bovendien is er op de luchthaven een belastingvrije winkel en een tijdschriftenwinkel, zodat u niet zonder de nodige lectuur aan uw vlucht hoeft te beginnen. Pluspunten verzamelt de luchthaven, echter, vanwege zijn gratis WLAN.

Huurauto rondreis Reus: Langs de Costa Dorada

Reis naar Barcelona met vrienden

Reis naar Barcelona met vrienden

Glashelder water, prachtige, zacht glooiende strandstroken en een adembenemend achterland dat wordt gekenmerkt door ceders en cipressen, maken de Costa Dorada niet alleen tot een paradijs voor alle waterratten, maar ook voor alle natuurminnende reizigers die graag een eind te voet afleggen. Reden genoeg om met een huurauto op een unieke ontdekkingsreis te gaan tussen Barcelona en Valencia. Rijd langs de kust, bekijk kerken, kloosters en musea of maak een langere tussenstop in de metropool Barcelona en geef u over aan de flair van de stad. Wij hebben hieronder een lijst samengesteld van enkele bezienswaardigheden die u zeker met uw huurauto moet bezoeken:

  • Oude binnenstad van Sitges
  • Pont del Diable in Tarragona
  • Kathedraal Santa Maria in Tarragona
  • Parque Natural del Garraf in Olivella
  • Amfitheater in Tarragona
  • Parque del Pescador in Cambrils

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat