Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Milaan-Malpensa

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 139 beoordelingen voor de Luchthaven Milaan-Malpensa
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Milaan-Malpensa

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Milaan-Malpensa bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Lancia Ypsilon
8 Dagen van 31.03 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Lancia Ypsilon
8 Dagen van 31.03 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Peugeot 107 or similar
8 Dagen van 31.03 - 08.04.2024
Voorbeeld auto

Als het ' s zomers warm wordt in Milaan, boek dan een huurauto met airconditioning op Milaan Malpensa Airport. Met uw eigen huurauto kunt u naar uw favoriete plekjes in Milaan rijden. Geniet van een verfrissend drankje of een ijsje en bezoek daarna de kathedraal van Milaan. U kunt de zomeravonden in Milaan afsluiten met een heerlijke maaltijd.

Autoverhuur op Milaan Malpensa Luchthaven

Milaan Luchthaven

Milaan Luchthaven

Met een huurauto vanaf Milaan Malpensa Airport MXP bent u goed op weg in de prachtige regio Lombardije in Noord-Italië. Talrijke meren, bergen en het milde klimaat nodigen u uit om de streek per huurauto te ontdekken. Door uw huurauto te boeken via de prijsvergelijker, kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw gewenste aanbieding inclusief extra diensten kiezen uit de vele autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Zo staat niets een ontspannen reis naar Milaan in de weg!

Begin de lente met een huurauto vanaf Milaan Malpensa Airport

Maak je klaar voor een grote lading dolce vita deze lente in Milaan. De Italiaanse modehoofdstad lokt met opwindende bezienswaardigheden en veel winkelmogelijkheden. Smul u tegoed aan gelateria's, cafés, trattoria's en meer. Het perfecte lenteweer in Milaan zorgt voor een onvergetelijke korte trip. U kunt het beste een huurauto nemen op Milaan Malpensa Airport. Op die manier hoef je niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Als je tijdens je voorjaarsvakantie vooral in het centrum van de stad verblijft, kun je ook veel te voet bereiken. Bezoek de mooiste bezienswaardigheden, zoals de Dom van Milaan, het Bosco Verticale of de Galleria Vittorio Emanuele II en ontspan daarna in de lentezon in het park. De bloeiende blauweregen hullen de modehoofdstad van Italië in een zee van kleur. Milaan zal gegarandeerd niet teleurstellen. Sluit de lenteavonden af in een van de bars of restaurants met wijn en Italiaanse lekkernijen. Probeer zeker cannoncino, risotto alla Milanese en panettone. Het zal je hart van de fijnproever sneller doen slaan. Nou, ben je klaar voor je reis naar Milaan deze lente?

De kathedraal van Milaan

De kathedraal van Milaan

Bosco Verticale, Milaan

Bosco Verticale, Milaan

De autoverhuurbedrijven op de luchthaven

Als u een auto wilt huren op Milaan Malpensa Airport, kunt u onder andere kiezen uit de volgende autoverhuurbedrijven:

  • Auto Europa
  • Avis
  • Begroting
  • Hertz
  • Locauto
  • Maggiore
  • Europcar
  • Sixt

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Milaan Malpensa Airport?

Veel luchtvaartmaatschappijen vliegen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland naar Milaan en terug. Maar ook langeafstandsvluchten, zoals naar New York City, worden aangeboden vanaf de luchthaven Malpensa. Een selectie van luchtvaartmaatschappijen en hun bestemmingen in Duitssprekende landen vindt u hier:

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen in Duitssprekende landen
Austrian Airlines Wenen
easyJet Hamburg, Stuttgart,
Darwin luchtvaartmaatschappij Geneva
Germanwings Stuttgart
Flybe Hannover

Met de huurauto, bus en taxi naar Milaan Airport

De trein Malpensa Express rijdt elk half uur van station Milaan Cadorna naar de luchthaven Malpensa. De reis duurt ongeveer 40 minuten, tickets zijn verkrijgbaar bij de ticketautomaten of al online. Onderweg stopt de trein ook in Milaan-Bovisa, Saronno en Busto Arsizio. Deelnemers aan het bonusprogramma Lufthansa Miles&More kunnen hun awardmijlen inwisselen voor een reis of nieuwe mijlen verzamelen op vertoon van hun klantenkaart. Verschillende shuttlebussen, zoals de Malpensa Shuttle, rijden ongeveer elke 20 minuten naar het station Milano Centrale. De taxistandplaatsen bevinden zich in de aankomsthal van Terminal 1 bij uitgang 4 en 5 en in de aankomsthal van Terminal 2. De luchthaven Malpensa ligt op ongeveer 50 km van het centrum van Milaan en is gemakkelijk bereikbaar met een huurauto.

Voorzieningen op de luchthaven

Gratis internet via WLAN beschikbaar op de hele luchthaven en te gebruiken zonder registratie. De snelheid wordt beperkt tot 512 Kbps, maar er is geen tijdslimiet. Ontdek het ruime aanbod aan bars en restaurants op de luchthaven Milano Malpensa. Vele heerlijke versnaperingen en culinaire hoogstandjes zullen uw eetlust opwekken! Terminal 1 biedt de meeste gastronomische mogelijkheden, maar ook in Terminal 2 hoef je niet ver te zoeken. Winkelen en last-minute aankopen zijn ook mogelijk op de luchthaven. Er zijn filialen van bekende merken en designer labels, evenals een Carrefour supermarkt, kiosken en natuurlijk een Dufry duty-free winkel.

Huur een auto en verken de stad Milaan

Uitzicht over Milaan

Uitzicht over Milaan

Milaan is de financiële hoofdstad van Italië en een van de modehoofdsteden van de wereld, samen met Parijs. De huidige economische hoofdstad van Italië was reeds in de Middeleeuwen en de vroegmoderne tijd, samen met Venetië en Florence, een van de belangrijkste centra van handel en financiën ten zuiden van de Alpen. Sinds het Romeinse Rijk heeft elk tijdperk zijn architectonische sporen nagelaten in het stadsgebied. Onder de invloed van de hertogen van Milaan ontwikkelde de stad zich tot een kern van de Italiaanse Renaissance. De kunstenaar Leonardo da Vinci, die beschouwd wordt als het toonbeeld van het universele genie, werkte hier in totaal 25 jaar van zijn leven. Enkele van zijn weinige overgebleven werken bevinden zich in de collecties van verschillende Milanese musea. Zijn muurschildering "Het Laatste Avondmaal" in het klooster van Santa Maria delle Grazie staat nu op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. De mode- en textielindustrie van de stad zijn van wereldklasse. Termen zoals "Milanees design" en "Milanees chic" worden beschouwd als handelsmerken voor goederen uit het hoge prijssegment. Als toeristische bestemming is Milaan dan ook bijzonder interessant voor cultuur- en winkeltoerisme.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

139 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Milaan-Malpensa

Beoordeling van Marc E.

“Het ophalen en terugbrengen ging super snel en soepel.”

Beoordeling van Tom S.

“Alles is in orde, hartelijk dank.”

Beoordeling van Patrick D.

“Het personeel was vriendelijk en kon goed communiceren buiten de lokale taal. In het algemeen onderscheidde Auto Europe zich aangenaam van andere lokale autoverhuurbedrijven.”

Beoordeling van Jasmin N.

“In plaats van de kleine auto die we hadden geboekt, kregen we een volledige upgrade (gratis natuurlijk). Dat was een genot!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat