Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Klagenfurt

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Klagenfurt
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Klagenfurt

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Klagenfurt bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 49 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
9 Dagen van 05.07 - 14.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
9 Dagen van 05.07 - 14.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 53 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500 3dr A/C
9 Dagen van 05.07 - 14.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Klagenfurt

Met een huurauto valt er in de zomer genoeg te ontdekken in de mooie stad Klagenfurt am Wörthersee. Boek een goedkope huurauto bij de autoverhuurbedrijven in Klagenfurt Luchthaven. De regio betovert met een contrast van bergen en meren die de zomermaanden in Oostenrijk onvergetelijk maken. Zoek verkoeling in een van de vele lido's in Klagenfurt en maak andere uitstapjes in de boeiende streek. Flexibel en gemakkelijk rijden met uw huurauto naar de hoogtepunten van Klagenfurt en heel Oostenrijk.

Vergelijk autoverhuur op Klagenfurt Luchthaven

Uitzicht op Klagenfurt

Boek een goedkope huurauto in Klagenfurt Luchthaven

Hoewel Oostenrijk elk jaar wintersportliefhebbers aantrekt met de mooiste skigebieden ter wereld, is het land ook een populaire zomerbestemming. Het is ongelooflijk gemakkelijk om naar Oostenrijk te gaan, bijvoorbeeld naar Klagenfurt. Klagenfurt Airport (KLU) biedt het hele jaar door verbindingen vanuit Duitssprekende landen. Om nog meer uit uw reis door Oostenrijk te halen, raden we u aan een auto te huren op de luchthaven van Klagenfurt. Waar reserveer ik een huurauto voor Klagenfurt Luchthaven? U kunt de beste aanbiedingen voor Klagenfurt Airport autoverhuur vergelijken op MietwagenCheck. Wij werken samen met alle autoverhuurbedrijven die op de luchthaven van Klagenfurt gevestigd zijn.

afhalen van uw huurauto op de luchthaven van Klagenfurt

Autoverhuur Klagenfurt Luchthaven Bord

Haal uw huurauto op in Klagenfurt Luchthaven

Aangezien de luchthaven van Klagenfurt niet bijzonder groot is, hoeft u niet ver te lopen met uw bagage. De autoverhuurstations bevinden zich tussen de vertrek- en aankomstzones. Van hieruit kunt u snel naar de parkeerplaats van uw huurauto. Na een paar formaliteiten kunt u meteen beginnen aan uw reis naar Klagenfurt en heel Oostenrijk.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Klagenfurt Luchthaven?

Natuurlijk hoeft u het op de luchthaven van Klagenfurt niet te stellen zonder het aanbod van autoverhuurbedrijven die in heel Europa actief zijn, zodat u tijdens uw verblijf altijd een competente contactpersoon vindt die u ook in geval van pech op een ongecompliceerde manier kan helpen. Hieronder volgt een lijst van autoverhuurbedrijven die op de luchthaven actief zijn:

  • Avis
  • Buchbinder
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • Megadrive
  • Sixt

Waar vind ik tankstations in de buurt van Klagenfurt Airport?

Tankstation op de luchthaven van Klagenfurt

De tankstations bevinden zich direct bij de luchthaven

In het algemeen raden wij u aan altijd te kiezen voor de fair full/full tankregeling . In dit geval haalt u uw huurauto op met een volle tank en brengt u hem terug met een volle tank. Dit resulteert in een tijd- en kostenvoordeel direct bij het ophalen. Waar is het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Klagenfurt? Mocht uw huurauto een keer geen volle tank hebben, dan vindt u in de Sankt Veiter Straße in de richting van de S37 een groot aantal tankstations. Deze benzinestations zijn ook geschikt om uw huurauto bij te tanken voordat u hem inlevert.

Benzinestation Afstand tot luchthaven Klagenfurt
Avanti 1,3 km
Eni 1,9 km

autoverhuur Klagenfurt Luchthaven - ervaring Oostenrijk

Op weg met een huurauto in Oostenrijk

Beleef Oostenrijk met een huurauto vanuit Klagenfurt

Kunt u niet genoeg krijgen van besneeuwde bergen en diepblauwe of diepgroene meren? Dan moet u zeker met uw huurauto een rondreis maken van Graz, via Wenen naar Salzburg of de mooiste plekjes in de buurlanden Slovenië en Italië verkennen. Maak een uitstapje naar Bled en bezoek de kerk op het piepkleine eilandje in het meer, rijd naar de Kozjak-waterval in Kobarid of rijd zelfs helemaal naar Ljubljana, bezoek het kasteel en slenter wat over het levendige Vodnik-plein, een markt waar bijna alles wat uw hartje begeert te koop is. Maar ook een ritje via Villach, met de bedevaartskerk Maria Gail, naar Udine, een stad die haar bezoekers betovert met een groot aantal prachtige paleizen, is met de huurauto de moeite waard.

Autoverhuur op de luchthaven van Klagenfurt - Op naar de Wörthersee

De prachtige Wörthersee in Klagenfurt

Ontdek de Wörthersee en meer in Klagenfurt

Met meer dan 70 bezienswaardigheden en bijna 20 musea vliegt de tijd in Klagenfurt voorbij, dus in de meeste gevallen zal een weekendje weg niet genoeg zijn om alles te zien. Een ritje rond de Wörthersee zou echter net zo goed op uw lijstje moeten staan als een mooi plaatje van de Lindwurmbrunnen fontein of een bezoek aan de parochiekerk van de stad St. Egid. Als u met kinderen reist, moet u zeker een kijkje nemen in het planetarium of koude rillingen over uw rug krijgen in de Reptielenzoo van Happ.

Als u een rondreis wilt maken of een paar uitstapjes in de omgeving, dan vindt u hieronder enkele kilometerstanden:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven KLU Reistijd
Stadscentrum Klagenfurt 2,8 km 6 minuten
Villach 43,5 km 32 minuten
Graz 134 km 1 uur en 32 minuten.
Udine 166 km 1 uur 43 minuten
Ljubljana 88,2 km 1 uur en 32 minuten.

Met de bus, trein, taxi of huurauto naar Klagenfurt

U hoeft niet lang te rijden met uw huurauto om het stadscentrum te bereiken, dat op slechts 6 minuten afstand ligt via de luchthavenweg en de Sankt Veiter Straße. Mocht uw huurauto tegen de verwachting in niet beschikbaar zijn, dan kunt u het stadscentrum natuurlijk ook met de bus bereiken, waarvan de bushalte recht tegenover de aankomsthal ligt. Daarnaast kunt u ook elk uur de trein nemen, waarvan u het precieze netwerk kunt vinden op de website van de luchthaven. Als u daarentegen met veel bagage reist en liever per taxi naar de stad wordt gebracht, vindt u op de luchthaven natuurlijk voldoende taxi's.

Luchthaven Klagenfurt - geen kans op verveling hier

Of het nu gaat om koffie, reislectuur of zoetigheden, de luchthaven van Klagenfurt heeft voor elk wat wils. Bovendien vindt u in de Travel Value Shop een selectie van hoogwaardige parfums en Karinthische specialiteiten, zodat u op de terugreis snel een of twee souvenirs kunt kopen. Als u daarentegen niet zo veel zin hebt om te winkelen, kunt u snel een paar vakantiefoto's naar vrienden en kennissen sturen dankzij de gratis internettoegang of de thuisblijvers op de hoogte brengen van uw aankomsttijd op de luchthaven van uw woonplaats.

Met een huurauto naar de buurlanden van de EU

Als u een reis naar Italië of Slovenië overweegt, zullen veel van de grotere autoverhuurbedrijven u graag helpen. U dient uw autoverhuurbedrijf echter van tevoren te informeren, aangezien zij in dit geval vaak een extra vergoeding vragen, die in bedrag kan variëren.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat