Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Klagenfurt

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor Klagenfurt
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Klagenfurt

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Klagenfurt bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 51 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. VW T-Cross
7 Dagen van 01.07 - 08.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
7 Dagen van 01.07 - 08.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 55 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Volkswagen T-Cross
7 Dagen van 01.07 - 08.07.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto voor Klagenfurt

Gezicht op Klagenfurt

Klagenfurt am Wörthersee, de betoverende renaissancestad is meer waard dan een korte omweg met de huurauto. Ga op ontdekkingsreis tussen pittoreske natuur en prachtige gebouwen, wandel een beetje over de markt en ontspan in een van de prachtige cafés van de stad. Met MietwagenCheck kunt u de prijzen van alle autoverhuurbedrijven in Klagenfurt vergelijken en in een mum van tijd uw huurauto online boeken. Dit zorgt ervoor dat u uw huurauto direct vanuit Klagenfurt naar de mooiste bestemmingen in Oostenrijk en Slovenië kunt boeken.

Ontdek Klagenfurt en omgeving met een huurauto in de zomerMenu-Entry

Hoewel de meeste bezoekers niet eens de drang voelen om het charmante Klagenfurt te verlaten, moet u op zijn minst een of twee excursies in de omgeving maken. Wat dacht u van een boottochtje op de Wörthersee, een uitstapje naar de prachtige kerk Maria Wörth of een bezoek aan de vele kastelen? Natuurlijk kunt u ook de grens over naar Slovenië om daar de bezienswaardigheden te zien, of zelfs een kleine omweg naar Italië te maken. We hebben hieronder een aantal van de mooiste bestemmingen in de omgeving voor u samengesteld:

Worthersee in Klagenfurt
Stadstheater van Klagenfurt
Excursies van Klagenfurt Afstand per huurauto Reistijd
Villach ongeveer 45 kilometer ca. 35 minuten
Wolfsberg ongeveer 60 kilometer ongeveer 40 minuten
Tarvis, Italië ongeveer 75 kilometer ca. 55 minuten
Velenje, Slovenië ongeveer 105 kilometer ongeveer 1 uur & 40 minuten
Ljubljana, Slovenië ongeveer 130 kilometer ongeveer 1 uur & 35 minuten
Graz ongeveer 135 kilometer ongeveer 1 uur & 35 minuten
Udine, Italië ongeveer 165 kilometer ca. 2 uur

Autoverhuur op Klagenfurt AirportMenu-Entry

Basiliek in Klagenfurt

Als u met het openbaar vervoer bent aangekomen en geen geschikte huurauto in het centrum van de stad hebt gevonden, moet u zeker een kijkje nemen bij het autoverhuuraanbod van de luchthaven Klagenfurt (KLU), dat zich op ongeveer 5 km van het centrum van de stad bevindt. Strakke kleine auto's, comfortabele middenklasse auto's of SUV's met off-road capaciteiten moeten hier geen probleem zijn om te vertrekken naar een van de vele barokke gebouwen die meer dan 500 jaar geleden in het prachtige Klagenfurt zijn gebouwd.

Voordelen van huren op Klagenfurt Airport:

  • langere openingstijden
  • meertalig personeel
  • goede verkeersbinding
  • redelijke tarieven
  • goede parkeermogelijkheid
Panorama van de Worthersee bij Klagenfurt

Volledig omniumverzekering met of zonder eigen risicoMenu-Entry

Een goedkope huurauto betekent niet noodzakelijkerwijs dat u goed verzekerd bent. Het is daarom essentieel dat de auto die u huurt een uitgebreide verzekering heeft zonder eigen risico en dat de aansprakelijkheidsverzekering het hoogst mogelijke bedrag dekt. Het is aan u of u nog meer verzekeringen wilt afsluiten. In onze blog hebben we meer informatie over verzekeringen voor u verzameld.

Met een huurauto naar Slovenië of Italië?

Stadstheater van Klagenfurt

Door de nabijheid van de grens is het de moeite waard om met een huurauto een omweg te maken naar Slovenië of zelfs naar Italië. Controleer echter vóór de boeking in de huurvoorwaarden of een reis naar het buitenland is toegestaan of dat er extra kosten worden gemaakt. U kunt ook contact opnemen met ons serviceteam, dat u zal helpen met uw boeking. Als u van plan bent een reis naar het buitenland te maken, kunt u dit het beste in het commentaarveld invullen bij het maken van uw reservering en ons serviceteam zal dit met het lokale autoverhuurbedrijf verduidelijken.
Aangezien de verkeersregels in Slovenië echter aanzienlijk verschillen van die in andere Europese landen, raden wij u ten zeerste aan om u vertrouwd te maken met de nationale verkeersregels voordat u gaat rijden. Voor uw reis in Slovenië met een auto tot 3,5 ton heeft u een tolsticker nodig met de aanduiding 2A. Een 7-daags vignet cat. 2A voor ongeveer 15 € is waarschijnlijk beter dan een jaarvignet cat. 2A voor 110 €. De bijbehorende vignetten zijn te koop bij uw autoclub of in een van de "Kompas-Shops" in het grensgebied. Als u echter op weg naar Slovenië door de Karawanken-tunnel wilt gaan, wordt er weer een extra vergoeding in rekening gebracht.

Gemakkelijk parkeren met het navigatiesysteem

Worthersee in Klagenfurt

Wie zijn kostbare reistijd niet wil verspillen door een parkeerplaats te zoeken, moet overwegen om een navigatiesysteem te huren, want dat kost maar een paar euro per dag. Dit maakt uw reis in en rond Klagenfurt niet alleen gemakkelijker, maar ook in Slovenië. Vooral in Slovenië rijdt u met uw huurauto alleen naar bewaakte parkeergarages, want ook hier neemt het aantal autodiefstallen toe. Als uw huurauto is gestolen, neem dan direct contact op met uw autoverhuurbedrijf.

Extra chauffeurs en beginnende chauffeurs - u moet weten

Nieuwe plek in Klagenfurt

Om permanent alleen achter het stuur te zitten is vermoeiend! Als u om deze reden uw passagiers achter het stuur wilt laten zitten, moet u vanaf het begin kiezen voor een huurauto-aanbod, waarin al een extra bestuurder is opgenomen. Als dit niet het geval is, staan de meeste autoverhuurbedrijven u echter toe om een tweede bestuurder te boeken, waarbij u ervoor moet zorgen dat hij of zij niet ouder is dan de minimum- of maximumleeftijd die door de meeste autoverhuurbedrijven wordt vereist. Het laten rijden van uw passagiers zonder vergunning kan duur zijn, vooral in het geval van een schadegeval, omdat u op dat moment ernstig nalatig bent geweest en de verzekeringsmaatschappij hoogstwaarschijnlijk niet zal betalen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat