Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Hurghada

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Hurghada
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Hurghada

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Hurghada bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Nissan Sunny
15 Dagen van 22.09 - 07.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Aveo
15 Dagen van 22.09 - 07.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
15 Dagen van 22.09 - 07.10.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Hurghada

Bent u uw zomervakantie al aan het plannen en bent u nog op zoek naar een bijzondere bestemming? Boek uw huurauto van tevoren en haal hem op de luchthaven van Hurghada op. Van daaruit kunt u gemakkelijk uw rondreis door Egypte beginnen en steeds weer uw eigen route uitstippelen.

Uw huurauto op de luchthaven van Hurghada (HRG)

Hurghada, Egypte en de Rode Zee zijn een bestemming voor elk seizoen. In de zomermaanden mei, juni, juli, augustus en september is het de moeite waard om naar Hurghada af te reizen voor een mooie strandvakantie. Ook in de vroege en late herfst is de reis naar Egypte de moeite waard, want hier kunt u in oktober en november nog zomerse temperaturen verwachten . Alleen in de wintermaanden december, januari en februari "dalen" de temperaturen tot begin zomer 20 graden. Om het vakantiedomicilie in Noord-Afrika te bereiken, is de beste weg de luchthaven Hurghada, die uitnodigt met gunstige en rechtstreekse vluchten uit de Duitstalige landen. Een huurauto kan al de moeite waard zijn om de transfer van het vliegveld naar uw gekozen accommodatie te vereenvoudigen en geeft u de mogelijkheid om uw zomervakantie 2020 te beginnen, onafhankelijk van te dure taxi's of vervelend wachten. Maak gebruik van de mogelijkheid om een auto te huren vanaf de luchthaven van Hurghada en verken de omgeving rond Hurghada.

Reistemperaturen per seizoen:

  • Lente: 26 - 30 graden (maart, april).
  • Zomer: 34 - 37 graden (mei, juni, juli, augustus)
  • Herfst: 28 - 32 graden (september, oktober, november)
  • Winter: 22 - 24 graden (december, januari, februari)

Algemene informatie over de luchthaven van Hurghada

Landing op de luchthaven van Hurghada

Landing op de luchthaven van Hurghada

Uw eerste referentiepunt voor uw reis naar Egypte, zal de luchthaven van Hurghada zijn. Hier komt u aan bij Terminal 1 , die door veel Duitse luchtvaartmaatschappijen wordt bediend. De aantrekkelijke ligging van de luchthaven van Hurghada verklaart de vele aankomsten uit andere Europese landen, die net als u een mooie vakantie willen doorbrengen aan de stranden van Hurghada en andere nabijgelegen badplaatsen. Naast toeristen uit Duitstalige landen landen al vele jaren veel Russische en Turkse vakantiegangers op de luchthaven van Hurghada. Met toeristen van over de hele wereld die al jaren aankomen, is het luchthavenpersoneel goed geïnformeerd en zult u snel en gemakkelijk uw weg vinden op de luchthaven en naar uw huurauto op Hurghada Airport.

Dit moet worden opgemerkt:

Probeer de dagen maandag en donderdag te vermijden voor uw aankomst op de luchthaven van Hurghada, want die worden beschouwd als de drukste dagen. Als uw terugvlucht op een van deze dagen valt, reken dan op extra tijd bij het inleveren van uw huurauto.

Alle belangrijke informatie over het binnenkomen van Egypte in één oogopslag

Het paspoort als de veiligste keuze voor binnenkomst

Het paspoort als de veiligste keuze om het land binnen te komen

Reizigers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt voor de zekerheid aangeraden een paspoort bij zich te hebben dat nog minstens zes maanden geldig is als zij Egypte binnenkomen. Een visum is vereist voor vakantiegangers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Heb ik een visum nodig voor Egypte? Het toeristenvisum, dat een maand geldig is vanaf de datum van aankomst, wordt gewoon afgegeven op de luchthaven van Hurghada tegen betaling van € 22 of $ 25. Zoals bij alle reizen is het raadzaam informatie in te winnen over de voortdurend veranderende inreis- en visumvereisten voor uw volgende vakantiebestemming. De visumprocedure is eenvoudig voor vakantiegangers. Op de luchthaven en in de vakantiegebieden zou u zich moeten kunnen redden met Engels, Duits en Frans , naast de nationale taal Arabisch .

Een kort overzicht van welke reisdocumenten u kunt gebruiken om naar Hurghada te reizen:

Reisdocument Ingang
Paspoort* Ja
Tijdelijk paspoort Ja
Identiteitskaart** u. U.
Tijdelijke identiteitskaart Geen
Kinderpaspoort Ja

Paspoort* = moet nog minstens 6 maanden geldig zijn

Personalausweis** = met de Duitse identiteitskaart wordt een aparte toegangskaart afgegeven, hiervoor moeten twee biometrische pasfoto's worden ingeleverd. Indien u een reisdocument voor andere doeleinden nodig heeft, bijvoorbeeld voor geldovermakingen, kan de identiteitskaart als ontoereikend worden beschouwd. Wij raden u aan uw paspoort of een tijdelijk paspoort, dat nog minstens zes maanden geldig is, bij u te hebben, om onaangename verrassingen te voorkomen.

Ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Hurghada

Ontvangstbewijs van uw huurauto

Ontvangst van uw huurauto

Nadat uw vliegtuig op de luchthaven van Hurghada is aangekomen, wilt u uw huurauto direct ophalen. Waar zijn de autoverhuurstations in Hurghada Luchthaven? Nadat u de uitgang van de aankomstterminal hebt bereikt, vindt u daar direct de balies van de verschillende autoverhuurbedrijven en kunt u uw huurauto ophalen. De vriendelijke verhuurmedewerkers van het door u geboekte verhuurbedrijf zullen u door het proces loodsen en alles wat belangrijk is nog eens samenvatten. Stem de aankomsttijd van uw vlucht af op de tijd waarop u uw huurauto ophaalt , zodat u optimaal van uw reis kunt genieten. Wij bieden u een alternatieve, flexibele drop-off optie in ons zoekmasker, die is ontworpen om eenvoudig en flexibel voor u te zijn. Hier kunt u gemakkelijk het tijdstip van uw drop off aanpassen aan uw terugvlucht om een vervelende wachttijd op de luchthaven te vermijden.

Driveboo Tip:

Met de eerlijke brandstofregeling om de huurauto met een volle tank brandstof op te halen en in te leveren, hoeft u zich nergens zorgen over te maken wanneer u uw huurauto ophaalt en kunt u meteen aan de slag. Voordat u uw huurauto inlevert, vindt u het dichtstbijzijnde benzinestation op 11,4 km ten zuiden van de luchthaven .

Bereik uw vakantiebestemming Hurghada met een huurauto vanaf de luchthaven

Droomstrand in Hurghada

Droomstrand in Hurghada

Nu u uw huurauto op de luchthaven van Hurghada hebt opgehaald, wilt u vast meteen door naar uw vakantiebestemming aan de Rode Zee in Egypte. Hoe bereik ik Hurghada vanaf de luchthaven? De luchthaven van Hurghada ligt op 11,6 km van de badplaats Hurghada. Met de auto hoeft u alleen maar de weg naar het noorden te volgen via El-Nasr. Na een korte rit van 22 minuten bereikt u het centrum van de vakantiebestemming Hurghada aan de kust van de Rode Zee. Vanaf hier bent u slechts een paar minuten verwijderd van uw accommodatie en droomstranden. Waar u uw huurauto bij uw hotel kunt parkeren, kunt u het beste van tevoren bespreken met het hotel van uw keuze. Veel resorts bieden eigen parkeergelegenheid voor personeel en gasten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw huurauto. Toch raden wij u aan na aankomst geen waardevolle spullen open in de auto te laten liggen en alles wat belangrijk is mee te nemen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat