Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Graz

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Graz
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Graz

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Graz bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 42 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 18.06 - 23.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
6 Dagen van 18.06 - 23.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 50 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. VW Polo
6 Dagen van 18.06 - 23.06.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto op de luchthaven van Graz

Uitzicht op het prachtige Graz

Haal een huurauto op bij de luchthaven in Graz

Graz is een populaire vakantiebestemming in Oostenrijk. In de herfst en winter van 2020 wordt Oostenrijk beschouwd als een bijzonder hippe bestemming. U landt op de luchthaven van Graz (GRZ) en wilt Graz met een huurauto verkennen? Huur dan uw huurauto direct op de luchthaven! Hier profiteert u van het uitgebreide autoverhuuraanbod van de vijf autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Graz. Geniet van het prijsvoordeel van een vroege boeking. Bovendien hebben luchthavens de langste openingstijden en dus de grootste flexibiliteit.

Graz Airport: de snelste weg naar het ophaalstation.

Haal de stations van uw huurauto direct op de begane grond op.

Haal de stations van uw huurauto direct op de begane grond op.

Waar haal ik mijn huurauto op bij de luchthaven van Graz? Alle autoverhuurbedrijven bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage, direct naast de aankomsthal. U kunt hem gemakkelijk te voet bereiken onder de overdekte ingang. Na een snelle afhandeling met het door u gekozen autoverhuurbedrijf kunt u direct beginnen met uw reis naar Graz. Hier kunt u alle bezienswaardigheden van de Stiermarkse regio op een zeer flexibele manier verkennen. Verdere excursiebestemmingen in Oostenrijk zijn dankzij de goede verbindingen snel bereikt.

Autoverhuur op de luchthaven van Graz

Ophaalstation op de luchthaven van Graz

Profiteer van de vele aanbiedingen op de luchthaven

Zoals op bijna alle nationale en internationale luchthavens kunt u ook toegang krijgen tot het aanbod van de bijna wereldwijd opererende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Graz. Profiteer van de verschillende aanbieders. Bij MietwagenCheck hebben we onze partners met grote zorg geselecteerd om u de best mogelijke ervaring te garanderen. Een pick-up op de luchthaven maakt het gebruik van een eenrichtingsverhuur ongelooflijk interessant. Hiermee haalt u uw huurauto op bij de luchthaven en zet u deze af op een andere locatie. Dit betekent dat niets een verdere vlucht naar bijvoorbeeld Wenen in de weg staat.

Op de luchthaven van Graz zijn de volgende gerenommeerde partners vertegenwoordigd:

  • Avis
  • Europcar
  • Hertz
  • Megadrive
  • Sixt

Waar kan ik mijn huurauto op de luchthaven van Graz tanken?

Tankstation op de luchthaven van Graz

Vulstation in de directe omgeving van de luchthaven van Graz

Service is erg belangrijk in Oostenrijk, zodat u natuurlijk snel bij een tankstation op de luchthaven kunt komen. Het beste is om te kiezen voor het eerlijke brandstofsysteem (vol/vol). Zo kunt u uw huurauto met een volle tank ophalen en met een volle tank weer inleveren. Naast het prijsvoordeel kunt u hiermee direct aan uw reis beginnen. Het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven van Graz is op weg naar de parkeerplaats en is goed bewegwijzerd.

Huur een auto op de luchthaven van Graz (GRZ) - gemakkelijk naar het centrum van de stad.

De mooie binnenstad van Graz

Rijd naar het mooie centrum van Graz

Gelukkig is het centrum van Graz door de uitstekende verkeersverbindingen snel te bereiken via de snelweg/vraaibrug 67. Wandel door de oude stad met zijn charmante steegjes en rij met uw huurauto naar de Schlossberg. Bezoek de klokkentoren en maak een uitstapje naar Eggenberg Castle. Graz is samen met Wenen, Salzburg, Innsbruck en Linz een van de populairste steden van Oostenrijk. De jonge studentenstad biedt een heel bijzondere flair die je zal inspireren. Overtuig uzelf met een individuele reis per huurauto.

Driveboo Tip:

Onze tip: Om alle bezienswaardigheden van de regio te zien, raden wij de optie alle kilometers gratis aan.

Excursiebestemmingen en hun afstand tot de luchthaven van Graz

Plaatsnaam Afstand tot de luchthaven GRZ Reistijd
Stadscentrum Graz 9,4 km 21 minuten
Klagenfurt am Wörthersee 130 km 1 uur 23 minuten
Salzburg 288 km 2 uur 59 minuten
Wenen 198 km 2 uur 1 minuut
Maribor (grensovergang) 59,4 km 43 minuten

De vervoersverbindingen van de autoverhuur op de luchthaven

Afhalen bij mooi gelegen stadsstations is ook mogelijk in Graz. Als u voor deze optie kiest, kunt u het beste het openbaar vervoer naar het stadscentrum nemen. U vindt de bushalte op de luchthaven van Graz direct voor het luchthavengebouw in de buurt van de aankomsthal. De S-Bahn lijn S5 ligt op ongeveer 300 m van de terminal, zodat u zonder stress van en naar de luchthaven kunt reizen. De prijs voor een enkele busritis momenteel 2,30 Euro.

Luchthaven Graz - Algemene informatie

Wat kan ik doen op de luchthaven van Graz? De luchthaven van Graz heeft veel te bieden! Winkels, cafés, restaurants en zelfs een galerie wachten hier op u. Koop wat souvenirs en ontspan voor het opstijgen. Gebruik het gratis internet om uw familie te informeren over uw aankomsttijd op uw thuisluchthaven. Breng wat tijd door in de VIP-Lounge, die u verwent met alle voorzieningen.

Autohuur Graz Airport: Ontdek de Stiermarken.

U moet zeker uw huurauto meenemen voor een paar excursies in de omgeving. Het gebied beschikt over charmante kerken en kloosters en enkele bijzondere musea. Rijd naar de wereldmachine van Franz Gsellmann in Rohr an der Raab. Breng zeker een bezoek aan het Arnold Schwarzenegger Museum in Thal bij Graz.

Wat heeft Graz te bieden op het gebied van kunst en cultuur? Bezoek de indrukwekkende Riegersburg! Dit is het griezelige tafereel van eerdere heksenprocessen. Maar kasteel Trautenfels en kasteel Herberstein horen ook op je to-do lijstje thuis.

Natuurliefhebbende reizigers komen natuurlijk in de buurt van Graz aan hun trekken. Het Lichtenwald Moor of het uiterwaardenlandschap langs de rivier de Laßnitz zijn slechts enkele van de 123 aangewezen natuurgebieden in de Steiermark. Deze zijn gemakkelijk te bereiken met uw huurauto.

Reizen in het buitenland - u moet zich hiervan bewust zijn

Standpunt van het parlement van Boedapest

Rijd naar Boedapest met de huurauto

Plant u een uitstapje naar Hongarije of Slovenië met uw huurauto uit Graz? Dan moet u van tevoren met uw autoverhuurbedrijf duidelijk maken of dit mogelijk is met het autoverhuurbedrijf van uw keuze. Een reis binnen de EU is meestal geen probleem. Neem de verkeersregels in acht. In Hongarije is het bijvoorbeeld verplicht om overdag met licht aan te rijden. Daarnaast zijn er vaak specifieke voorschriften voor tolgelden en vignetten. Voor uw verblijf in Oostenrijk zal uw huurauto hoogstwaarschijnlijk het vereiste vignet hebben. Populaire excursiebestemmingen in Hongarije zijn het Balatonmeer en de hoofdstad Boedapest. Maar ook Slovenië is al enkele jaren een insidertip onder de Europese landen. Puur natuur wacht hier op u!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat