Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Gerona-Costa Brava

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 57 beoordelingen voor de Luchthaven Gerona-Costa Brava
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Gerona-Costa Brava

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Gerona-Costa Brava bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Renault Zoe
4 Dagen van 15.04 - 19.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Renault Twingo
4 Dagen van 15.04 - 19.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
4 Dagen van 15.04 - 19.04.2024
Voorbeeld auto

Een zomer in Girona is de perfecte tijd om met een huurauto langs de Costa Brava te rijden. Met een goedkope huurauto van Girona Airport bent u altijd flexibel en onafhankelijk onderweg. Rij flexibel naar de hoogtepunten van Catalonië en Noord-Spanje. Laat u betoveren door het landschap van de Pyreneeën met uw huurauto. Vergelijk de beste aanbiedingen op de luchthaven van Girona.

Autoverhuur op de luchthaven van Girona

Girona

Voor een road trip van het noorden van Spanje naar het zuiden is er niets beter dan een huurauto op te halen op de luchthaven van Girona (GRO). Op ons onafhankelijke vergelijkingsportaal kunt u het aanbod van autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Girona vergelijken, nog voordat u aan uw vakantie begint. Vind snel en gemakkelijk een goedkope huurauto, klaar bij aankomst op de luchthaven van Girona. Bovendien kunt u extra verzekeringen, extra's zoals navigatiesystemen of kinderzitjes en nog veel meer boeken.

Met de huurauto van het vliegveld van Girona naar het centrum van de stad

Girona, in het Spaans Gerona genoemd, ligt in de provincie Catalonië in Spanje. De stad heeft een vliegveld, dus veel toeristen gebruiken het alleen als tussenstop. Een bezoek aan deze stad is echter ook de moeite waard, want er zijn hier veel mooie bezienswaardigheden. Gerona ligt in het noorden van Barcelona. De luchthaven ligt op ongeveer acht kilometer van de stad die door de Catalanen Girona wordt genoemd. Vooral de oude stad van Girona is erg mooi. De stad ligt op de achtergrond van de Costa Brava en heeft smalle kronkelige straatjes met kinderkopjes. Als u hier gaat wandelen, zijn comfortabele en platte schoenen aan te bevelen. Gerona is rustiger dan Barcelona. Bezoek de Banys Arabs, openbare baden die in de 13e eeuw door de Moren werden gebouwd. Ze zijn nog steeds in gebruik, maar baden is er niet meer mogelijk. U kunt ze echter wel bezoeken tegen een kleine toegangsprijs. Met uw huurauto, die u kunt ophalen bij het ophaalpunt voor huurauto's op de luchthaven, kunt u niet alleen de stad, maar de hele Costa Brava verkennen.

Algemene informatie over de luchthaven van Girona

Wanneer u op de luchthaven van Girona bent (GRO), zijn er vijf bars en restaurants waar u comfortabel kunt zitten. Er is hier een biertuin, maar die is alleen toegankelijk voor passagiers. Je kunt er niet alleen snacks krijgen, maar ook koele drankjes. Buiten is de Food Gallery, die de klok rond geopend is en waar u heerlijke drankjes en hapjes kunt krijgen. Op de luchthaven GRO zijn er nog twee restaurants, Medas en La Terraza. Deze zijn ook een bezoekje waard. Er zijn geldautomaten verspreid over het hele luchthaventerrein. U kunt internetten in de gebouwen van de luchthaven van Girona. De computers staan bij de verschillende multimediastations. U kunt winkelen in de vijf winkels en winkeltjes. Er zijn twee supermarkten, een boekhandel en een tijdschriftenwinkel waar u internationale en nationale tijdschriften kunt vinden. Bovendien heeft het bedrijf Aldeasa ook twee multiwinkels op de luchthaven waar u een grote verscheidenheid aan dagelijkse artikelen kunt kopen. Ga naar de autoverhuurbalie en haal uw huurauto op om Girona, Barcelona en de Costa Brava in Spanje te verkennen. Hier kunt u goedkoop online een auto huren.

Haal uw huurauto op bij de autoverhuurbalie op de luchthaven van Gerona

Ophalen huurauto

Er zijn zes verschillende autoverhuur balies op Girona Airport. Hiertoe behoren Europcar, Avis, Atesa, Hertz, AurigaCrown Car Hire en Goldcar Rental. De autoverhuurbalies bevinden zich in de aankomsthal van de luchthaven en zijn overal met borden aangegeven. Volg de aanwijzingen nadat u uw bagage heeft opgehaald. Aan de balie van het autoverhuurbedrijf vervult u alle nodige formaliteiten en vraagt u waar het ophaalpunt van uw huurauto zich bevindt. Het is raadzaam om uw auto goedkoop online te huren voordat u vliegt.

Wat zijn de tankvoorschriften voor uw huurauto?

De exacte tankvoorschriften van de afzonderlijke autoverhuurbedrijven vindt u in de aanbiedingen. Om de auto met een volle tank bij het autoverhuurbedrijf in te leveren, vindt u een benzinestation op de snelweg naar Barcelona, kort voor de afslag naar Gerona. Er is echter geen tankstation op het luchthaventerrein zelf. Als u van de A2 komt, moet u langs het vliegveld rijden en de volgende afslag nemen. Daar ziet u al het benzinestation dat u zoekt. U kunt er eventueel uw huurauto voltanken en dan naar de bezienswaardigheden van de stad en de omgeving rijden. Huur voordelig een auto bij de autoverhuurder van uw keuze en reis comfortabel en flexibel door Girona en de omgeving.

Toegang tot de luchthaven van Girona met een huurauto

De wegen N-II, C-25 en de AP-7 leiden u naar alle steden en dorpen in de omgeving van Girona. Met uw huurauto kunt u niet alleen comfortabel alle bezienswaardigheden van de stad bereiken, maar u kunt er ook mee naar Barcelona en naar de kustplaatsen aan de Costa Brava rijden. U kunt uw huurauto goedkoop online boeken.

Wat zijn de bijzonderheden van het wegverkeer in Spanje?

De wegen in Spanje zijn zeer goed uitgebouwd. De bewegwijzering naar de steden en dorpen is ook uitstekend. Veiligheidsgordels zijn verplicht in Spanje, dus u moet niet vergeten uw gordel om te doen als u gaat rijden. Bestuurders mogen niet telefoneren tijdens het rijden. Het toegestane alcoholpromillage is 0,5. Daarom moet u uw huurauto verlaten wanneer u de heerlijke Spaanse wijn of andere alcoholische dranken proeft. Huur goedkoop een auto en haal hem op bij de luchthaven van Gerone (GRO). Ontdek daarna de bezienswaardigheden van Girona.

autoverhuur in Spanje: Snelheidslimiet

Locatie Maximum snelheid
In steden 50 km/h
Landwegen 90 km/u
Autosnelwegen 120 km/u

Ontdek de bezienswaardigheden in Girona met een huurauto

Gerona oude stad

Met uw huurauto opgehaald bij de autoverhuurder op het vliegveld, bent u in een mum van tijd in het oude centrum van Gerona. Eenmaal daar moet u zeker een bezoek brengen aan de kathedraal van Santa Maria, die een geliefd fotomoment is voor toeristen. Daarachter ligt de stadsmuur, die nog vrij goed bewaard is gebleven. Als u Girona van een andere kant wilt bekijken, moet u een auto nemen naar de Passeig de la Muralla , die open is van 8 tot 22 uur. U kunt ook deelnemen aan rondleidingen door Girona. Een zeer interessante optie is de Joodse wijk. U kunt de huurauto natuurlijk laten staan als u de oude stad bezoekt. Het is comfortabeler om de oude stad te voet te verkennen.

Winkelen en eten in Girona

Tapas in Spanje

Er zijn veel winkels en restaurants in Girona. Het restaurant "El Celler de Can Roca" is een insider tip. Het is bekroond met een Michelinster. Een luxe keuken vindt u ook in het restaurant met de Duitse naam "München". Hier kunt u zowel regionale als mediterrane gerechten krijgen. Als u van winkelen houdt, komt u in Girona ook aan uw trekken. Vlakbij de snelweg aan de rand van de stad is er een winkelcentrum met meer dan 100 winkels. Hier vindt u kleding van vele merken, die u tegen redelijke prijzen kunt kopen. U kunt gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het centrum. Haal uw huurauto op bij het autoverhuurstation, dat u van tevoren goedkoop online kon huren.

Ontdek Catalonië in de winter met een huurauto

Barcelona

Een reis naar Spanje is in principe het hele jaar door zonder problemen mogelijk. Natuurlijk zijn de temperaturen in Spanje in de winter meestal lager. Daarom raden wij een strandvakantie eerder in de zomer of in het voorjaar aan. Toch kunt u ook in de winter een heerlijke vakantie in Catalonië beleven. Wij laten u zien dat er talrijke voordelen zijn voor een reis met een huurauto in de wintermaanden.

Dit is waarom u Catalonië in de winter moet verkennen:

  • Goedkopere accommodatieprijzen
  • Goedkopere luchtvaarttarieven
  • Minder toeristen bij de bezienswaardigheden
  • Aangename temperaturen voor buitenactiviteiten

De winter is bijvoorbeeld een geweldige tijd om Barcelona te bezoeken. De toeristische drukte die de stad in de zomer overneemt, is er niet in de winter. Zo kunt u ontspannen wandelen langs de Rambla , de kathedraal La Sagrada Familia bezichtigen en Park Güell verkennen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

57 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Gerona-Costa Brava

Beoordeling van Sammy L.

“Alles was in orde met onze huurauto, zelfs de schoonmaak was in orde.”

Beoordeling van Lewis M.

“Het boekingsproces was supergemakkelijk. De ophaalservice van het vliegveld was ook supergemakkelijk en midden op het vliegveld.”

Beoordeling van Bjoern L.

“Het personeel van de hotline was erg vriendelijk! Uiterst behulpzaam en competent. De auto was ook in topconditie, zo goed als nieuw, vriendelijke verhuurder en een mooi station op zich.”

Beoordeling van Florian P.

“De auto was in topconditie en het ophalen en wegbrengen was totaal ongecompliceerd. We kunnen Firefly uit Girona alleen maar aanraden.”

Beoordeling van Dieter R.

“Het was allemaal goed, het was alleen een beetje nadelig dat er niemand ter plaatse was toen de auto werd afgezet.”

Beoordeling van Roman M.

“Alles was in orde, maar de verzekeringsmaatschappij factureert niet rechtstreeks, je moet zelf vooraf betalen (tenzij je het all-round zorgeloos pakket hebt)...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat