Huurauto Luchthaven Catania-Fontanarossa

Autohuur Catania luchthaven - CTA vanaf 9 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Luchthaven Catania-Fontanarossa

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat 500 of gelijkwaardig
Fiat 500
vanaf 33 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
Lancia Ypsilon
vanaf 51 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
Lancia Ypsilon
vanaf 51 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 36 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Opel Crossland X of gelijkwaardig
Opel Crossland X
vanaf 39 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
Fiat 500L
vanaf 65 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
Fiat 500L
vanaf 65 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Crossland X
vanaf 42 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Jeep Renegade of gelijkwaardig
Jeep Renegade
vanaf 41 €/dag
Minibus
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 48 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Nissan X-Trail 7ST of gelijkwaardig
Nissan X-Trail 7ST
vanaf 97 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Mercedes Benz Vito 9ST of gelijkwaardig
Mercedes Benz Vito 9ST
vanaf 106 €/dag
SUV
bijv. Renault Captur of gelijkwaardig
Renault Captur
vanaf 52 €/dag
Cabrio
bijv. Fiat 500 Convertible of gelijkwaardig
Fiat 500 Convertible
vanaf 65 €/dag
Premium klasse
bijv. Fiat 500X of gelijkwaardig
Fiat 500X
vanaf 53 €/dag
Van
bijv. Citroen Jumpy Cargo Van of gelijkwaardig
Citroen Jumpy Cargo Van
vanaf 62 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur luchthaven Catania

Vlucht naar Catania, Sicilië

Vlucht naar Catania, Sicilië

De stad Catania, gelegen op Sicilië, is een van de tien grootste metropolen van het vakantieland Italië en kan optimaal worden verkend met een huurauto. Bijna 300.000 inwoners wonen in de Siciliaanse stad en genieten van een uniek landschap, dat enerzijds wordt gekenmerkt door de vulkaan Etna en anderzijds door de indrukwekkende azuurblauwe Ionische Zee. Naast het bezoeken van talrijke bezienswaardigheden zoals de kathedraal of het Massimo Bellini theater, kunt u ook een bezoek brengen aan het Playa di Catania, het langste zandstrand van Sicilië. Vanuit Duitsland kunt u Catania comfortabel en snel per vliegtuig bereiken en landen op de luchthaven Fontanarossa. De luchthaven ligt in het zuiden van Catania en op ongeveer zeven kilometer afstand van het stadscentrum. U komt aan op de luchthaven, die in 2007 volledig werd gemoderniseerd, en bereikt de Siciliaanse metropool idealiter met een huurauto via de uitstekend uitgebouwde snelwegen A 18 of A 19. Hierna krijgt u informatie over autoverhuur op de luchthaven en ontdekt u hoe u tegen een redelijke prijs een geschikte auto kunt huren.

Catania Luchthaven: beleef de perfecte zomer in Sicilië

Kun je nog steeds niet beslissen waar je de zomer wilt doorbrengen? Wat dacht je van een paar zomerse weken in Catania? In de maanden juni, juli en augustus stijgen de temperaturen in Catania sterk, wat mooie dagen aan zee belooft. Als u zoveel mogelijk wilt zien en beleven tijdens uw zomervakantie in Catania, raden wij u aan een auto te huren. Op deze manier bent u altijd onafhankelijk en flexibel in Catania. Bezoek deze stranden in en rond Catania zeker met uw huurauto tijdens de zomer:

 • La Playa
 • Foce Simeto
 • Praiola
 • San Marco
 • Spiaggia del Mulino

Wist u ook dat Catania nog steeds een echte insidertip is onder vakantiegangers? Dit betekent dat uw zomervakantie in Catania nog beter zal zijn. Geen drukte, maar een vrij pad bij de ijssalon. Laat u betoveren door de Italiaanse mentaliteit terwijl u dit juweeltje aan de oostkust van Sicilië tijdens de zomermaanden per huurauto verkent.

Catania Luchthaven - algemene informatie

Het volledige adres is Via Fontanarossa, 95121 Catania CT Italië. Op uw ticket vindt u de luchthavencode IATA CTA en u moet weten dat de luchthaven Fontanarossa de bijnaam Vincenzo Bellini heeft. De stad eert een wereldberoemde operacomponist die in Catania het levenslicht zag.

Autoverhuur naar keuze op de luchthaven van Catania (CAT)

Als u een auto wilt huren tegen een redelijke prijs en hebt gekozen voor het autoverhuurbedrijf Hertz, vindt u hun kantoor een paar stappen verwijderd van de bagageband in de aankomsthal. Als u bij een ander autoverhuurbedrijf hebt geboekt, moet u de juiste balie zoeken in het oude of het nieuwe autoverhuurgebouw. Maak je geen zorgen, Catania Airport is absoluut beheersbaar, het is slechts een paar minuten lopen naar uw autoverhuurbedrijf en hun pick-up station, zelfs in het ergste geval.

autoverhuur goedkoop en ontdek er heel Sicilië mee

Ophalen huurauto

Haal uw huurauto op

Zodra u uw huurauto of het autoverhuurstation heeft gevonden, begint de Sicilië vakantie pas echt. Voor het zover is, is het echter van belang de huurauto grondig te inspecteren en met de verhuurder een aantal basiszaken op te helderen. In het hoogseizoen kunnen huurauto's aanzienlijk duurder zijn dan in andere perioden van het jaar. Aan de andere kant, als u de auto op tijd huurt, kunt u op elk moment van het jaar goedkoop rijden. Als u ter plekke beslist, zult u ofwel geen geschikte auto vinden om te huren, ofwel genoegen moeten nemen met een relatief duur compromis.

U dient de volgende details te verduidelijken met de autoverhuurder in Catania Luchthaven:

 • Als jonge bestuurder kan uw huurauto duurder worden door extra kosten die door het autoverhuurbedrijf in rekening worden gebracht.
 • Vraag bij verzoeken om accessoires ruim van tevoren naar de beschikbaarheid en de prijs.
 • Sicilië is een prachtig eiland met veel interessante plaatsen, als u wilt om ze te verkennen, moet u kiezen voor een auto huren zonder kilometer limiet op voorhand.
 • Zorg ervoor dat het autoverhuurbedrijf alleen de verschuldigde borgsom op de creditcard blokkeert en deze bij terugkeer weer vrijgeeft. Bij sommige aanbieders wordt het bedrag geïnd en na een tijdrovende teruggave teruggestort.
 • Ongeacht hoe goedkoop u een auto kunt huren, hij moet optimaal verzekerd zijn. Idealiter kiest u een huurauto met een omniumverzekering zonder eigen risico en kiest u voor een aanvullende verzekering, die glas- of bandenschade dekt.
 • Zelfs of vooral als u heel goedkoop een auto kunt huren, moet u bij het inleveren van de auto op het ophaalstation controleren of de remmen, de remlichten, de verlichting en de veiligheidsgordels goed werken. Als de test negatief is, dring dan in uw eigen belang aan op een vervangende auto.

Verdere criteria voor een vakantie in Sicilië met een huurautoMenu-Intrede

In Italië gelden verkeersregels die vergelijkbaar zijn met die in Duitsland, maar overtredingen worden vaak veel zwaarder bestraft dan in ons land. Om te voorkomen dat uw budget wordt gekort door boetes en om de auto die u huurt goedkoop te houden, moet u de volgende informatie goed onthouden en het autoverhuurbedrijf om meer details vragen:

Snelheidslimieten:

Binnen de bebouwde kom 50 km/h
Buiten de bebouwde kom 90 km/u
Snelwegen 110 km/h
Snelweg 130 km/u
 • In Italië worden hoge boetes opgelegd voor het overschrijden van het alcoholpromillage (0,5), voor het niet dragen van de veiligheidsgordel (ook voor honden) en voor inhalen op spoorwegovergangen.
 • In Catania zijn de gratis parkeerplaatsen, net als in de rest van het land, gemarkeerd met witte stoepranden. Alle andere kleuren stoepranden duiden op parkeerverboden of verplichte parkeerheffingen.
 • Bovendien moet u in Italië buiten de bebouwde kom met gedimd licht rijden, zelfs overdag, mag u nooit langs schoolbussen rijden die stilstaan en moet u voorrang verlenen aan voertuigen die een rotonde oprijden.

Ontdek Sicilië en Catania met een huurautoMenu-Invoer

Oud theater in Catania, Sicilië

antiek theater in Catania, Sicilië

Baai in Catania, Sicilië

Baai in Catania, Sicilië

Nadat u de nacht in de stad hebt doorgebracht en de meest bezienswaardige plaatsen en gebouwen hebt verkend, is het tijd voor excursies in de omgeving. Denk eraan, goedkoop een auto huren betekent kiezen voor een huurauto zonder kilometerbeperking. En daarmee kunt u het 30 kilometer lange zandstrand afzoeken naar een aantrekkelijk rustig plekje.

U kunt ook de A18 naar Taormina nemen en de autostrada verlaten bij de altijd actieve vulkaan Etna voor een wandeltocht in een adembenemend landschap. Sicilië verkennen met een huurauto biedt ontelbare mogelijkheden die we hier niet kunnen opsommen. Laat u daarom tijdig voor uw vakantie in Italië informeren. Op ons vergelijkingsportaal kunt u zien bij welk autoverhuurbedrijf u goedkoop een auto kunt huren op Catania Vliegveld.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders