Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Cagliari-Elmas

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 474 beoordelingen voor de Luchthaven Cagliari-Elmas
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Cagliari-Elmas

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Cagliari-Elmas bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo or similar
9 Dagen van 26.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 9 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat 500
9 Dagen van 26.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo
9 Dagen van 26.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto

U kunt Cagliari, de hoofdstad van Sardinië, flexibel verkennen in het voorjaar met uw eigen huurauto vanaf de luchthaven van Cagliari. Vergelijk de prijzen van autoverhuurbedrijven op Cagliari Airport op ons portaal en begin uw voorjaarsvakantie op Sardinië ontspannen. Bezoek adembenemende stranden en wandel door het mooie Cagliari. Met uw eigen huurauto is Sardinië twee keer zo leuk.

Begin met de huurauto op de luchthaven van Cagliari (CAG)

Oude binnenstad van Cagliari, Sardinië

Op weg in de oude stad van Cagliari

Cagliari is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sardinië en kan het beste met een huurauto worden verkend. De stad met iets minder dan 160.000 inwoners ligt in het zuidelijke gebied en wordt omringd door de Golfo di Quartu, de Golfo degli Angeli en de vlakte van Campidano. Cagliari en Rome, de hoofdstad van Italië, hebben twee kenmerken gemeen: beide metropolen werden lang geleden gesticht en zijn elk op zeven heuvels gebouwd. Bovendien kunt u in beide plaatsen goedkoop een auto huren en de stad zelf en de omgeving verkennen. De Sardijnse eilandhoofdstad Cagliari beschikt al bijna 90 jaar over een luchthaven op enkele kilometers buiten het centrum. Het heet Aeroporto Internationale Elmas en heeft als codeIATA CAG. Als u direct op de luchthaven een auto huurt, kunt u Sardinië op eigen gelegenheid verkennen.

Geniet van de lentezon in Cagliari

Cagliari moet je gewoonin de lente meemaken. Als u met het vliegtuig naar Sardinië reist, landt u waarschijnlijk op de luchthaven van Cagliari. Het beste is om direct een huurauto te nemen en uw voorjaarsvakantie te beginnen. Verheug u op milde, lenteachtige temperaturen en een paradijs van bloeiende sinaasappelgaarden. Dit is wat een vakantie leuk maakt! Een ander pluspunt van de lente in Cagliari zijn de weinige toeristen. Zo kunt u volop genieten van de witte zandstranden en het diepblauwe water. De lentemaanden maart, april en mei zijn een goede tijd om de historische kastelen en bergdorpjes rond Cagliari te bezoeken. In deze tijd van het jaar is het nog niet te warm op het eiland en kunt u vele excursies maken rond Cagliari. Nou, waar wacht je nog op? Begin uw welverdiende voorjaarsvakantie in Cagliari.

Informatie over Elmas Cagliari Luchthaven

  • De luchthaven van Cagliari (CAG) ligt 7 km ten noordwesten van de hoofdstad van Sardinië en ontleent zijn naam aan de streek Elmas. De plaatselijke bevolking en vakantiegangers die uit Italië komen, noemen het ook Aeroporto Mario Mameli.
  • Ondertussen is de luchthaven CAG de grootste en belangrijkste luchthaven van Sardinië.
  • Het eerste propellervliegtuig naar Rome steeg hier op in 1928. Sinds mei 1937 vinden er internationale vluchten plaats.
  • Momenteel maken ongeveer drie miljoen passagiers gebruik van de luchthaven, die 20 jaar geleden volledig werd gemoderniseerd. De twee landingsbanen verwerken meer dan 15.000 starts en landingen per jaar.
  • De meeste passagiers komen uit Italië. Internationaal wordt de luchthaven vooral gebruikt door Duitsers en Spanjaarden.

Wat u moet controleren bij het ophalen van uw huurautoMenu-Intrede

Vrouw met autosleutel

De juiste manier om uw auto te huren

De volgende punten kunnen worden besproken in het luchthavenkantoor van het autoverhuurbedrijf:

  • Hoe zijn de aangeboden huurauto's verzekerd? U wilt zeker zorgeloos genieten van uw verblijf op Sardinië en zou daarom moeten aandringen op een volledig omniumverzekering zonder eigen risico .
  • U moet controleren goedkope auto aanbiedingen voor verplichte apparatuur details. Dit geldt bijvoorbeeld voor kinderzitjes als u met uw kinderen op vakantie bent in Sardinië.
  • U moet ook nagaan wat de tankvoorschriften van het autoverhuurbedrijf zijn voor uw favoriete huurauto. In de regel haalt u uw auto met een volle tank op bij het ophaalstation en moet u hem in dezelfde staat terugbrengen. In dat geval is het belangrijk hoeveel kilometer het dichtstbijzijnde tankstation zich bevindt van Cagliari Elmas Airport CAG .
  • Indien u met uw huurauto ook het naburige eiland Corsica wilt bezoeken, moet u informatie inwinnen over de verzekering. Niet elk autoverhuurbedrijf verhuurt voertuigen met internationale verzekeringspolissen.
  • Hoe wordt de borg voor uw huurauto geregeld? Blokkeert het autoverhuurbedrijf het op de creditcard of moet u het bedrag rechtstreeks overmaken?

Welke hoogtepunten in Cagliari en omgeving mag ik niet missen?

Strand Su Giudeu in Cagliari, Sardinië

Su Giudeu strand in Cagliari

De kathedraal van Cagliari op Sardinië

Kathedraal van Cagliari

Kajakken op Sardinië

Maak een kajaktocht

Omdat u met een huurauto altijd flexibel en onafhankelijk bent, kunt u Cagliari en omgeving op eigen gelegenheid verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de kathedraal van Cagliari of het Museo Archeologico Nazionale di Cagliari. De Torre dell' Elefante is ook een tochtje met een huurauto waard. Als u liever op het strand ontspant, raden wij u Su Giudeu of Cala Regina aan. Hier kunt u zich ontspannen en genieten van het heerlijke weer. Maar ook voor actieve vakantiegangers heeft Sardinië veel te bieden. Maak een kajaktocht, ga wandelen of neem deel aan een dolfijnentocht. Zoals u ziet, is er voor elk wat wils op Sardinië, of u nu een cultuurliefhebber, zonaanbidder of sportliefhebber bent.

Aan welke verkeersregels moet ik me in Sardinië houden?

Snelheidslimieten

Als u met een huurauto op Sardinië rijdt, moet u zich altijd aan de maximumsnelheid houden. Deze zijn 50 km/u in de steden, 90 km/u buiten de steden en ook 90 km/u op de autosnelwegen. Er zijn geen snelwegen op Sardinië.

Veiligheidsgordels

In Italië, en dus ook op Sardinië, zijn veiligheidsgordels verplicht. Deze verplichting geldt voor alle passagiers, ook voor honden.

Parkeren

Als u de huurauto achterlaat en een stukje wilt lopen, moet u rekening houden met de volgende borden met betrekking tot parkeren :

Markering Betekenis:
Blauwe strepen Betaald parkeren
Witte strepen Gratis parkeergelegenheid
Zwart-gele strepen Geen parking
Geen lijn meestal geen parking

Drinken en rijden

De alcohollimiet in Sardinië is 0,5. Voor beginnende bestuurders geldt echter een strikt verbod op drinken en rijden tijdens de eerste drie jaar.

Andere regels

Het is verboden om tijdens het rijden een mobiele telefoon te bedienen. De verlichting van de huurauto moet ook overdag aan staan. Elke passagier moet ook een goed zichtbaar vest bij zich hebben. U kunt deze verkrijgen bij benzinestations aan de grens.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

474 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Cagliari-Elmas

Beoordeling van Hans W.

“Zeer goede service bij het ophalen van de huurauto....De inlevering was zeer snel en ongecompliceerd...”

Beoordeling van Maurice F.

“Geweldig! We kregen een nieuwe auto (nog geen 6.000 km), en ook de teruggave was gemakkelijk, al was het maar vanwege de allround verzekeringsdekking. Ik ben helemaal opgewonden. Ik zal hier elke keer dat ik naar het buitenland reis weer boeken - veel lof...”

Beoordeling van Mina F.

“Geen opdringerige verzekeringsverkoop, vriendelijk en deskundig zowel aan het begin als aan het einde van de huurperiode.”

Beoordeling van Torsten D.

“Ik kan zeker het verhuurbedrijf Centauro aanbevelen, het station van de luchthaven van Cagliari. We kregen een upgrade, de auto was in goede staat. Het ophalen was gemakkelijk en het personeel vriendelijk. Het afzetten was ook zeer ongecompliceerd en snel. We komen terug!”

Beoordeling van Antonio S.

“Het ophalen en wegbrengen ging vlot en zonder gedoe. Ik zal dirveFTI zeker weer overwegen voor mijn volgende verhuur.”

Beoordeling van Yassine H.

“Vriendelijk personeel; het voertuig was als nieuw en in topconditie!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat