Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Buenos Aires

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Buenos Aires
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Buenos Aires

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Buenos Aires bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Chevrolet Onix o similar
7 Dagen van 07.05 - 14.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. VW Gol
7 Dagen van 07.05 - 14.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. Renault Logan
7 Dagen van 07.05 - 14.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Buenos Aires

Wilt u Argentinië in de zomer met een huurauto verkennen? U vindt tal van autoverhuur aanbiedingen op Ezeiza Luchthaven in Buenos Aires. Boek de juiste huurauto voor uw thuiskomst via MietwagenCheck en begin ontspannen aan uw vakantie. Dankzij onze prijsvergelijking, kunnen wij u de laagste prijzen garanderen en u helpen bij het vinden van uw huurauto voor een roadtrip door Argentinië.

Huurauto ophalen op luchthaven Buenos Aires-Ezeiza

Vliegtuig via Buenos Aires, Argentinië

Vliegtuig via Buenos Aires

Op zoek naar een huurauto vanaf Buenos Aires-Ezeiza Airport voor de zomer van 2020 in Argentinië? U kunt de juiste huurauto voor Argentinië vinden op MietwagenCheck. Op onze portal kunt u eenvoudig online een huurauto voor de luchthaven van Buenos Aires reserveren. Stel het voertuig van uw keuze individueel samen en begin flexibel aan uw welverdiende vakantie in Argentinië. Wanneer is de beste tijd om naar Buenos Aires te vliegen? Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië, heeft veel te bieden en is vooral tijdens de zomermaanden mei, juni, juli, augustus en september een reis waard. Met lenteachtige temperaturen van 16 tot 22 graden valt in de zomermaanden de minste regen. Wie het wat warmer wil hebben in het Zuid-Amerikaanse land kan het beste aan het eind van het jaar, in de maanden oktober tot december, naar Buenos Aires vliegen. Terwijl in Europa de koude herfst al invalt en het van maand tot maand kouder wordt, kunt u in Buenos Aires in november 25 graden verwachten. Voor een reistijd in de veronderstelde wintermaanden van Europa is Buenos Aires precies goed voor alle zonaanbidders. Hier kunt u van december tot februari temperaturen tot 29 graden verwachten. Waarom wij een reis tijdens de zomermaanden aanraden, leest u in het gedeelte Patagonië hieronder. De beste manier om bij de bezienswaardigheden te komen is een auto huren. Op deze manier bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Informatie over Buenos Aires-Ezeiza Luchthaven

  • Openingsdatum: 1949
  • IATA-code: EZE
  • Terminals: A, B en C
  • 85% van het internationale luchtverkeer van Argentinië verloopt via de luchthaven Buenos Aires-Ezeiza.
  • Passagiers: 9 miljoen per jaar
  • De luchthaven is met Buenos Aires verbonden via de vierbaans snelweg.

De mogelijkheden voor uw huurauto in Buenos Aires

Familie voor auto

Genoeg ruimte in een minivan

Verzekering huurauto

Verzekering huurauto

Paar in de auto

Meer plezier dankzij de extra bestuurdersoptie

Model & uitrusting van de huurauto

Heeft u veel bagage voor uw reis naar Argentinië of reist u met het hele gezin? Dan kun je beter een minivan nemen. Je zult geen problemen hebben met de ruimte. Als u echter van plan bent om veel off-road te rijden, dan is een SUV is ideaal. Je zult er zeker niet in vast komen te zitten. Als u daarentegen alleen een huurauto nodig heeft om mobiel te zijn in de stad Buenos Aires, dan raden wij u een kleine auto aan. Hij is wendbaar en past op elke parkeerplaats, hoe klein ook.

Om de auto nog beter aan uw wensen aan te passen, selecteert u eenvoudig de opties vierwielaandrijving, airconditioning of automaat .

Verzekering

Zelfs met een zeer voorzichtige en veilige rijstijl, kan schade aan de huurauto ontstaan. Dit kan snel tot stress leiden, en daar zit niemand op te wachten op vakantie. Daarom raden wij u aan een allriskverzekering af te sluiten zonder eigen risico. In geval van schade moet u dan de kosten vooraf betalen. U zult echter na uw terugkeer uit Argentinië door uw verzekeringsmaatschappij worden terugbetaald. U hoeft alleen de relevante ontvangstbewijzen in te dienen.

Eenrichtingsverhuur & extra bestuurders

Bent u van plan een roadtrip door Argentinië te maken en wilt u niet meer terug naar uw vertrekpunt? Geen probleem. Gebruik gewoon de enkele reis huur optie. Dit betekent dat u de huurauto bijvoorbeeld in Buenos Aires kunt ophalen en gemakkelijk op een andere locatie van uw keuze kunt inleveren.

Als extra optie kunt u bij uw boeking een extra chauffeur opgeven. Op deze manier kunt u om de beurt de huurauto besturen. Argentinië is een groot land waar je vaak lange afstanden moet afleggen om van de ene plaats naar de andere te komen. Als slechts één persoon de huurauto bestuurt, kan dit behoorlijk vermoeiend zijn. Dankzij de extra bestuurdersoptie kan ook de bestuurder achterover leunen en ontspannen.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van en naar Buenos Aires-Ezeiza?

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Air Canada Toronto
Lufthansa Frankfurt
British Airways Londen
Delta Air Lines Atlanta, New York
Air France Parijs

Welke hoogtepunten kan ik met een huurauto in Buenos Aires ontdekken?

La Boca in Buenos Aires, Argentinië

La Boca in Buenos Aires

Plaza de Mayo, Buenos Aires

Plaza de Mayo

Casa Rosada, Buenos Aires

Casa Rosada

La Boca

La Boca is een wijk van Buenos Aires en kan gemakkelijk worden bereikt met een huurauto vanaf de luchthaven. Veel bezoekers zijn gefascineerd door de kleurrijke huizen. La Boca ontstond aan het eind van de 19e eeuw toen Italiaanse immigranten uit Genua naar Buenos Aires kwamen om te werken. De wijk wordt ook beschouwd als de geboorteplaats van de tango.

Plaza de Mayo

Het Plaza de Mayo is het vroegere stichtingsplein van Buenos Aires en vormt het hart van de Argentijnse hoofdstad. In de onmiddellijke omgeving van het Plaza de Mayo vindt u de Banco de la Nación, de kathedraal van Buenos Aires, het stadhuis en vele andere bezienswaardige plaatsen. Laat uw huurauto achter en trek er te voet op uit om de stad te ontdekken.

Casa Rosada

Het Casa Rosada of "Roze Huis" is het paleis van de Argentijnse president. De roze verf van het paleis dateert uit 1873. Als u wilt, kunt u de huurauto in de buurt parkeren en het museum bezoeken dat in de Casa Rosada is gevestigd. Hier kunt u persoonlijke voorwerpen van met name voormalige presidenten zien.

Driveboo Tip:

Wil je weten of de president op dit moment in het paleis is? Als dat zo is, zal er een kleinere Argentijnse vlag onder de grote worden gehesen.

De verkeersregels in Argentinië

Wegverkeer in Buenos Aires, Argentinië

Wegverkeer in Buenos Aires

  • Rechts verkeer is de regel in Argentinië.
  • Maximumsnelheid: 40 km/u in de stad, 110 km/u in de stad, 120 km/u op de autosnelweg, 130 km/u op de autosnelweg.
  • Veiligheidsgordels zijn verplicht op alle zitplaatsen in huurauto's.
  • Alcoholpromillage: in principe geldt een promillage van 0,5. Beginnende bestuurders moeten zich echter houden aan een promillage van 0,0.

Road Trip Argentinië: Rijden door Argentinië in een huurauto

Iguazú Nationaal Park

De Iguazú-watervallen zijn de grootste watervallen ter wereld en bevinden zich in het drielandengebied van Argentinië, Brazilië en Paraguay. Neem een huurauto en ontdek de watervallen en andere hoogtepunten in het Iguazú National Park op eigen gelegenheid. Aan de Argentijnse kant kun je zelfs heel dicht bij de watervallen komen. Verheug u op een spannende excursie in het park en geniet van het schouwspel van de natuur.

Patagonia

Patagonië, Argentinië

Onderweg in Patagonië

Als u in de zomer een rondreis met een huurauto door Argentinië plant, moet Patagonië hoog op uw lijstje staan. Patagonië strekt zich uit van de Rio Colorado in Argentinië en de Rio Bio in Chili tot aan de Straat van Magellan. Vooral natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Kijk uit naar eindeloze steppen, gigantische gletsjers, imposante bergen en nog veel meer. De unieke biodiversiteit in Patagonië zal u gegarandeerd fascineren. Als u een huurauto boekt voor uw reis, bent u te allen tijde flexibel. U kunt dus individueel naar uw gewenste bestemmingen rijden en daar zo lang blijven als u wilt. U zult uw kleinkinderen zeker vertellen over uw ontmoetingen met zeeleeuwen, dolfijnen, pinguïns en diverse zeevogels.

Andere must-sees

  • Perito Moreno gletsjer
  • Aconcagua
  • Nahuel Huapi
  • Quebrada de Humahuaca
  • Garganta del Diablo

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat