Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Brindisi

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 250 beoordelingen voor de Luchthaven Brindisi
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Brindisi

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Brindisi bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
6 Dagen van 27.04 - 02.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 27.04 - 02.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. FiatPanda
6 Dagen van 27.04 - 02.05.2024
Voorbeeld auto

Brindisi wacht op u met een onvergetelijke zomer per huurauto. Wanneer u op de luchthaven van Brindisi aankomt, kunt u direct naar een van de autoverhuurbedrijven gaan en de huurauto ophalen. Geniet van La Dolce Vita tijdens uw zomervakantie in Italië met uw eigen huurauto. Of het nu naar het strand is, naar een van de bezienswaardigheden of naar een restaurant in de avond - met een huurauto bent u altijd mobiel en onafhankelijk in Brindisi.

Huurauto op de luchthaven van Brindisi

Onderweg in Brindisi

Onderweg in Brindisi

Om direct na aankomst in Italië ontspannen van uw vakantie te kunnen genieten, is het aan te raden vooraf een auto te huren op Brindisi Airport BDS. Vergelijk het aanbod van de grootste autoverhuurders op Brindisi Luchthaven en krijg de beste deal. Of het nu een zakenreis of een vakantie - iedereen zal hun goedkope Brindisi Luchthaven huurauto te vinden met ons. Kies bovendien tussen de verschillende brandstofregelingen, verzekeringsopties of boek extra's zoals eenrichtingsverhuur of extra bestuurders.

Beleef de lente in bloei in Brindisi

Als u in het voorjaar naar de luchthaven van Brindisi vliegt, ziet u al vanuit de lucht hoe alles groeit en bloeit in Puglia. Kijk uit naar een zee van kleurrijke bloesems als u met een huurauto vanaf de luchthaven van Brindisi door het landschap rijdt. In de maanden maart, april en mei worden zeer speciale gerechten geserveerd met wilde asperges en venkel, zeevruchten en andere lekkernijen. U kunt ook een van de lentefeesten meemaken, afhankelijk van wanneer u naar Brindisi gaat om het te vieren.

Neem een huurauto naar deze feesten:

  • Eind maart: Giornate di Primavera. Dit festival biedt alle natuur- en cultuurliefhebbers de unieke gelegenheid om talrijke gebouwen en tuinen te bezoeken.
  • Pasen: Met Pasen staat u in Brindisi en omgeving iets heel bijzonders te wachten. In Taranto, Altamura, Cisternino en bij Laterza vinden soms zelfs nachtelijke processies plaats.
  • Begin mei: Stadsfeest in Bari
  • Voorlaatste zondag van mei: Festa dell'Aquilone. Tijdens dit weekend in de lente wordt er met kleurrijke vliegers gevlogen in de lichte zeewind.

De gemakkelijkste manier om al deze festivals te bezoeken is door een auto te huren. De beste manier om er te komen is om hem op te halen op de luchthaven van Brindisi onmiddellijk na uw aankomst. Zo staat niets een voorjaarsvakantie in Brindisi meer in de weg.

Heerlijk eten in Brindisi

Heerlijk eten in Brindisi

Specialiteiten uit Brindisi

Specialiteiten uit Brindisi

Algemene informatie over de luchthaven van Brindisi

De luchthaven van Brindisi (BDS) ligt op ongeveer zeven kilometer van de Italiaanse stad in de regio Apulië. Het wordt geëxploiteerd door de maatschappij Aeroporti di Puglie, die ook andere luchtmachtbases in de provincie exploiteert. Er zijn slechts een paar eetgelegenheden en winkels op de luchthaven. Een restaurant en twee snackbars bieden de mogelijkheid om zich te versterken. Er zijn ook automaten met snacks en warme en koude dranken. Bovendien zijn er verschillende geldautomaten in het terminalgebouw waar u de nodige valuta kunt verkrijgen. De luchthaven BDS heeft ook een informatiebalie, die zich in de aankomsthal bevindt, en een toeristisch informatiecentrum, dat u daar ook kunt bezoeken.

Waar is het ophaalpunt voor uw huurauto?

Het autoverhuurpersoneel zal u vertellen waar het ophaalpunt is waar u uw huurauto kunt ophalen. Vaak zal een personeelslid u ook begeleiden naar het ophaalstation en u de sleutel van de goedkoop gehuurde auto overhandigen en u uitleggen waar het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven zich bevindt. Vanaf het autoverhuurstation gaat u verder naar het benzinestation of naar uw accommodatie in Brindisi.

De stad Brindisi leren kennen met een huurauto

Samen eten in Brindisi, Apulië

Samen eten in Brindisi, Apulië

De stad Brindisi behoort tot de regio Apulië in Italië, die bijzonder rijk is aan culturele schatten en azuurblauwe baaien biedt. Het maakt deel uit van Salento, dat op de kaart de hak van de laars is. Met een huurauto kunt u de hele regio Apulië op een flexibele en comfortabele manier verkennen. Samen met de provincies Taranto en Lecce is Brindisi en zijn prachtige landschap een van de populairste bestemmingen in Italië. Zelfs de Romeinen voelden zich hier thuis. De beschermde natuurlijke haven was reeds tijdens het Romeinse Rijk een belangrijke haven in het zuiden van de Adriatische Zee. Ook nu nog zijn er in Brindisi goed bewaard gebleven monumenten en gebouwen uit deze tijd, bijvoorbeeld de kerk van St. Giovanni al Sepulcro met zijn fascinerende Romeinse zuilen. In Brindisi kunt u een ontspannen vakantie doorbrengen en genieten van de dagen buiten de stad op een van de prachtige zandstranden. Als u liever actief bezig bent, kunt u in de hele regio Puglia wandelen en fietsen. Bewonder de prachtige olijfbomen en rijd 's avonds in het comfort van uw huurauto terug naar uw accommodatie of geniet van de regionale keuken in een gezellig ristorante.

Welke snelheidsbeperkingen moet je in Italië aanhouden?

Road Maximum snelheid
In steden 50 km/h
Landwegen 90 km/u
Snelweg 130 km/u

Rijden naar de oude stad van Brindisi met een huurauto

Brindisi Duomo kathedraal en klokkentoren

Brindisi Duomo kathedraal en klokkentoren

Kerk van Madonna della Grata, Brindisi

Kerk van Madonna della Grata, Brindisi

Met een huurauto rijdt u binnen een paar minuten vanaf de luchthaven naar het historische centrum van de stad: BDS. De oude stad is gegroepeerd in een halve cirkel rond de haven, die zich ook uitstrekt in de bebouwde kom van het centrum met zijn twee waterarmen. Ook bezienswaardig zijn de reminiscenties uit de Normandische en Hohenstaufen-periodes met het Castello Svevo in het centrum van de oude stad, een kasteel dat in vroegere tijden als havenversterking werd gebruikt. In Bari is er een gelijkaardig kasteel aan de haven. Huur uw auto goedkoop online en blijf mobiel tijdens uw vakantie.

Deze hoogtepunten mag u niet missen:

  • Kerk van San Giovanni al Sepulcro
  • Natuurpark Terra delle Gravine
  • Brindisi Duomo kathedraal en klokkentoren
  • Kerk van Madonna della Grata

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

250 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Brindisi

Beoordeling van Ivanne R.

“Alles verliep zeer goed, het plaatselijke verhuurbedrijf was zeer meegaand: snelle afhandeling, zeer goede staat van de auto (effectief een nieuwe auto met 1000 km gereden).”

Beoordeling van Kathrin D.

“Het personeel aan de balie en het team buiten waren zeer professioneel en vriendelijk. Graag gedaan! Bedankt.”

Beoordeling van Reiner H.

“Zeer goede service van het SIXT personeel ter plaatse. Vooral bij het afzetten van de auto op 25.09.in Brindisi. Diego was zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Ik zal mijn volgende auto zeker weer huren bij SIXT.”

Beoordeling van Simon H.

“Alles was geweldig. We kregen zelfs een betere auto dan die we gehuurd hadden. Top service bij het halen en brengen van de auto...”

Beoordeling van Giuseppe K.

“Het personeel van Locauto was zeer vriendelijk en het ophalen en terugbrengen van het voertuig was snel, vriendelijk en bekwaam.”

Beoordeling van Peter Willi E.

“Zeer goede afhandeling en organisatie voor de klant op alle niveaus.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat