Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Lecce

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Lecce
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lecce

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lecce bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
12 Dagen van 24.09 - 06.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
12 Dagen van 24.09 - 06.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
12 Dagen van 24.09 - 06.10.2024
Voorbeeld auto

Autohuur in Lecce

In het uiterste zuidoosten van Italië ligt het heerlijk ongerepte Salento-schiereiland tussen de Ionische Zee en de Adriatische Zee, dat de hiel van de Italiaanse laars vormt. De hoofdstad is Lecce, beroemd om zijn barokke gebouwen en vaak aangeduid als het Florence van het Zuiden. Ontdek met uw huurauto een prentenboek Italië met dromerige vissersdorpjes, olijfbomen en kustlijnen met brede, witte stranden. Boek gemakkelijk online met MietwagenCheck voor uw reis en vind een huurauto die het beste past bij uw wensen. Met de prijsvergelijking op ons portaal vindt u de beste aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven ter plaatse, evenals de passende verzekeringen en andere inclusieve diensten.

autoverhuur in Lecce

In het stadsgebied van Lecce vindt u de stations van de autoverhuurbedrijven Avis, AutoviA, Budget, Europcar en Hertz. Autohuur in Lecce is een uitstekende manier om het zuiden van Italië te leren kennen en met one way rentals heeft u de flexibiliteit om een auto te huren in Lecce en deze terug te brengen naar een andere locatie in Italië. Als u van plan bent een tour door Puglia te maken en u reist in gezelschap, overweeg dan de optie voor een extra chauffeur. Hierdoor kan uw passagier de huurauto rijden en net als u genieten van een volledige verzekeringsdekking.

Lecce de barokke stad

Lecce, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, is een van de mooiste kunststeden van Zuid-Italië. Het betovert met zijn historische gebouwen met weelderige barokke gevels gebouwd van de zachte tufsteen van de omgeving en belichaamt een zeer unieke architectonische stijl, de Lecce barok. Als u door het stadscentrum wandelt, ontdekt u de beroemdste bezienswaardigheden die u tegenkomt. Een ideaal vertrekpunt is Piazza Sant'Oronozo, met overblijfselen van het Romeinse amfitheater, in het hart van de stad. Piazza Duomo is omgeven door de prachtige omgeving van de kathedraal Maria Santissima Assunta, het Palazzo del Seminario en het Renaissance Palazzo Vescovile . Het belangrijkste voorbeeld van de Leccese barok is de Basiliek van Santa Croce en de nog steeds bewaarde stadspoorten Porta Rudiae, Porta San Biagio en Porta Napoli getuigen van de versterking van de stad. Tussen Piazza Sant'Oronozo en Porta Rudiae ligt de bruisende Via Giuseppe Libertini , met talrijke restaurants, kleine wijnbars, cafés en mooie winkels. Het is vooral 's avonds en in het weekend druk.

Met een huurauto naar de mooiste stranden van Salento

Lecce is omgeven door olijfgaarden in het binnenland, op 12 km van de zee. Met uw huurauto rijdt u flexibel langs de kust op het schiereiland en ontdekt u droomachtige stranden met Caribische flair.

  • Torre dell'Orso: 1,5 km lang zandstrand met helder smaragdgroen water, omzoomd met rotsen, duinen en dennenbossen. Afstand 28 km.
  • Spiaggia di Alimini: Tussen Torre dell'Orso en Otranto. 3 km lang fijn wit zandstrand omgeven door hoge duinen en een pijnbomenbos. Afstand 38 km.
  • Le Maldive del Salento: Tussen Torre Pali en Marina di Pescoluse, prachtig stuk kust met wit zand en ondiep smaragdgroen water. Afstand 69 km.
  • Baia di Torre Lapillo: een van de langste stranden van Salento. De zee is kristalhelder en azuurblauw. Afstand 34 km.
  • Punta Prosciutto: ondiep, kristalhelder water en zacht poedersuikerstrand geven het een Caribisch gevoel. Afstand 42 km.

De mooiste plekken in de omgeving van Lecce

Met uw huurauto rijdt u comfortabel door de regio Puglia en geniet u van de verscheidenheid aan uitgestrekte wijngaarden, oude olijfbomen, azuurblauwe wateren en witgekalkte stadjes.

Gallipoli, wordt vaak de "Parel van de Ionische Zee" genoemd. De hele oude stad lijkt op een fort, het is te bereiken via een brug vanaf het vasteland. Ook op het schiereiland Salento heeft Otranto, het meest oostelijke punt van Italië, een groot vloermozaïek in de kathedraal met oude legendes. Bezoek de indrukwekkende stad Matera met oude grotnederzettingen (Sassi) op de rotsachtige hellingen van een karstplateau. De Sassi zijn in 1993 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en u krijgt het beste uitzicht vanaf de Piazza San Pietro Caveoso. Beleef de charme van Ostumi, ook wel de "witte Stradt" genoemd. De witgekalkte gebouwen zijn schilderachtig gelegen op drie heuvels.

Bestemming Afstand tot Lecce Reistijd
Gallipoli 39 km 34 minuten
Brindisi 40 km 36 minuten
Otranto 46 km 38 minuten
Ostumi 76 km 1 uur
Bari 150 km 1 uur 45 minuten
Matera 173 km 2 uur 10 minuten

Het weer in de herfst in Puglia is perfect voor een vakantie. Met watertemperaturen van 22 graden in oktober kunt u nog steeds heerlijk zwemmen en volop genieten van de lege stranden. De olijfoogst en de druivenoogst zorgen voor culinaire hoogstandjes en de tweede helft van de herfst wordt gekenmerkt door oogstfeesten zoals de "Sagra del melograno", in Palmariggi, de stad van de granaatappel, de "Sagra delle Olive", in Sanicandro di Bari of de "Sagra del Fungo" met prachtige paddenstoelgerechten en andere lekkernijen uit het bos, in Putignano, . Putignano staat ook bekend als carnavalsstad. Carnaval is een van de meest populaire vakanties in Puglia en het is hier dat de meeste evenementen plaatsvinden tijdens het carnavalsseizoen. De oorsprong van Carnaval gaat terug tot 1394 en heeft hier de oudste traditie van heel Italië. De carnavalsviering in Putignano begint al op 26 december en duurt tot Vastenavond in februari. In Massafra worden optochten met allegorische praalwagens en papier-maché figuren gehouden voor zowel bewoners als toeristen. Het carnaval in Gallipoli begint in januari, wanneer de olijftakken traditioneel worden verbrand op openbare pleinen, en eindigt met de Roze Maandag-optocht, met talrijke praalwagens, papier-maché figuren en dwazen in vermomming.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat