Huurauto Lihue Airport

Autohuur Kauai Eiland Luchthaven Kauai Luchthaven LIH vanaf 31 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Awarded for very good service Comodo Certificaat

Huur een auto op de LIH luchthaven van Kauai Island Airport

Vliegtuig boven Hawaï

Vliegtuig boven Hawaï

Als u naar Hawaï reist, is het de moeite waard om een goedkope huurauto bij een lokaal autoverhuurbedrijf te boeken voordat u aan uw reis begint. Haal uw huurauto direct na aankomst op Kauai Island Airport op. Kauai, het noordelijkste van de Hawaïaanse eilanden, staat ook bekend als het "eiland van de tuinen" en ligt ongeveer 4000 kilometer uit de Amerikaanse westkust in de Stille Oceaan. Het kleine eilandje is slechts ongeveer 45 kilometer breed en 60 kilometer lang en daardoor goed beheersbaar. Met een huurauto, die u op voorhand kunt huren via de prijsvergelijking op het internet met een gunstige huurauto, heeft u dus de mogelijkheid om alle natuurwonderen van zeer nabij te ervaren.

De internationale luchthaven Lihue LIH van Kauai

Lihue LIH Airport on Kauai is de internationale luchthaven van het Hawaïaanse eiland Kauai en ligt aan de zuidoostkust. Binnenlandse en buitenlandse vluchten, evenals vrachtvliegtuigen en helikopters van lokale touroperators stijgen op en landen op de luchthaven LIH . Om te voorkomen dat u bij aankomst geld moet omwisselen, heeft u ook de mogelijkheid om uw lokale valuta op te nemen bij de geldautomaten in de hoofdlobby van de luchthaven en in de bagagegebieden direct via uw credit- of debitcard.

Van de bagagecarrousel tot de huurauto van het autoverhuurbedrijf

Onderweg op de luchthaven

Direct van bagagecarrousel naar autoverhuur

De terminal op de luchthaven van Kauai is zeer beheersbaar. De luchthaven is vrij klein. De bagageafhandelingsruimten bevinden zich rechts en links van het terminalgebouw. Hier vindt u ook de huurauto met het ophaalpunt, waar u de auto van tevoren kunt huren door de prijzen te vergelijken. De auto wordt u bij aankomst op het eiland op de luchthaven ter beschikking gesteld. Zorg ervoor dat u uw creditcard bij de hand heeft om de borg voor de huurauto te betalen.

Is er een tankstation in de buurt van de luchthaven van Kauai LIH?

benzinepomp Afstand van de luchthaven Lihue luchthaven LIH
schillen 1,7 mijl
Texaco 1,9 mijl
76 2,7 mijl

Vervoersverbindingen rond de luchthaven

De verkeersverbinding rond de luchthaven van Kauai LIH is goed, want hier loopt de Kuhio Highway direct langs, die u met uw huurauto in zuidelijke of noordelijke richting leidt. De Ahukini Road is de toegangsweg naar de luchthaven . De snelweg brengt u naar het noorden naar Wailua en naar het zuiden naar Poipu. Lihue is direct vanaf de luchthaven bereikbaar via de Ahukini Road.

Huur een auto en volg de verkeersregels in Kauai.

Deze verkeersregels gelden onder andere voor Kauai met de huurauto:

 • Absolute verplichting om de veiligheidsgordels vast te maken
 • Bij rode stoplichten rechtsaf, toegestaan
 • Per mille grenswaarde van 0,0 per mille
 • Er is rechts verkeer...
 • Internationaal rijbewijs vereist
Weg langs de kust, Hawaii

Onderweg op Hawaïaanse wegen

Overtocht in Hawaï

Verkeer in Hawaï

Bij niet-naleving van de verplichting om de veiligheidsgordel vast te maken kan dit tot 500,00 euro USD kosten. U moet ook aandacht besteden aan de snelheid als u met de huurauto reist. U kunt bij de rode verkeerslichten rechtsaf slaan als u er eerder voor gezorgd heeft dat dit de rest van het verkeer niet verstoord wordt. Merk op dat de meeste huurauto's op Hawaï automatische auto's zijn. In die USA, waartoe ook de archipel van Hawaï behoort, vind je bijna geen schakelkarren.

Welke plaatsen moet ik met de huurauto bezoeken?

Künstlerort Hanapepe

Niet alleen de natuurlijke bezienswaardigheden op Kauai zijn de moeite waard. Het kunstenaarsdorp Hanapepe aan de zuidkust is een absolute must, vooral voor kunstkenners en kunstliefhebbers. Met de huurauto, die u van tevoren kon vinden en huren boven het aanbod in de prijsvergelijking gunstig, kwam u zo snel over de goed ontwikkelde wegen in deze plaats.

Geschichtsträchtiges Hanalei

Met de auto van een huurauto bent u net zo snel aan de noordkust, waar de plaats Hanalei is. Het herbergt het Waiolo Mission House, een museum over de geschiedenis van het eiland. Niet ver van het dorp liggen de Tarofields voor de groene bergen, waar hartvormige planten groeien, die zeer indrukwekkend zijn om te zien. In een van de lokale restaurants kunt u de specialiteit van het eiland proeven. Poi is een zoete pap gemaakt van de knollen van taropplanten.

Tarofields in Kauai, Hawaï, Hawaï

Tarofields in Kauai

Typisch eten in Kauai, Hawaï, Kauai

Probeer Poi

Ontdek het eiland met een off-road voertuig als huurauto

Natuurlijk mag het landschap van het groene eiland niet worden vergeten. Het wordt gekenmerkt door vulkanen en biedt ook een indrukwekkend schouwspel met zijn watervallen. Kauai biedt ook de mogelijkheid om een off-road voertuig te huren tegen een redelijke prijs, want u kunt ook op ruw terrein rijden met een dergelijke auto. Niets staat dus in de weg van één of meerdere excursies in de indrukwekkende natuur van het eiland . U kunt een terreinwagen als huurauto direct bij aankomst op de luchthaventerminal bij het ophaalpunt van het plaatselijke autoverhuurbedrijf als huurauto ophalen en direct vanaf de luchthaven LIH naar de dichtstbijzijnde omgeving en het prachtige landschap vertrekken.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:00 - 20:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders