Auto huren in Japan

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Japan: De populairste autohuur bestemmingen

Huurauto Japan: Onderweg in het land van de rijzende zon

Als u van plan bent om met een huurauto door Japan te rijden, kunt u zich verheugen op een spannende reis naar een mystiek land. Ervaar een veelheid aan nieuwe indrukken in Japan. Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u uw reis door Japan individueel regelen. U kunt het juiste voertuig voor Japan vinden bij Car RentalCheck. U kunt het vanuit uw eigen huis boeken en het direct na aankomst ontvangen.

Gezicht op de berg Fuji

Gezicht op de berg Fuji

Herfst in Japan

Herfst in Japan

Welke luchthavens zijn er in Japan?

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de luchthavens in Japan. Op deze luchthavens heeft u de mogelijkheid om een huurauto op te halen. Op deze manier bent u vanaf de eerste minuut mobiel in Japan.

Met de huurauto naar de attracties in Japan

De cultuur van Japan verenigt een veelheid aan verschillende invloeden uit Azië, China en de westerse landen. Dompel jezelf onder in een spannende en adembenemende wereld. Rijd met de huurauto naar uw individuele gewenste bestemmingen en geniet van uw reis door Japan.

De hoofdstad Tokio
Overtocht in Tokio

Overtocht in Tokio

Tokio is de hectische hoofdstad van Japan en je zult niet uit je verbazing kunnen komen als je het bezoekt. Beklim de Tokyo Skytree, de hoogste toren van Japan, en geniet van een prachtig uitzicht over Tokio. Bezoek de tempel Sensoji en het Digital Art Museum of bekijk het beroemde Shibuya kruispunt. Als je een beetje rust nodig hebt van alle drukte, kun je een Zen-meditatie sessie volgen. Een bezoek aan Tokio zal zeker saai zijn!

Het Akan Nationaal Park

Akan National Park is het oudste nationale park van Hokkaido. Geniet van het gevarieerde landschap terwijl u met uw huurauto het oostelijke binnenland van het eiland binnenrijdt. Hier beleeft u een ongelooflijk fascinerende natuur, met oerbossen, vulkanen en kratermeren. De perfecte plek om te ontspannen!

Andere plaatsen die u moet bezoeken

Daarnaast moeten de volgende plaatsen en bezienswaardigheden op uw reislijst staan:

Bamboebos in Kyoto

Bamboebos in Kyoto

  • Bamboebos in Kyoto
  • Nagasaki
  • Fuji
  • Arashiyama
  • Kinkaku-ji
  • Kiyomizu-dera
  • Miyajima
  • Fushimi Inari-Taisha
  • Odaiba