Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Naha Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor de Naha Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Naha Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Naha Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 47 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Honda Fit
14 Dagen van 12.02 - 26.02.2025
Voorbeeld auto
vanaf 55 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Nissan Dayz
14 Dagen van 12.02 - 26.02.2025
Voorbeeld auto
vanaf 56 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Nissan Dayz
14 Dagen van 12.02 - 26.02.2025
Voorbeeld auto

Auto huren in Naha Airport

Japan is een ideale bestemming voor een rondreis met uw eigen huurauto tijdens de zomermaanden. Boek een huurauto en haal hem direct op de luchthaven van Naha op. Op die manier bent u vanaf het begin flexibel en kunt u ontspannen aan uw vakantie beginnen. Met MietwagenCheck's prijsvergelijking, kunt u de huurauto die u wilt al veiligstellen voordat u aankomt. In de winter

Boek een huurauto op Naha luchthaven

skyline van Naha

Een reis naar Japan met uw eigen huurauto zal voor u een onvergetelijk avontuur worden. Ontdek een van de vijf hoofdeilanden met uw eigen huurauto en ontdek het magische Japan op eigen houtje. Op de luchthaven van Naha kunt u de huurauto direct ophalen en aan uw reis beginnen. Ook als u niet op het hoofdeiland Honshu bent, heeft het eiland Okinawa zijn bezoekers veel te bieden. Dus als u met het vliegtuig aankomt, is het zinvol om direct na uw landing een auto te huren op de luchthaven. Met MietwagenCheck kunt u de beste deals vinden zodat niets uw huurauto tour in de weg staat.

Ontdekkingen in en rond Naha in de lente/herfst

Steenstraat in Naha

Naha is meer dan alleen de toegangspoort tot de prachtige regio van Okinawa. Maar we kunnen wel stellen dat Naha het perfecte vertrekpunt is om uw reis naar Japan te verlengen en er het beste van te maken, want het combineert alles wat in u opkomt als u aan Japan denkt, zoals sushi, tempels, burgerzin, slaperige vissersdorpjes, geweldige cultuur. Terwijl zaken als het kasteel van Osaka, de berg Fuji en het verbluffende Tokio iets populairder zijn en verder weg liggen van Naha en Okinawa, combineert Okinawa typisch Japanse bezienswaardigheden met het meer zuidelijk gelegen tropische gebied waarvan velen denken dat je het in Japan niet kunt zien. Met een huurauto kunt u dit alles in de lente/herfst gemakkelijk verkennen, want u kunt overal op eigen gelegenheid komen.

Naha luchthaven - belangrijke informatie

Naha Luchthaven

Naha Airport behoort tot de stad Naha en ligt op het eiland Okinawa, dat op zijn beurt tot Japan behoort. Naast enkele internationale verbindingen met China of Zuid-Korea is de luchthaven vooral bekend om zijn binnenlandse vluchten. Dus als u Okinawa met een huurauto wilt verkennen, kunt u uw huurauto ophalen op de luchthaven van Naha en hem daar ook weer inleveren om een vervolgvlucht te nemen naar het Japanse hoofdeiland Honshu . Vanaf de luchthaven van Naha bent u met de auto in een paar minuten in de hoofdstad. Ondanks de meeste binnenlandse verbindingen, is de luchthaven druk en verwerkt ongeveer 21 miljoen passagiers per jaar.

Welke aanbieders kunt u vinden op Naha Airport?

Op de luchthaven van Naha kunt u bij aankomst een huurauto reserveren en meteen na aankomst aan uw reis beginnen. Op die manier bent u vanaf het begin flexibel en onafhankelijk en kunt u zonder complicaties aan uw reis beginnen. Informatie over de aanbiedingen op de luchthaven van Naha kunt u van tevoren vanuit uw luie stoel verkrijgen via onze homepage.

Schrijn in Naha bij de zee

Reist u met uw gezin en wilt u veel ruimte en comfort? Boek dan een SUV of een klein busje. Als u alleen met z'n tweeën reist en op zoek bent naar een klein, wendbaar voertuig, is een kleine auto misschien iets voor u. Op Naha Airport vindt u aanbiedingen van:

  • Alamo
  • Onderneming
  • Europcar
  • Nissan

Wanneer is de beste tijd om Naha te bezoeken?

Japan is een land dat het hele jaar door toeristen aantrekt en altijd een bezoek waard is. Doordat Japan zich van noord naar zuid uitstrekt, zijn de klimaatomstandigheden in de verschillende regio's zeer verschillend. Sommige maanden zijn over het algemeen meer aan te bevelen dan andere, vooral als u bepaalde evenementen wilt meemaken, zoals het kersenbloesemseizoen . Als u in deze periode wilt reizen, moet u vluchten en accommodatie enkele maanden van tevoren boeken, omdat deze meestal vroeg volgeboekt zijn of alleen tegen een zeer hoge prijs kunnen worden geboekt. Met een huurauto is het de moeite waard om het hele jaar door een reis naar Japan te maken. Als u een huurauto boekt, bent u altijd flexibel, ongeacht het weer en de temperatuur. Bijgaand vindt u een klimaattabel met de maandelijkse temperaturen en ook de watertemperatuur van het eiland Okinawa. Zo kunt u uw vakantie precies plannen en beslissen wanneer een rondreis met een huurauto naar Naha het beste bij u past.

Panorama van Naha
Maand Jan Feb Mar Apr Mei Jun Juli Aug. Sep Okt Nov. Dec
Max. Temperatuur in °C 10 10 14 17 23 25 29 31 27 20 17 12
Min. temperatuur in °C 1 2 4 10 16 19 21 24 20 14 9 4
Zonuren per dag 5 5 4 5 6 4 4 6 4 4 4 5
Regenachtige dagen 4 6 9 10 10 12 10 8 11 9 6 4
Watertemperatuur in °C 14 14 15 16 18 21 23 23 24 21 18 14

De extra bestuurder - een geweldige optie voor uw Japan vakantie

Uitzicht op Naha

Als u voor een langere periode in Japan reist, is het boeken van een extra chauffeur een goede optie om uw vakantie op een ontspannen en comfortabele manier door te brengen. Als u iemand anders als bestuurder registreert, kunt u om beurten rijden en ontspannen op de passagiersstoel van het uitzicht genieten. Wees u ervan bewust dat autoverhuurbedrijven extra kosten in rekening brengen voor het registreren van een extra bestuurder. U moet er ook voor zorgen dat alle personen die de auto besturen ook daadwerkelijk geregistreerd zijn bij het autoverhuurbedrijf. Pas dan zijn ze echt gedekt in geval van schade, zodat u geen extra kosten hoeft te verwachten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat