Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Tokyo International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor de Tokyo International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Tokyo International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Tokyo International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 46 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Wagon R GPS
11 Dagen van 04.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Mazda Demio
11 Dagen van 04.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Wagon R GPS
11 Dagen van 04.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto op de luchthaven van Tokio

Internationale luchthaven van Tokio

Op de luchthaven van Tokio zijn er een aantal internationale en nationale autoverhuurbedrijven. Het is de moeite waard om in een vroeg stadium online aanbiedingen te vergelijken en de beste prijzen te krijgen. Op deze manier bespaart u geld en weet u van tevoren dat u een huurauto krijgt op de luchthaven van Tokio. U ontvangt uw sleutel direct na aankomst op een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Zo kunt u uw eigen excursies plannen naar mooie plekken in Japan of gewoon naar uw accommodatie in de stad rijden en ontspannen. Dit bespaart u de kosten van een taxi.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven van Tokio?

Met MietwagenCheck kunt u online een auto huren bij alle grote autoverhuurbedrijven op Tokyo Airport. Vergelijk eenvoudigweg de verschillende aanbiedingen online en vind een passend aanbod.

  • Advies

  • Begroting

  • Europcar

  • Nico Nico

  • Nippon

  • Nissan

  • Tijden

Driveboo Tip:

Er zijn stations direct in het terminalgebouw en ook shuttlestations. Deze bevinden zich in de directe omgeving van de luchthaven en zijn te bereiken met gratis pendelbussen die voor u beschikbaar zijn.

Hoe lang duurt het voordat ik met een huurauto van het vliegveld ben?

Chidorigafuchi Park in Tokio

Chidorigafuchi Park in Tokio

Niet alleen Tokyo, maar ook vele andere plaatsen in Japan zijn de moeite waard. Aangezien Tokyo International Airport de grootste luchthaven van het land is, komen de meeste toeristen hier aan. Door de perfect ontwikkelde infrastructuur van Japan is bijna elke plaats in het land gemakkelijk bereikbaar met een huurauto.

Hier kunt u de afstanden en reistijden zien van Tokyo International Airport naar verschillende bestemmingen in het land.

Doelstelling Afstand Reistijd
Tokio-Stad 25 km 30 minuten
Kyoto 461 km 5 uur 25 min.
Osaka 511 km 5 uur 55 min.
Sapporo 1120 km Zestien uur.
Hiroshima 815 km Tien uur.

Huurauto Tour Japan - Ontdek de wereldstad Tokio

Skytree en Senso-Ji Tempel

Skytree en Senso-Ji Tempel

Zin in een mega-metropool? Tokio is zonder twijfel een stad van superlatieven. Een bezoek aan Tokio betekent het beleven van een megastad. Als u echter op zoek bent naar oude gebouwen, is de stad niet noodzakelijkerwijs de eerste stad die u kiest. Door aardbevingen en bomaanslagen zijn er bijna geen oudere gebouwen meer te vinden. In de grootstedelijke regio van de stad woont meer dan een kwart van de totale bevolking van het land. Dat is een ongelooflijke 38,2 miljoen mensen. Dat zijn evenveel mensen samen als in Beieren, Noordrijn-Westfalen en Berlijn. In ieder geval mag u de bijzondere flair, het culturele aanbod en het zeer gevarieerde eten niet missen. Het is daarom raadzaam om aan het begin of het einde van de reis een paar dagen vrij te nemen voor Tokio. Met perfecte verbindingen naar alle andere steden in Japan, internationale luchthavens en vele autoverhuurbedrijven is de stad het perfecte startpunt voor een autoverhuurtour in het land.

Hier zijn enkele van de bezienswaardigheden in Tokio die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in de stad. Er zijn echter nog veel meer dingen die gedaan kunnen worden. Hier ziet u enkele voorbeelden.

  • Tokio Skytree
  • Tokio-toren
  • Odaiba Eiland
  • Tokio Disneyland
  • Uenopark
  • Shinjuku Gyoen Nationale Tuin
  • Harajuku
  • Regenboogbrug

Hoe boek ik een huurauto op Driveboo?

Het boeken van een huurauto op Driveboo heeft vele voordelen die u niet mag missen. Door de prijzen van onze partners over de hele wereld te vergelijken, krijgt u altijd een lage prijs, wat meestal niet mogelijk is met een directe boeking ter plaatse bij het autoverhuurbedrijf. U kunt ook de zoekmachine configureren op basis van uw wensen en filterdiensten en -apparatuur. Als u nog steeds hulp nodig heeft bij uw boeking, helpt ons serviceteam u graag telefonisch of per e-mail.

Hier kunt u informatie zien over de voorwaarden van een huurauto boeking.

Waarborgsom
Man controleert huurauto

Man controleert huurauto

Voor elke huur van een voertuig moet een borgsom worden betaald. Dit garandeert de verhuurder een zekere zekerheid in geval van schade. Op bijna alle huurstations wereldwijd wordt een creditcard gebruikt. Dit gebeurt meestal door het bedrag van het eigen risico (verzekeringsuitkering) op de creditcard te blokkeren gedurende de periode dat u het voertuig accepteert. In geval van schade wordt deze door het verhuurstation behouden. Als het voertuig in perfecte staat wordt geretourneerd, wordt het bedrag na teruggave vrijgegeven. Zorg er daarom voor dat u voldoende dekking heeft voordat u met de verhuur begint.

Eenrichtingsverhuur

Hier zijn de plaats van verhuur en de plaats van teruggave van het voertuig niet identiek. U kunt bijvoorbeeld de auto in Osaka huren en deze voor uw terugvlucht terugbrengen naar het vliegveld in Tokio. Meestal worden hiervoor kosten in rekening gebracht, maar u bespaart kosten en tijd tijdens de reis en hoeft het voertuig niet terug te rijden naar de plaats van herkomst.

Extra bestuurders
Vrienden in een huurauto

Als u met vrienden of familie reist, is het waarschijnlijk de moeite waard om een extra chauffeur te reserveren. Dit kan direct via Driveboo, maar ook op de dag van verhuur. Neem gewoon contact op met het personeel van het autoverhuurbedrijf. Er zijn enkele aanbiedingen waarbij een tweede of zelfs derde bestuurder is inbegrepen. Selecteer gewoon de juiste filter. Houd er rekening mee dat alle verzekeringsuitkeringen als ongeldig worden beschouwd als het voertuig wordt bestuurd door een niet-geregistreerde bestuurder.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat