Huurauto Internationale luchthaven Boston

Autoverhuur Boston Luchthaven vanaf 35 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Internationale luchthaven Boston

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta of gelijkwaardig
Ford Fiesta
vanaf 35 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 43 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta
vanaf 35 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta
vanaf 35 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 37 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus Aut. 4dr A/C
vanaf 45 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Ford Focus
vanaf 37 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus
vanaf 37 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Hyundai Elantra of gelijkwaardig
Hyundai Elantra
vanaf 38 €/dag
Minibus
bijv. Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C
vanaf 73 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C of gelijkwaardig
Chrysler Town & Country 7P Aut. 5dr A/C
vanaf 73 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit 15P. Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
Ford Transit 15P. Aut. 4dr A/C
vanaf 196 €/dag
SUV
bijv. Ford Escape of gelijkwaardig
Ford Escape
vanaf 49 €/dag
Cabrio
bijv. Ford Mustang Cabrio Aut. 2dr A/C of gelijkwaardig
Ford Mustang Cabrio Aut. 2dr A/C
vanaf 71 €/dag
Premium klasse
bijv. Ford Taurus Aut. 4dr A/C of gelijkwaardig
Ford Taurus Aut. 4dr A/C
vanaf 50 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur op de luchthaven van Boston

Onderweg op de luchthaven

Op weg naar de autoverhuur op BOS

Een reis naar USA begint voor u ook met een vrij lange vlucht voordat u uw huurauto kan ophalen op de luchthaven van Boston (Logan International Airport) . Op Boston Airport kunt u kiezen uit verschillende locaties voor autoverhuur. Voordat u aan uw reis begint, gebruikt u ons onafhankelijke vergelijkingsportal om niet alleen een auto te huren voor een redelijke prijs, maar ook om een huurauto te vinden op Boston Airport die voldoet aan uw persoonlijke behoeften.

Ontdek de metropool vanaf het vliegveld van Boston met een huurauto.

Bijna geen enkele andere stad in de Verenigde Staten van Amerika straalt zoveel charme uit als Boston. De metropool ligt in de staat Massachusetts in het oosten van USA. Er is veel te ontdekken in de stad en de omgeving biedt ook een verscheidenheid aan attracties. Als u de stad met al haar facetten wilt leren kennen, dan is een huurauto voor Boston de perfecte keuze. Onafhankelijk en flexibel kunt u de sporen van een spannende geschiedenis volgen en heeft u de mogelijkheid om op elk moment een nieuw hoogtepunt te verkennen.

Logan International Airport - Boston Airport feiten

 • De luchthaven van Boston met de afkorting BOS ligt op slechts 15 km afstand van het stadscentrum.
 • Logan International Airport is één van de 20 grootste luchthavens van het land.
 • Het werd geopend op 8 september 1923 en is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid.
 • De luchthaven beslaat momenteel een oppervlakte van ongeveer 10 km².
 • Vandaag de dag telt de luchthaven BOS ongeveer 35 miljoen passagiers per jaar en realiseert een overeenkomstig aantal vluchten.
 • De luchthaven bedient bestemmingen in USA, Canada, Zuid-Amerika, Azië en natuurlijk Europa.
 • Tot 50 verschillende luchtvaartmaatschappijen landen en vertrekken op BOS.

Zomer in Boston. - Nou, hoe klinkt dat?

Boston is een geweldige plek om te voet te verkennen, vooral in de zomer. Neem bijvoorbeeld de Freedom Trail, die u langs 16 historische bezienswaardigheden voert. Een andere must-see zomeractiviteit in Boston is een bezoek aan de haven van Boston. Hier kunt u kijken naar de drukte en genieten van de zon onder het genot van een kopje koffie. Boston wacht op u in de zomer met tal van parken en attracties. Als u met een huurauto reist, kunt u uw huurauto ook thuis laten staan en overstappen op een fiets. Op die manier kun je in de zomer nog snel in Boston zijn en ook het milieu helpen beschermen. Maar wat zou een zomer zijn zonder strand en oceaan? Zelfs in Boston hoef je niet zonder ze te doen in de zomer. Neem bijvoorbeeld uw huurauto mee naar het Cape Cod schiereiland. Hier vindt u gegarandeerd een paar uur rust en ontspanning.

Neem altijd een paraplu mee op je zomerreis naar Boston. Je weet nooit wanneer de hemel weer opengaat.

Wat zijn de bijzonderheden van Boston Airport?

Logan International Airport BOS heeft 5 terminals. Voor u als reiziger uit Europa is alleen Terminal E belangrijk, want hier landt uw vlucht op Logan International Airport. Uw vlucht naar uw thuisland vertrekt ook vanaf deze terminal. Meestal landt hier een Lufthansa-vlucht vanuit München of Frankfurt am Main. De andere vluchten, die binnenlandse vluchten zijn, vertrekken vanaf de andere terminals A-D.

Autoverhuurbalie op de luchthaven van Boston

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Allereerst moet u weten dat er verschillende stations zijn op de luchthaven waar u een auto kunt huren en daarom kunt u ook kiezen voor een pick-up station voor de auto die vooraf werd gehuurd tegen een redelijke prijs. Om een auto te huren tegen een lage prijs, kunt u eenvoudigweg gebruik maken van ons portaal om de juiste huurauto te vinden. Terminal E en Terminal A bieden stations aan voor autoverhuur en een bijbehorend ophaalstation. Bij Tomahawk Drive ontmoet je verschillende aanbieders. In ieder geval kunt u een huurauto direct op de luchthaven huren en ophalen tegen een redelijke prijs. In Terminal A, het hoofdgebouw, vindt u de grote informatiebalie, zodat u precies kunt zien waar het ophaalstation voor de huurauto zich bevindt.

Het ophaalstation voor autoverhuur op de luchthaven van Boston

U kunt kiezen tussen verschillende ophaalpunten op de luchthaven. Zowel direct op het vliegveld BOS als iets verderop in de richting van het stadscentrum is er een ophaalpunt voor de autohuur. Als u een auto huurt voor een redelijke prijs, maar deze niet direct op de luchthaven ophaalt, kunt u gebruik maken van een pendeldienst of het openbaar vervoer.

Excursies vanaf de luchthaven van Boston met een huurauto

Bestemming Afstand tot de luchthaven van Boston Duur
Haven van Boston 12,2 km 20 min.
Kraanstrand 57 km 1 uur
Plymouth 68 km 54 min.
New Yorkse stad 348 km 3 uur 50 min.

Waar kan de huurauto worden bijgetankt op de luchthaven van Boston?

Brandstofverhuur auto

Tanken van de huurauto

Voordat u de auto voor een lage prijs huurt, kunt u door de vergelijking vooraf zien wat de voorwaarden zijn met betrekking tot het tanken. Niet elk autoverhuurbedrijf heeft dezelfde voorwaarden. In de regel moet de huurauto bij het ophaalstation worden ingeleverd met een volle tank brandstof. Als u ook een auto huurt op het vliegveld, is het natuurlijk handig om een benzinestation te vinden in de buurt van BOS. Er zijn verschillende tankstations op de Interstate 90, dus u kunt daar uw auto tanken voordat u hem bij het ophaalstation achterlaat.

Verkeersverbindingen rond de luchthaven

Interstate 90 bevindt zich direct op de luchthaven. Het is de belangrijkste slagader tussen de oostkust en de westkust. Hiermee heeft u een van de belangrijkste verkeersverbindingen direct voor de deur. Vanaf de Interstate 90 zijn er meer snelwegen en ritten die u naar andere bestemmingen of direct naar het centrum van de stad leiden.

Interstate 90 is de langste verbinding tussen het oosten en het westen van USA. Het begint in Seattle en eindigt hier in Boston.

Bezienswaardigheden verkennen met een huurautoMenu-Entry

U beslist elke dag opnieuw wat u wilt zien vanuit Boston met een huurauto. Het geld dat u bespaart op hotels en de goedkope huurauto kan nu worden geïnvesteerd in reizen en sightseeing zonder een schuldig geweten. Je had deze hoogtepunten moeten zien:

Skyline van Piers Park, Boston

Skyline van Piers Park

Freedom Trail, Boston

vrijheidspad

Harvard Universiteit in Boston

Harvard Universiteit in Boston

Piers Park Oost Boston Waterfront

Begin uw tour door de stad met een huurauto naar een van de waarschijnlijk beste uitzichten op de skyline ooit. Hier in Piers Park aan de Oost-Bostonse Waterkant worden de wolkenkrabbers weerspiegeld in het water: adembenemend.

Black Heritage Trail en het Freedom Trail

Om alles tot in detail te leren kennen, kunt u de huurauto het beste achterlaten bij de Boston Common. Dit is een klein, idyllisch parkje aan het eind waarvan de paden door de stad beginnen. Boston zit vol met geschiedenis en spannende verhalen. Dus wat is er natuurlijker dan de sporen van deze geschiedenis te volgen. Je hebt twee paden die je terug in de tijd brengen. The Black Heritage Trail en de Freedom Trail.
The Black Heritage Trail vertelt het verhaal van de eerste kleurlingen in het land. Van het begin van de slavernij tot het einde van de slavernij in Massachusetts.

Elite Universiteit Harvard

De voorstad van Cambridge is niet ver weg en moet zeker bezocht worden. U bent ook welkom om te zoeken naar hotels in de buurt als u daar wat langer wilt blijven. Want in deze eerbiedwaardige stad, die nog steeds de charme van haar oprichters uitstraalt, vindt u een van de begeerde elite-universiteiten van het land: Harvard. U vindt hier ook het Massachusetts Institute of Technology.

Kunst: Museum voor Schone Kunsten

Voor degenen die enthousiast zijn over kunst is het een absolute must: een bezoek aan het Museum voor Schone Kunsten. Een van de belangrijkste kunstmusea van het land. U wordt getransporteerd naar verschillende tijdperken en culturen. Van de Egyptenaren tot de Chinezen. Beleef de kunstgeschiedenis over de hele wereld en dompel je onder in een fascinerende wereld.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders