Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale Luchthaven Barcelona

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 303 beoordelingen voor de Internationale Luchthaven Barcelona
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale Luchthaven Barcelona

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale Luchthaven Barcelona bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 29.05 - 07.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
10 Dagen van 29.05 - 07.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 29.05 - 07.06.2024
Voorbeeld auto

Verken de adembenemende stad Barcelona in de zomer met een huurauto. Vergelijk en boek een goedkope huurauto op Barcelona Vliegveld. De stad wordt gedomineerd door Gaudi's grillige gebouwen. Rijd naar hoogtepunten zoals de Sagrada Familia, de Plaza Catalunya en zoek verkoeling op het stadsstrand Barceloneta. Met een huurauto hebt u de flexibiliteit om Barcelona te ontdekken en door te rijden naar de mooiste plekjes aan de Costa Brava.

Huur een auto op de luchthaven van Barcelona

Barcelona is de hoofdstad van de provincie Catalonië en is het hele jaar door een populaire toeristische bestemming. U vindt er overblijfselen van middeleeuwse wijken uit de Romeinse tijd, maar ook adembenemend mooie bezienswaardigheden en gebouwen uit het Modernisme-Stis of de avant-gardebewegingen uit de 20e eeuw. Het is niet zonder reden dat veel van de emblematische gebouwen van de plaatselijke architecten Lluís Doménech i Montaner en Antoni Gaudí op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO zijn geplaatst. De beste manier om Barcelona en de omgeving te verkennen is met een goedkope huurauto direct vanaf Barcelona Airport. U kunt de beste aanbiedingen voor huurauto's op Barcelona Airport vinden op MietwagenCheck.

Land in Barcelona in de winter en verken de stad

Barcelona stadsstrand

Barcelona stadsstrand

Het stadsstrand van Barcelona en de nabijheid van de Costa Brava, maken een vakantie in Barcelona bijzonder aantrekkelijk. Is een reis naar Barcelona in de winter de moeite waard? Een citytrip naar Barcelona is altijd de moeite waard. De nog steeds milde temperaturen maken uitstapjes ongelooflijk aangenaam, vooral in de winter. De straten zijn leeger en de prijzen goedkoper. Tussen de maanden december en februari kunt u in Barcelona temperaturen tot 15 graden en weinig tot geen regendagen verwachten. Dit zijn allemaal perfecte omstandigheden voor een ontdekkingstocht met een huurauto. Als het stadsstrand in de wijk Barceloneta te druk voor u is, kunt u gewoon naar het naburige Badalona rijden. Met een geschikte huurauto heeft u alle vrijheid in hoe u uw dag wilt invullen.

Barcelona Luchthaven - algemene informatie over het gebouw

Landing op de luchthaven van Barcelona

Landing op de luchthaven van Barcelona

De luchthaven van Barcelona is een luchthaven van internationaal belang en wordt ook El Prat de Llobregat Aereopuerto genoemd. De IATA afkorting van de luchthaven is BCN. Het ligt op ongeveer 13 km van het stadscentrum en heeft twee terminals. Terminal 1 wordt afgekort tot T1, de tweede terminal bestaat uit drie afzonderlijke gebouwen. Huur een auto en reis naar uw accommodatie vanaf de luchthaven El Prat de Llobregat in Barcelona.

Profiteer van de prijzen van de beste autoverhuurbedrijven.

Er zijn vijf bedrijven die autoverhuurdiensten aanbieden op Barcelona Airport. Daar kunt u ter plaatse een auto huren of hem ophalen bij het ophaalstation. Het ruime aanbod van verschillende voertuigen en modellen is afkomstig van Hertz, Avis, Europcar, National Atesta en Sol-Mar. Elk autoverhuurbedrijf heeft een servicestand op de begane grond. Informatie over uw huurauto is beschikbaar in Terminal 2B of 2C en op de eerste verdieping in Terminal 1. Kies uw huurauto vooraf tegen een redelijke prijs op internet en reserveer het gewenste voertuig tegen een redelijke prijs, dat u vervolgens bij het afhaalstation kunt ophalen.

Voordelen van het ophalen van uw huurauto op Barcelona Airport:

  • langere openingstijden en dus flexibeler afhalen
  • ruimer aanbod van voertuigen van verschillende autoverhuurbedrijven
  • tijd- en prijsbesparingen door uw auto direct bij aankomst op te halen

haal uw huurauto direct op de luchthaven van Barcelona op

Ophaal bord huurauto

Pick-up stations direct op de luchthaven

Waar haal ik mijn huurauto op Barcelona Airport op? Meestal bevindt het ophaalstation van het desbetreffende bedrijf zich in de buurt van de luchthaven, zodat u uw auto niet alleen goedkoop kunt huren, maar hem ook direct op een nabijgelegen ophaalstation in ontvangst kunt nemen. U kunt hierover informatie krijgen bij het servicepunt van het autoverhuurbedrijf. Verken de omgeving tegen lage kosten met een huurauto van het geselecteerde autoverhuurbedrijf.

Verkeersverbindingen rond de luchthaven BCN

Wilt u een auto huren zodat u mobiel bent in Barcelona en ook comfortabel de omgeving kunt verkennen? Dat is geen probleem in Barcelona, want de luchthaven is aangesloten op een goed ontwikkeld vervoersnetwerk van waaruit u met uw huurauto op pad kunt. De stadssnelweg C31 staat ook bekend als de Autovia de Castelldefels en leidt u rechtstreeks naar de hoofdstad van Catalonië. Afhankelijk van het verkeer duurt de rit naar het centrum met een huurauto tussen 20 en 30 minuten.

Autoverhuur luchthaven BCN - de verkeersregels

Road Snelheidslimiet
Binnen de bebouwde kom 50 km/h
Landwegen 90 km/u
Autosnelwegen 100 km/h
Snelweg 120 km/u

Autoverhuur op Barcelona airport: Met een huurauto naar de bezienswaardigheden

Uitzicht over Barcelona vanaf Park Güell

Uitzicht over Barcelona vanaf Park Güell

Met uw huurauto rijdt u eerst van de luchthaven El Prat de Llobregat naar uw accommodatie in Barcelona. Aangezien u uw auto goedkoop kunt huren bij een autoverhuurbedrijf van uw keuze, hebt u de mogelijkheid om het geld dat u hebt bespaard te investeren in talrijke verkenningen met een huurauto. Informatie over de verschillende bestemmingen in de omgeving van Barcelona kan bijvoorbeeld worden verkregen bij het personeel van het autoverhuurbedrijf of het reisbureau.

De Sagrada Familia van architect Antoni Gaudí is natuurlijk een must-see. De rooms-katholieke basiliek is bijzonder bezienswaardig en kan goedkoop, snel en comfortabel met uw huurauto worden bereikt. U kunt de Gotische wijk ook sneller en comfortabeler bereiken als u een auto huurt en deze op de luchthaven ophaalt. De Barri Gòtic combineert vele historische wandelroutes en is een populaire plek in de hoofdstad van Catalonië.

Lloret de Mar - Costa Brava

Lloret de Mar - Costa Brava

Wilt u

Uitzicht op de stad Girona

Uitzicht op de stad Girona

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

303 Ervaringen van onze klanten in Internationale Luchthaven Barcelona

Beoordeling van Julián R.

“Geweldige en snelle service. Het personeel was zeer behulpzaam,...Vanaf nu zal ik alleen nog maar hier boeken!”

Beoordeling van Dieter J.

“1A service, gratis upgrade en uitgebreide uitleg over het voertuig.”

Beoordeling van Jana H.

“Beleefd, aardig en snel. Alles is goed gegaan. Graag...”

Beoordeling van Lena S.

“auto werd snel en correct overhandigd. De terugzending was net zo snel en probleemloos en na slechts 2 dagen stond het deposito weer op mijn rekening....”

Beoordeling van Zhena E.

“Organisatietalent - vriendelijk en punctueel ondanks de drukte. Top!”

Beoordeling van Claudia R.

“Het enige wat voor ons een beetje onhandig was, was dat de agent in Terminal 2 zit en wij in Terminal 1 terechtkwamen....Het inleveren van de auto verliep ook probleemloos, ik zou het altijd weer...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat