Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Fort Lauderdale Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor de Fort Lauderdale Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Fort Lauderdale Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Fort Lauderdale Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 58 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
4 Dagen van 18.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 62 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Nissan Versa
4 Dagen van 18.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 72 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
4 Dagen van 18.04 - 22.04.2024
Voorbeeld auto

Wilt u de winter ontvluchten en bent u nog op zoek naar een geschikte bestemming? Florida heeft aangename temperaturen, zelfs tijdens de wintermaanden, en de Sunshine State kan comfortabel worden verkend met een huurauto. Haal de auto direct op bij de luchthaven Fort Lauderdale aan de zuidoostkust van Florida en ontdek Miami en omgeving op eigen gelegenheid.

Autoverhuur op Fort Lauderdale Luchthaven FLL

Fort Lauderdale

Onderweg in Fort Lauderdale

U landt op Fort Lauderdale Airport/Hollywood International FLL en wilt Fort Lauderdale en de omgeving verkennen met een huurauto? Huur dan uw auto direct op de luchthaven bij een van de meer dan tien autoverhuurbedrijven en geniet vanaf de eerste minuut van een zorgeloos verblijf. Vergelijk met MietwagenControleer de voorwaarden en prijzen van de autoverhuurbedrijven op Fort Lauderdale Airport voordat u aan uw reis begint, profiteer misschien zelfs van een vroegboekkorting en verspil geen kostbare reistijd met het zoeken naar een huurauto ter plaatse.

Springbreak in Fort Lauderdale: de lente kan komen

Wie zou het niet een keer willen meemaken - de Springbreak op de USA. Tijdens de pauze tussen winter- en lentekwartaal was Fort Lauderdale in Florida het vertrekpunt voor veel studenten en toeristen die hier de voorjaarsvakantie vierden. Dus als u liever een rustige vakantie hebt in de lente, kunt u beter buiten Fort Lauderdale gaan. Voor wie zin heeft in een onstuimige sfeer en feesten op het strand, is Fort Lauderdale in het voorjaar de optimale bestemming. U kunt uw huurauto beter bij uw accommodatie laten staan, want tijdens de Springbreak is het een natte en vrolijke tijd. Nou, wat denk je daarvan? Zin in een onvergetelijke lente in Fort Lauderdale? Laten we dan gaan, Springbreak wacht!

Fort Lauderdale Luchthaven Autoverhuur balies

Als u bij aankomst op de luchthaven geen borden ziet die u naar de autoverhuurbalies verwijzen, kunt u het beste naar Terminal 1 gaan, waarnaast zich het zogenaamde Rental Car Center (RCC) bevindt, waar twaalf autoverhuurbedrijven zich hebben gevestigd.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Fort Lauderdale Airport?

Autoverhuur balie

Autoverhuur in Fort Lauderdale

Gelukkig hoeft u het aanbod van internationaal actieve autoverhuurbedrijven op Fort Lauderdale Airport niet te missen. U vindt onder meer de volgende autoverhuurbedrijven op de desbetreffende verdiepingen:

  • Voordeel Rent A Car
  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Onderneming
  • E-Z Rent A Car
  • Hertz

Kan ik brandstof tanken op Fort Lauderdale Airport?

Als u uw huurauto niet met een volle tank hebt opgehaald of als u hem met een volle tank moet inleveren, vindt u na een korte rit in beide richtingen een benzinestation aan U.S. Highway 1. Er zijn echter ook andere benzinestations in de onmiddellijke omgeving waar u misschien goedkoper kunt tanken, dus het kan de moeite waard zijn om de prijzen te vergelijken.

Huurauto op Fort Lauderdale Luchthaven: uw heen-en terugreis

Heb je genoeg van de zon genoten op de adembenemende stranden? Dan is het misschien tijd om met uw huurauto op avontuur te gaan, want u moet op zijn minst een uitstapje hebben gemaakt naar de Everglades of naar Key West met zijn zuidelijkste punt, voordat u het"Venetië van Amerika" weer verlaat. Maar ook een uitstapje naar Walt Disney World, Legoland of Universal Studios is niet alleen iets voor gezinnen met kinderen, maar ook voor iedereen die jong van hart is. Liefhebbers van technologie moeten daarentegen zeker een uitstapje maken naar het Kennedy Space Centre of een paar uurtjes doorbrengen aan de zijlijn van het Daytona-racecircuit, misschien om wat bij te praten met gelijkgestemden.

Een bezoek aan het Salvador Dali Museum of het Vizcaya Museum en Tuinen zou daarentegen de kroon op de reis kunnen zijn voor alle cultuurminnende reizigers, als u niet een meerweekse reis langs de kust naar Atlanta of zelfs New York in uw huurauto wilt ondernemen.

Key West, Florida

Key West

Universal Studios, Orlando

Universal Studios

Huur een auto op Fort Lauderdale Airport en rij naar het strand

Kilometers schone zandstranden, kristalhelder water, een prachtige promenade waar je 's morgens vroeg veel joggers tegenkomt, en ontelbare sport- en recreatiemogelijkheden zijn maar een paar van de dingen waardoor die-hard Florida-liefhebbers jaar na jaar terug blijven komen. Maar het FATVillage Arts District en Las Olas Boulevard moeten ook op uw to-do lijstje staan als u Fort Lauderdale bezoekt voordat u met uw huurauto naar Miami rijdt of zelfs zo ver als Key West.

Excursies met een huurauto vanaf de luchthaven

Als u een rondreis of verschillende uitstapjes met uw huurauto plant, dan vindt u hieronder wat kilometerinformatie die u kan helpen uw reis een beetje te plannen tijdens uw eerste verblijf in Florida :

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven FFL Reistijd
Het centrum van Fort Lauderdale 8,6 km 12 minuten
Key West 304 km 3 uur 31 minuten
Miami 46,8 km 34 minuten
Napels 175 km 1 uur en 42 minuten
Jupiter 107 km 1 uur en 8 minuten.

Bus, taxi of huurauto - hoe kom ik in het centrum van de stad?

Dankzij de gunstige ligging en de uitstekende verkeersverbindingen kunt u Miami in het zuiden via de U.S. Highway 1 en de Interstate 595 net zo snel bereiken als Jupiter in het noorden voor een ontspannen verblijf. Als u echter niet onmiddellijk na aankomst op de luchthaven uw huurauto wilt ophalen om eerst uit te rusten na uw langeafstandsvlucht, kunt u ook gebruik maken van het uitgebreide aanbod van verschillende taxibedrijven die u tegen vaste tarieven naar uw bestemming brengen. Bovendien kunt u ook met de bus vertrekken, waarvan de halte zich direct bij het Rental Car Center bevindt (RCC).

Luchthaven Fort Lauderdale - Algemene informatie

Of het nu gaat om Starbucks, Burger Fi of Urban Market, op de internationale luchthaven Fort Lauderdale/Hollywood, die jaarlijks meer dan 29 miljoen passagiers verwerkt, hoeft u niets op te offeren om uw tijd tot het vertrek zo aangenaam mogelijk te maken. Laat uw koffer inpakken, wissel geld, bezoek een van de boetieks of koop nog een paar tijdschriften of boeken om te lezen tijdens uw vlucht naar huis.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat